Boşanma davası açmıştım beni biliyorsunuz

ne çirkin işler ya. zaten kısa sürmüş anlaşmalı boşanın bitsin

Tabiki söyleyin avukata ve yazın dilekçeye. Ters ilişki istemesi ağır kusur ve boşanma sebebi. İnşaAllah hakim insaflı biridir de, anlar.

Aynı anda yazmışız ben de öyle hatırlıyorum bu tarz bir ilişki isteği boşanma sebebi diye okumuştum bir yerde
Evet, bu bir kusur. Ama tabiki iş hakimde bitiyor. Elimde bir dünya belge ve kanıt ile kalakalmış biriydim, hakim değişikliğinden dolayı. Aylarca yıprandım, gelen hakim 5 dk da karar verdi detaylara bakmadan.

Konularınızı hatırlayan biri olarak ben adamın boşanma aşamasında çirkinleşmesine hiç şaşırmadım. Nişanlılıkta neydi ki boşanmada ne olsun? Dilekçenize yazabildiğiniz her şeyi yazın bence.

Goz gore gore yaktin kendini. Bari simdi dinle bizi. Adam yarin kapına 2 kuru sözle gelir de barismak isterse kabul etme

Neden yaptigi yanina kalsin istiyosun? Bu tip bosanma islerinde daha 1 kez kadinin tarafinda oldugunu gormedim Sermjn

Yanlış ithamlarda bulunuyorsun.

2 kez nişan attı demesinler diye konularında yazılan onca mesaja rağmen evlenmedi mi konu sahibi ? Dilekçesine yazacakları konusunda dikkatli olmasını öneriyorum o yüzden. Aynı ifadeyi farklı cümlelerle anlatma imkanını kullansın.

Yoo ilk kez şahit olmuyorum bu bosanma konularinda verdigin akillara. Gayet dedigimin arkasindayim.

Bilemiyorum boşanma anlaşmalı mi ? Fazla detaya inmeden söylenebilir sanki.

Bu iddiasını ilişki istemedi iddiasını kanıtlaması önemli.Onu kanıtlayabilecek mi kanıtlayamazsa çürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…