- 16 Haziran 2011
- 16.506
- 73.019
- 798
Ayipbisey yaptığı beni anal sexe zorladı bndeonu yazcam
Bu cevabınızdan "evet, nişanlıyken dini ritüel yapıldı" sonucunu mu çıkarmalıyız ?Benim icin bitti
AnlaşamıyoruzBu dava dilekçelerini, günün birinde yazdıklarınızın karşınıza çıkabileceğini düşünerek yazın; ne yazacaksanız.
Neden anlaşmalı boşanmıyorsunuz ?
Tabiki söyleyin avukata ve yazın dilekçeye. Ters ilişki istemesi ağır kusur ve boşanma sebebi. İnşaAllah hakim insaflı biridir de, anlar.Arkadaslar 3 aylik evlilik yaşadım.nisanliligimida arkadaşlar biliyor hatta ayrıl olmaz demişlerdi.onlardan dilekçe geldi.bir sürü olay oldu onu anladım da birr erkek böyle bişey yapar mı biz 3 ay boyunca 3 kere ilişkiye girmisiz bn hep bahane uretiyormusum girmek istemiyormusum halbuki böyle bişey yok olmadı ilişkiye girildi adet olmamın dışında burda beni suçlamış kendisi çok istekliydi arkadan ilişki istedi benden bunları avukata söylemedim söylesem etkili olur mu
Bir yerde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam bu tarz istek boşanma sebebiydiAyipbisey yaptığı beni anal sexe zorladı bndeonu yazcam
Aynı anda yazmışız ben de öyle hatırlıyorum bu tarz bir ilişki isteği boşanma sebebi diye okumuştum bir yerdeTabiki söyleyin avukata ve yazın dilekçeye. Ters ilişki istemesi ağır kusur ve boşanma sebebi. İnşaAllah hakim insaflı biridir de, anlar.
Evet, bu bir kusur. Ama tabiki iş hakimde bitiyor. Elimde bir dünya belge ve kanıt ile kalakalmış biriydim, hakim değişikliğinden dolayı. Aylarca yıprandım, gelen hakim 5 dk da karar verdi detaylara bakmadan.Aynı anda yazmışız ben de öyle hatırlıyorum bu tarz bir ilişki isteği boşanma sebebi diye okumuştum bir yerde
Arkadaslar 3 aylik evlilik yaşadım.nisanliligimida arkadaşlar biliyor hatta ayrıl olmaz demişlerdi.onlardan dilekçe geldi.bir sürü olay oldu onu anladım da birr erkek böyle bişey yapar mı biz 3 ay boyunca 3 kere ilişkiye girmisiz bn hep bahane uretiyormusum girmek istemiyormusum halbuki böyle bişey yok olmadı ilişkiye girildi adet olmamın dışında burda beni suçlamış kendisi çok istekliydi arkadan ilişki istedi benden bunları avukata söylemedim söylesem etkili olur mu
Neden yaptigi yanina kalsin istiyosun? Bu tip bosanma islerinde daha 1 kez kadinin tarafinda oldugunu gormedim SermjnBu dava dilekçelerini, günün birinde yazdıklarınızın karşınıza çıkabileceğini düşünerek yazın; ne yazacaksanız.
Neden anlaşmalı boşanmıyorsunuz ?
Neden yaptigi yanina kalsin istiyosun? Bu tip bosanma islerinde daha 1 kez kadinin tarafinda oldugunu gormedim Sermjn
Yoo ilk kez şahit olmuyorum bu bosanma konularinda verdigin akillara. Gayet dedigimin arkasindayim.Yanlış ithamlarda bulunuyorsun.
2 kez nişan attı demesinler diye konularında yazılan onca mesaja rağmen evlenmedi mi konu sahibi ? Dilekçesine yazacakları konusunda dikkatli olmasını öneriyorum o yüzden. Aynı ifadeyi farklı cümlelerle anlatma imkanını kullansın.
Bilemiyorum boşanma anlaşmalı mi ? Fazla detaya inmeden söylenebilir sanki.Arkadaslar 3 aylik evlilik yaşadım.nisanliligimida arkadaşlar biliyor hatta ayrıl olmaz demişlerdi.onlardan dilekçe geldi.bir sürü olay oldu onu anladım da birr erkek böyle bişey yapar mı biz 3 ay boyunca 3 kere ilişkiye girmisiz bn hep bahane uretiyormusum girmek istemiyormusum halbuki böyle bişey yok olmadı ilişkiye girildi adet olmamın dışında burda beni suçlamış kendisi çok istekliydi arkadan ilişki istedi benden bunları avukata söylemedim söylesem etkili olur mu
Bu iddiasını ilişki istemedi iddiasını kanıtlaması önemli.Onu kanıtlayabilecek mi kanıtlayamazsa çürürArkadaslar 3 aylik evlilik yaşadım.nisanliligimida arkadaşlar biliyor hatta ayrıl olmaz demişlerdi.onlardan dilekçe geldi.bir sürü olay oldu onu anladım da birr erkek böyle bişey yapar mı biz 3 ay boyunca 3 kere ilişkiye girmisiz bn hep bahane uretiyormusum girmek istemiyormusum halbuki böyle bişey yok olmadı ilişkiye girildi adet olmamın dışında burda beni suçlamış kendisi çok istekliydi arkadan ilişki istedi benden bunları avukata söylemedim söylesem etkili olur mu
Senin bu herifin yaptıklarına şaşırmana şaşırıyor millet, ne mal olduğu belliydi diyolar, eskiye dönme amacı yok kimsenin. Boşuna şaşırma, belliydi yani, en az hasarla kurtulmaya bak cidden.Şimdi niye eskilere döndünüz ki bosanicam ztn
Yoo ilk kez şahit olmuyorum bu bosanma konularinda verdigin akillara. Gayet dedigimin arkasindayim.
Ben senin gibi arşiv muduru degilim. Denk gelirsem bulursam paylasirimTopla, paylaş beraberce okuyalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?