Boşanma davası ağlama krizleri

anlamsızca kocamı takıntı seviyesinde özlüyorum...bilmiyorum.tam beş sene birbirimizin yaşamındaydık...her anımıza şahidiz.
anlamsızca kocamı takıntı seviyesinde özlüyorum...bilmiyorum.tam beş sene birbirimizin yaşamındaydık...her anımıza şahidiz.

5 değil 25 yılı da beraber geçirseniz bazen birilerini hayatımızdan çıkarmamız gerekir. Üzülmeniz normal evet ama geri dönmeniz hiç normal olmaz emin olun!

bu şiddet sürekli değildi.tabi ki benim de kışkırtıcı bir takım sözlerim oldu.herşey karşılıklı oluyor.mazoşist falan değilim.kendimi hiç ezdirmedim
ama geri kalan anlarda biz mutluyduk
Ya Hu!
İyi ki sürekli değilmiş şiddet,ne güzel bir avuntu.
Şiddetin, hele de hamile bir kadına gösterilen şiddetin hiç bir haklı gerekçesi olamaz.
Sizi döven,karnınızın üzerine çıkıp vuran adamı seviyorsanız sizin sevgi anlayışınızda bir problem var demektir.
Şiddetten geri kalan anlarda mutlu olmayı nasıl başardınız?
Gerçekten psikolojik ve sosyolojik anlamda inceleme konusu.

Hamileyken karnımın üzerine çıkıp bana vuran adamı özleyeceğime öleyim daha iyi.

Sevmek tamam, hemen geçecek bir duygu değil. Ama bu denli şiddet uygulayan birinden vazgeçememek nedir?!

Boşanma kararı verdin. Elbette ki beyin böyle anlarda " geçen iyi günler " oyununu oynayacak.

Geceleri , özellikle aşk şarkıları çalındığında duygusal anlarda yuvası gelir insanın aklına. Bu normal. Bu zamanlar kötü anılar yok olur sanki.

Emin olun ki bir araya gelin, bir iki gün sonra o kötü anılar yeniden canlanacak , yeniden yara almış yerleriniz kanayacak.

Sabredin , geçecek bu günleriniz. Geçmişe bakın , hangi kötü gün hep bizimle geldi ki..

Herkesin güzel anıları var.Yaşıyacakları ,yaşamadıkları,yaşamak istedikleri.Ama hepımız aklımıza ıyıyı getırsek kotu olmazdı.Hoş iyiyide nasıl getırcenkı .Eğer senı sevse senı ıkna eder bişeyler yapar.

Hamileyken cikip karniniza sizi doven bor adamin tek guzel anisini hatirlamayin ayol kurtuldugina sevin ilk baslarda boyle olur sonra bir bir hatirlarsin o yedigin haksizliklari

evladım kocanı bilemem de senin psikoloğa ihtiyacın var. belli ki bu süreci atlatabilecek kadar güçlü değilsin.
dövdü ama bir sorun niye dövdü diyeceksin korkarım birazdan.

Böyle böyle ömür çürütürsün sen

bu şiddet sürekli değildi.tabi ki benim de kışkırtıcı bir takım sözlerim oldu.herşey karşılıklı oluyor.mazoşist falan değilim.kendimi hiç ezdirmedim
ama geri kalan anlarda biz mutluyduk
zaman zaman dayak yemeyi hakettim mi diyosun yani.Yat kalk dua et kurtulduguna..

Yavasca celladinizi bir kenara birakin zira tekrar asik olmak icin beyniniz oynamaya baslamis

Sizi o evlattan da hunharca mahrum edebilecek noksanli kusurlu engelli dogmasina sebep olabilecek karninizda ziplamis bir adam icinmi bu konu
2 rekat sukur namazi kilin bosanmaya yanasmista yakanizi kurtariyorsunuz genelde psikopatca yapisip birakmayanida cok bu surecte destek almaniz alamiyorsanizda poncik aile toplantilari cift gorusmeleri duygusal film muzik dizi vb uyaricilardan biraz uzak durmaniz surecte yardimci olabilir
Hakkinizda hayirlisi

Yalnız senin kafan baya karışmış sağlıklı düşünemiyorsun sanırım. Hiç birşey bir kadına şiddet uygulamak için sebep olamaz.

beynim bana oyun oynuyor.haklısın.eski düxzenimi istiyorum.mutfağımı evimi
boşanmaya yanaştığını kim söyledi.dava çekişmeli açıldı.boşanmıcakmış.iki hafta önce kapıyı çocuğumu verin diye geldi.sonra telefonfa babanı öldürürüm diye tehditler vs.soluğu emniyette aldım.30 gün koruma kararım var

Bu kafa karasıkligiyla siz o adamla barışır özlediğiniz mutfağınıza geri dönersiniz..

Çok normal psikolojin. İnsan yuvasının dağıldığına üzülüyor elbette. Ve güzel günlerini hatırlıyor. Sonuçta sevmişsin evlenmişsin, ama sevgi her şeyi çözmüyor.

Şiddet o adamın bir parçası. Senle bir alakası yok. Aynı sorunlarda şiddet eğilimi olmayan biri çok daha farklı yaklaşırdı. Sen o yaşa gelmiş, şiddet eğilimini çözememiş bir insanı değiştiremezsin. Tekrar dönsen, yine aynı şeyleri yaşar, ikinci hamileliğinde yine üstünde bulursun adamı.

Bugün adriana lima nın paylaştığı bir söz çok hoşuma gitti. Buraya yazayım:

"Hanımlar siz kötü yetiştirilmiş erkekler için rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Onu iyileştirmek, değiştirmek, ebeveynlik yapmak ya da yetiştirmek sizin göreviniz değil. Siz bir partner istiyorsunuz, proje değil"

Sen eşinle beraber aslında o eve verdiğin emeği, mutlu olma umutlarını, severek kurduğun yuvayı özlüyorsun ama o adam bunları mahvedip, üzerinde tepinecek kadar pislik biri.

ve ömrümce yalnız kalacam.düşündükçe kafa tırlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…