Etkili olurma bilmem.
Eski eşinizin ne kadar aşşağılık olduğunu söylemeye geldim.
İyiki kurtuluyorsunuig
Madem sallamak serbest sapkın istekleri vardı diyin siz de.İğrenç birisi bu özel bir durum oraya neden yazarsinki
Yazaaarr.İğrenç birisi bu özel bir durum oraya neden yazarsinki
Öyle evetde medeni yollarla ayrılmak varken neden özel hayata giriyorYazaaarr.
Nişanlıyken bile size olan tavrı belliydi. Babanıza olan söylemleri vs. hiç yenilir yutulur değildi. İnsan ölmüş kayınbabasına kötü söz eder mi hiç? Üstelik nişanlıyken hiç eder mi? Adam cicim aylarında sizi el üstünde tutmadı. Evliyken mi tutacaktı?
Evlenmek için evlendiniz, şimdi de sonuçlarını yaşıyorsunuz. Üstüne bir de şaşırıyorsunuz. Neye şaşırıyorsunuz? Bugün mü tanıdınız bu adamı? Tüm site tanıyor bu adamı. Bir siz tanıyamadınız, hayret.
Medeni bir şekilde mi evlendiniz? Siz hiç medeni oldunuz mu ki ilişkide de şimdi boşanırken bunu bekliyorsunuz?Öyle evetde medeni yollarla ayrılmak varken neden özel hayata giriyor
Yazaaarr.
Nişanlıyken bile size olan tavrı belliydi. Babanıza olan söylemleri vs. hiç yenilir yutulur değildi. İnsan ölmüş kayınbabasına kötü söz eder mi hiç? Üstelik nişanlıyken hiç eder mi? Adam cicim aylarında sizi el üstünde tutmadı. Evliyken mi tutacaktı?
Evlenmek için evlendiniz, şimdi de sonuçlarını yaşıyorsunuz. Üstüne bir de şaşırıyorsunuz. Neye şaşırıyorsunuz? Bugün mü tanıdınız bu adamı? Tüm site tanıyor bu adamı. Bir siz tanıyamadınız, hayret.
Bn gayet normalim.duzeltmeye çalıştım.Medeni bir şekilde mi evlendiniz? Siz hiç medeni oldunuz mu ki ilişkide de şimdi boşanırken bunu bekliyorsunuz?
Şimdi niye eskilere döndünüz ki bosanicam ztnSöyleyen hatalı da söyleten masum mu ? Konu sahibine yapma demeyen kalmadı sitede.
İğrenç birisi bu özel bir durum oraya neden yazarsinki
Yani o kadar belliydi ki sonu. Bile bile gitti evlendi. Şimdi de adam boşanma aşamasında özelimi ortaya döküyor diye şaşırıyor. Nafakasız boşamak için yapar tabi.Söyleyen hatalı da söyleten masum mu ? Konu sahibine yapma demeyen kalmadı sitede.
Şimdi niye eskilere döndünüz ki bosanicam ztn
Mecbur hissetmedim sadece yuvam olsun dedim tabi yuva denilirseR Rockavril çok özür dileyerek bir şey soracağım. Siz bu adamla 2 kere nişan attı diyecekler diye evlenmiştiniz. Nişan atmaya neden bu kadar takıldığınıza anlam vermemiştim.
Bazı bölgelerde nişanla beraber, dini ritüel yapan insanlar da oluyormuş. Bu yüzden mi kendinizi bu adamla evlenmeye mecbur hissettiniz?
Bnde onun kusurlu olduğu noktaları yazdim beni kusurlu göstermeyemi çalışıyorBoşanma dava dilekçenizde ne talep ettiniz ? Evlilik birliği içinde kusur görülebilecek bir durumu yazma sebebi, dilekçe içeriğinizden kaynaklanıyor olabilir.
Peki nişanla birlikte dini ritüel yapılmış mıydı ?Mecbur hissetmedim sadece yuvam olsun dedim tabi yuva denilirse
Evet.Bnde onun kusurlu olduğu noktaları yazdim beni kusurlu göstermeyemi çalışıyor
Ayipbisey yaptığı beni anal sexe zorladı bndeonu yazcamYani o kadar belliydi ki sonu. Bile bile gitti evlendi. Şimdi de adam boşanma aşamasında özelimi ortaya döküyor diye şaşırıyor. Nafakasız boşamak için yapar tabi.
Benim icin bittiPeki nişanla birlikte dini ritüel yapılmış mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?