Boşanma davası açmıştım beni biliyorsunuz

Gunun birinde karşina cikicaginj dusunerek yazin ne demek? Kendisine yapilandan utansin mi? Tecavuze ugrasa basina gelen karşina cikar yazma şikayet etme demekle ayni sey bu Şermjn

Bu yaptığın konuyu çarpıtmak ve söylemediğim bir şeyle beni itham etmek.

Sana verdiğim cevapta ne söylemeye çalıştığım açık değil mi ? Tesadüfen yeniden konuya bakmasam alıntı ve etiket yapmadığın için üstteki mesajını görmemiş olacaktım.

Ben senin gibi arşiv muduru degilim. Denk gelirsem bulursam paylasirim

Neden yaptigi yanina kalsin istiyosun? Bu tip bosanma islerinde daha 1 kez kadinin tarafinda oldugunu gormedim Sermjn

İddia sahibi, iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Konularda cinsiyete bağlı taraf tutmuyorum ben. Anlatılanlara göre kimin haklı olduğunu düşünüyorsam onu yazıyorum.

Zamani geldiginde ispatlarim Sermin. Bana gore tutuyosun.

Karşisina nerde nasil cikicak? Utanicagi bisey mi yapmis? Acikla da biraz da ben güleyim

Bu dava dilekçelerini, günün birinde yazdıklarınızın karşınıza çıkabileceğini düşünerek yazın; ne yazacaksanız.

Neden anlaşmalı boşanmıyorsunuz ?
Boşanmak istiyorum ama para vermek istemediler

Bosanmaniza sebep olan para konusunun nasil acildigindan hic bahsetmedin diger konularda. Sen de az degilsin onu biliyoruz. Bu olay buraya nasil geldi? Sen neler istedin? Bunlardan hic bahsetmemissin.

Ters ilişki istemek ağır kusur oluyor ve kadının beyanı esas alınıyor tabiki söyleyin avukatınıza

Ters ilişki gerçekten de istedi mi yoksa para koparmak ve hemen bitmesi için dilekçeye öylesine mi eklemek istedin?

Herkez hakliymis bn yanilmisim

Evet, bu bir kusur. Ama tabiki iş hakimde bitiyor. Elimde bir dünya belge ve kanıt ile kalakalmış biriydim, hakim değişikliğinden dolayı. Aylarca yıprandım, gelen hakim 5 dk da karar verdi detaylara bakmadan.
Hakim ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…