- 16 Haziran 2011
- 16.506
- 73.010
- 798
Gunun birinde karşina cikicaginj dusunerek yazin ne demek? Kendisine yapilandan utansin mi? Tecavuze ugrasa basina gelen karşina cikar yazma şikayet etme demekle ayni sey bu Şermjn
Yanlış ithamlarda bulunuyorsun.
2 kez nişan attı demesinler diye konularında yazılan onca mesaja rağmen evlenmedi mi konu sahibi ? Dilekçesine yazacakları konusunda dikkatli olmasını öneriyorum o yüzden. Aynı ifadeyi farklı cümlelerle anlatma imkanını kullansın.
Ben senin gibi arşiv muduru degilim. Denk gelirsem bulursam paylasirim
Neden yaptigi yanina kalsin istiyosun? Bu tip bosanma islerinde daha 1 kez kadinin tarafinda oldugunu gormedim Sermjn
Zamani geldiginde ispatlarim Sermin. Bana gore tutuyosun.Bu yaptığın konuyu çarpıtmak ve söylemediğim bir şeyle beni itham etmek.
Sana verdiğim cevapta ne söylemeye çalıştığım açık değil mi ? Tesadüfen yeniden konuya bakmasam alıntı ve etiket yapmadığın için üstteki mesajını görmemiş olacaktım.
İddia sahibi, iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Konularda cinsiyete bağlı taraf tutmuyorum ben. Anlatılanlara göre kimin haklı olduğunu düşünüyorsam onu yazıyorum.
Karşisina nerde nasil cikicak? Utanicagi bisey mi yapmis? Acikla da biraz da ben güleyimBu yaptığın konuyu çarpıtmak ve söylemediğim bir şeyle beni itham etmek.
Sana verdiğim cevapta ne söylemeye çalıştığım açık değil mi ? Tesadüfen yeniden konuya bakmasam alıntı ve etiket yapmadığın için üstteki mesajını görmemiş olacaktım.
İddia sahibi, iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. Konularda cinsiyete bağlı taraf tutmuyorum ben. Anlatılanlara göre kimin haklı olduğunu düşünüyorsam onu yazıyorum.
Asla etmicem gelmez zatenGoz gore gore yaktin kendini. Bari simdi dinle bizi. Adam yarin kapına 2 kuru sözle gelir de barismak isterse kabul etme
Boşanmak istiyorum ama para vermek istemedilerBu dava dilekçelerini, günün birinde yazdıklarınızın karşınıza çıkabileceğini düşünerek yazın; ne yazacaksanız.
Neden anlaşmalı boşanmıyorsunuz ?
Arkadaslar 3 aylik evlilik yaşadım.nisanliligimida arkadaşlar biliyor hatta ayrıl olmaz demişlerdi.onlardan dilekçe geldi.bir sürü olay oldu onu anladım da birr erkek böyle bişey yapar mı biz 3 ay boyunca 3 kere ilişkiye girmisiz bn hep bahane uretiyormusum girmek istemiyormusum halbuki böyle bişey yok olmadı ilişkiye girildi adet olmamın dışında burda beni suçlamış kendisi çok istekliydi arkadan ilişki istedi benden bunları avukata söylemedim söylesem etkili olur mu
Boşanmak istiyorum ama para vermek istemediler
Gerçekten istediTers ilişki gerçekten de istedi mi yoksa para koparmak ve hemen bitmesi için dilekçeye öylesine mi eklemek istedin?
Araba aldık tüm annem takılan paraları ona verdi o yüzden istedikNeden para istiyorsunuz ki 3 aylık kocadan?10 çocukla sokakta mı bıraktı sizi?
Dilekçenin en başına yazdım gerçektende istedi inşallah hemen bisarTers ilişki istemek ağır kusur oluyor ve kadının beyanı esas alınıyor tabiki söyleyin avukatınıza
Herkez hakliymis bn yanilmisimYazaaarr.
Nişanlıyken bile size olan tavrı belliydi. Babanıza olan söylemleri vs. hiç yenilir yutulur değildi. İnsan ölmüş kayınbabasına kötü söz eder mi hiç? Üstelik nişanlıyken hiç eder mi? Adam cicim aylarında sizi el üstünde tutmadı. Evliyken mi tutacaktı?
Evlenmek için evlendiniz, şimdi de sonuçlarını yaşıyorsunuz. Üstüne bir de şaşırıyorsunuz. Neye şaşırıyorsunuz? Bugün mü tanıdınız bu adamı? Tüm site tanıyor bu adamı. Bir siz tanıyamadınız, hayret.
Hakim ne dediEvet, bu bir kusur. Ama tabiki iş hakimde bitiyor. Elimde bir dünya belge ve kanıt ile kalakalmış biriydim, hakim değişikliğinden dolayı. Aylarca yıprandım, gelen hakim 5 dk da karar verdi detaylara bakmadan.
Boşuyorum dediHakim ne dedi
Hakim hangi konularda çabuk bosarBoşuyorum dedi
Araba aldık tüm annem takılan paraları ona verdi o yüzden istedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?