Boşanma davası açmıştım beni biliyorsunuz

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaslar 3 aylik evlilik yaşadım.nisanliligimida arkadaşlar biliyor hatta ayrıl olmaz demişlerdi.onlardan dilekçe geldi.bir sürü olay oldu onu anladım da birr erkek böyle bişey yapar mı biz 3 ay boyunca 3 kere ilişkiye girmisiz bn hep bahane uretiyormusum girmek istemiyormusum halbuki böyle bişey yok olmadı ilişkiye girildi adet olmamın dışında burda beni suçlamış kendisi çok istekliydi arkadan ilişki istedi benden bunları avukata söylemedim söylesem etkili olur mu

İğrenç birisi bu özel bir durum oraya neden yazarsinki
Yazaaarr.
Nişanlıyken bile size olan tavrı belliydi. Babanıza olan söylemleri vs. hiç yenilir yutulur değildi. İnsan ölmüş kayınbabasına kötü söz eder mi hiç? Üstelik nişanlıyken hiç eder mi? Adam cicim aylarında sizi el üstünde tutmadı. Evliyken mi tutacaktı?
Evlenmek için evlendiniz, şimdi de sonuçlarını yaşıyorsunuz. Üstüne bir de şaşırıyorsunuz. Neye şaşırıyorsunuz? Bugün mü tanıdınız bu adamı? Tüm site tanıyor bu adamı. Bir siz tanıyamadınız, hayret.

Öyle evetde medeni yollarla ayrılmak varken neden özel hayata giriyor

Söyleyen hatalı da söyleten masum mu ? Konu sahibine yapma demeyen kalmadı sitede.

Söyleyen hatalı da söyleten masum mu ? Konu sahibine yapma demeyen kalmadı sitede.
Yani o kadar belliydi ki sonu. Bile bile gitti evlendi. Şimdi de adam boşanma aşamasında özelimi ortaya döküyor diye şaşırıyor. Nafakasız boşamak için yapar tabi.

Şimdi niye eskilere döndünüz ki bosanicam ztn

R Rockavril çok özür dileyerek bir şey soracağım. Siz bu adamla 2 kere nişan attı diyecekler diye evlenmiştiniz. Nişan atmaya neden bu kadar takıldığınıza anlam vermemiştim.

Bazı bölgelerde nişanla beraber, dini ritüel yapan insanlar da oluyormuş. Bu yüzden kendinizi bu adamla evlenmeye mecbur mu hissettiniz?

Mecbur hissetmedim sadece yuvam olsun dedim tabi yuva denilirse

Boşanma dava dilekçenizde ne talep ettiniz ? Evlilik birliği içinde kusur görülebilecek bir durumu yazma sebebi, dilekçe içeriğinizden kaynaklanıyor olabilir.
Bnde onun kusurlu olduğu noktaları yazdim beni kusurlu göstermeyemi çalışıyor

Yani o kadar belliydi ki sonu. Bile bile gitti evlendi. Şimdi de adam boşanma aşamasında özelimi ortaya döküyor diye şaşırıyor. Nafakasız boşamak için yapar tabi.
Ayipbisey yaptığı beni anal sexe zorladı bndeonu yazcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…