- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
anlamsızca kocamı takıntı seviyesinde özlüyorum...bilmiyorum.tam beş sene birbirimizin yaşamındaydık...her anımıza şahidiz.
anlamsızca kocamı takıntı seviyesinde özlüyorum...bilmiyorum.tam beş sene birbirimizin yaşamındaydık...her anımıza şahidiz.
Ya Hu!bu şiddet sürekli değildi.tabi ki benim de kışkırtıcı bir takım sözlerim oldu.herşey karşılıklı oluyor.mazoşist falan değilim.kendimi hiç ezdirmedim
ama geri kalan anlarda biz mutluyduk
bu şiddet sürekli değildi.tabi ki benim de kışkırtıcı bir takım sözlerim oldu.herşey karşılıklı oluyor.mazoşist falan değilim.kendimi hiç ezdirmedim
Hamileyken cikip karniniza sizi doven bor adamin tek guzel anisini hatirlamayin ayol kurtuldugina sevin ilk baslarda boyle olur sonra bir bir hatirlarsin o yedigin haksizliklariBoşanma davasını ben açtım biiyorsunuz.eşimle karşılıklı tartışmalar, hakaret vs. yüzünden.bugün ortak konuta gitmem gerekti, çocuğun çantası orada kalmış da almam lazımdı.daha eve girmeden cafede duygusal bir şarkı çıkmasıyla ağlayacak gibi oldum, oradan eve gittim.çovuğun çantasını aldım, sonra eve baktım.süpürmüş, çamaşırları yıkaqyıp katlamış, kendi başının çaresine bakmış işte.İşte o an ağladım kızlar.halbuki üzülmüyorum sanıyordum.hep bu hisle daha önce de hep geri döndüm ona, yine yürümedi.birbirimize uyuz olmaya başlıyoruz zamanla.o bana konuşma diyor, ben anlatmak istiyorum, sonra ufak konulardan büyük tartışmalar çıkabiliyor.
ama iyi olduğumuz anlar da oldu, evin o köşelerinde güzel anlarımızı hatırladım.hani bana çikolata getirdiğini, hani karıcım dediğini, ne biliyim seni nereye gezmeye götüreyim dediğini vs vs
aslında kocamı seviyotum.yalan söyleyemem ama onun çok derinde psikolojik sorunları var.Psikiyatrla çözülecek gibi değil.kişilik bozukluğu var ama bu hastalık benim onu sevmeme engel değil.seviyorum ama zarar görmekten korktuğum için bu boşanmayı istedim.hamile kaldığımda boşanırsak nafaka istemiceksin diye karnımın üzerine çıkıp dövmüştü, hamileiğimde çok psikolojik fiziksel şiddete maruz kaldım ve çoğunda suçm yoktu.
ama iyi anlarımız da ve ben onu seviyorum.biliyorum eleştireceksiniz.ama elimde değil.hayatla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.onsuz.
bugün eve geldim.oğlumun yüzüne baktım ve kocamı gördüm...neyseki ondan bir hatıra çocuğumuz yanımda.
Kızlar ben kafayı mı yiyorum.birden mutluyken neden böyle üzüldüm.oysa içime de atmamıştım...
aklımda hep şu soru işareti olacak.acaba bu kadar geri laf söylemeseydim, ev işlerini vs yi hep pas geçtim, dışardan yemek söylediğimiz çok oldu.diğer çalışanlar gibi ev iş dengesini kuramadım.eve iş sorunlarını getirdim.bunları yapmasaydım acaba beni severmiydi.sonra cinsel hayatımız da benim yüzümden yoktu.ona bir cinselliği yaşatamadım.bunla da hep bende vicdan azab olarak baki kalacak
Böyle böyle ömür çürütürsün senaklımda hep şu soru işareti olacak.acaba bu kadar geri laf söylemeseydim, ev işlerini vs yi hep pas geçtim, dışardan yemek söylediğimiz çok oldu.diğer çalışanlar gibi ev iş dengesini kuramadım.eve iş sorunlarını getirdim.bunları yapmasaydım acaba beni severmiydi.sonra cinsel hayatımız da benim yüzümden yoktu.ona bir cinselliği yaşatamadım.bunla da hep bende vicdan azab olarak baki kalacak
zaman zaman dayak yemeyi hakettim mi diyosun yani.Yat kalk dua et kurtulduguna..bu şiddet sürekli değildi.tabi ki benim de kışkırtıcı bir takım sözlerim oldu.herşey karşılıklı oluyor.mazoşist falan değilim.kendimi hiç ezdirmedim
aklımda hep şu soru işareti olacak.acaba bu kadar geri laf söylemeseydim, ev işlerini vs yi hep pas geçtim, dışardan yemek söylediğimiz çok oldu.diğer çalışanlar gibi ev iş dengesini kuramadım.eve iş sorunlarını getirdim.bunları yapmasaydım acaba beni severmiydi.sonra cinsel hayatımız da benim yüzümden yoktu.ona bir cinselliği yaşatamadım.bunla da hep bende vicdan azab olarak baki kalacak
beynim bana oyun oynuyor.haklısın.eski düxzenimi istiyorum.mutfağımı evimiYavasca celladinizi bir kenara birakin zira tekrar asik olmak icin beyniniz oynamaya baslamis
Sizi o evlattan da hunharca mahrum edebilecek noksanli kusurlu engelli dogmasina sebep olabilecek karninizda ziplamis bir adam icinmi bu konu
2 rekat sukur namazi kilin bosanmaya yanasmista yakanizi kurtariyorsunuz genelde psikopatca yapisip birakmayanida cok bu surecte destek almaniz alamiyorsanizda poncik aile toplantilari cift gorusmeleri duygusal film muzik dizi vb uyaricilardan biraz uzak durmaniz surecte yardimci olabilir
Hakkinizda hayirlisi
Bu kafa karasıkligiyla siz o adamla barışır özlediğiniz mutfağınıza geri dönersiniz..beynim bana oyun oynuyor.haklısın.eski düxzenimi istiyorum.mutfağımı evimi
boşanmaya yanaştığını kim söyledi.dava çekişmeli açıldı.boşanmıcakmış.iki hafta önce kapıyı çocuğumu verin diye geldi.sonra telefonfa babanı öldürürüm diye tehditler vs.soluğu emniyette aldım.30 gün koruma kararım var
ve ömrümce yalnız kalacam.düşündükçe kafa tırlıyoÇok normal psikolojin. İnsan yuvasının dağıldığına üzülüyor elbette. Ve güzel günlerini hatırlıyor. Sonuçta sevmişsin evlenmişsin, ama sevgi her şeyi çözmüyor.
Şiddet o adamın bir parçası. Senle bir alakası yok. Aynı sorunlarda şiddet eğilimi olmayan biri çok daha farklı yaklaşırdı. Sen o yaşa gelmiş, şiddet eğilimini çözememiş bir insanı değiştiremezsin. Tekrar dönsen, yine aynı şeyleri yaşar, ikinci hamileliğinde yine üstünde bulursun adamı.
Bugün adriana lima nın paylaştığı bir söz çok hoşuma gitti. Buraya yazayım:
"Hanımlar siz kötü yetiştirilmiş erkekler için rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Onu iyileştirmek, değiştirmek, ebeveynlik yapmak ya da yetiştirmek sizin göreviniz değil. Siz bir partner istiyorsunuz, proje değil"
Sen eşinle beraber aslında o eve verdiğin emeği, mutlu olma umutlarını, severek kurduğun yuvayı özlüyorsun ama o adam bunları mahvedip, üzerinde tepinecek kadar pislik biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?