- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Bir tarafta dik guclu durup hem kendini hem evladin hayatini kurtarmak var diger tarafta cehennem beraber surukleyecegin hep yarim hep eksik bir cocuk boyle adamlarin cocuklarina merhameti sevgiside olmaz elalem icin gosteristir basbasa kalinca baski sevimsiz ithamlar degersizlik herseyden onemlisi caninin (annesinin) siddetini gormeye mahkum etmek.Hakediyormu o evlat bunu sen bi bunu dusun sonra mutfakla duzeni bir dusun bakalim hangisi daha umrunbeynim bana oyun oynuyor.haklısın.eski düxzenimi istiyorum.mutfağımı evimi
boşanmaya yanaştığını kim söyledi.dava çekişmeli açıldı.boşanmıcakmış.iki hafta önce kapıyı çocuğumu verin diye geldi.sonra telefonfa babanı öldürürüm diye tehditler vs.soluğu emniyette aldım.30 gün koruma kararım var
Size yorum yapmak için giriş yaptım dayanamadım..aklımda hep şu soru işareti olacak.acaba bu kadar geri laf söylemeseydim, ev işlerini vs yi hep pas geçtim, dışardan yemek söylediğimiz çok oldu.diğer çalışanlar gibi ev iş dengesini kuramadım.eve iş sorunlarını getirdim.bunları yapmasaydım acaba beni severmiydi.sonra cinsel hayatımız da benim yüzümden yoktu.ona bir cinselliği yaşatamadım.bunla da hep bende vicdan azab olarak baki kalacak
mutfak bir semboldu.yuvanın sembolu.aşın piştiği yer.derin mevzu.sadece bildiğin mutfak diil.zaten bu boşanmayı çocuk için de istedimBir tarafta dik guclu durup hem kendini hem evladin hayatini kurtarmak var diger tarafta cehennem beraber surukleyecegin hep yarim hep eksik bir cocuk boyle adamlarin cocuklarina merhameti sevgiside olmaz elalem icin gosteristir basbasa kalinca baski sevimsiz ithamlar degersizlik herseyden onemlisi caninin siddetini gormeye mahkum etmek hakediyormu o evlat bunu sen bi bunu dusun sonra mutfakla duzeni bir dusun bakalim hangisi daha umrun
zarar görürürm ilerde diye boşanmak istiyorum.ama elimde değil.o hasta ve hastalığından bağımsız olarak onu seviyorum.keşke normal bir birey olsaydı.tek kişilikliSize yorum yapmak için giriş yaptım dayanamadım..
Ya siz ne yazdığınızın farkında mısınız?
Sarsılıp kendimize gelin lütfen..
Adam gibi görünen kişi BEBEĞİNİZİ ÖLDÜREBİLİRDİ... SİZİ DE.
Diğer günlerde çok iyi olsa ne yazar.
Sizin psikolojiniz bozulmuş suçlu görmeye başlamışsınız kendinizi ama değilsiniz.
Bu yazdığınız şeyleri o kadar çok kadın yapıyor ki. Arada bende yapıyorum bilerek veya bilmeyerek.
E tamam o zaman ben hakettim kocam üstümde tepinip ağzımı burnumu da kırabilir.
Yapmayın nolur ya onun kişilik bozukluğundan sadece kendisi sorumlu. Kendinizi suçlamayın ve mutlu olmaya bakın çocuğunuzla birlikte.
Unutmayın siz bu dediğiniz şeyleri yapmasaydınız bile gözünün üstünde kaşın var diyerek dövecekti. Belki de ilerde size veya oğlunuza zarar verecekti. Allah kurtardı beni diyip önünüze bakın.
Burasi kk emin olun o mutfaginda yazdiklarinizinda ne anlama geldigini cook iyi biliyor anliyoruz da iste hisler karsiliklimi o kisim muammamutfak bir semboldu.yuvanın sembolu.aşın piştiği yer.derin mevzu.sadece bildiğin mutfak diil.zaten bu boşanmayı çocuk için de istedim
Bakın sizi kısmen anlayabiliyorum.Tamam sevgi dediğiniz bir an da bitmez. Ama sizinki sevgiden çok alışkanlık ve suçluluk duygusu.Ayrıca belki de iyileşseydi böyle olmazdı diye düşünüyorsunuz. Ama kabullenmeniz lazım, adam hasta ve size zarar verme ihtimali yüksek biri. Siz ona melek gibi de davransaydınız değişmeyecekti.zarar görürürm ilerde diye boşanmak istiyorum.ama elimde değil.o hasta ve hastalığından bağımsız olarak onu seviyorum.keşke normal bir birey olsaydı.tek kişilikli
evet evet arkadaşım konu benim suçluluk duygularım...benim de eksikliklerim var.acaba bişiler değişir miydi diyorumBakın sizi kısmen anlayabiliyorum.Tamam sevgi dediğiniz bir an da bitmez. Ama sizinki sevgiden çok alışkanlık ve suçluluk duygusu.Ayrıca belki de iyileşseydi böyle olmazdı diye düşünüyorsunuz. Ama kabullenmeniz lazım, adam hasta ve size zarar verme ihtimali yüksek biri. Siz ona melek gibi de davransaydınız değişmeyecekti.
Artık üzülmeyin ve bu psikolojiden kurtulmak için destek alın.
Hamileylen karnina cikip seni tekmeleyen adama karsi ne suc isledin acaba da sucluluk duyuyorsun?evet evet arkadaşım konu benim suçluluk duygularım...benim de eksikliklerim var.acaba bişiler değişir miydi diyorum
Valla cok enteresansiniz.zarar görürürm ilerde diye boşanmak istiyorum.ama elimde değil.o hasta ve hastalığından bağımsız olarak onu seviyorum.keşke normal bir birey olsaydı.tek kişilikli
Ömrünce dayak yiyen ve sindirilmiş, artık kafasına, karnına vurulmaya alışmış bir insan olmaktan daha iyidir yalnız olmak. Şu anda çok yeni olduğu için her şey, daha önündeki opsiyonları görmüyorsun. Henüz oluşmadı çünkü.ve ömrümce yalnız kalacam.düşündükçe kafa tırlıyo
cinselliği nasıl yaşatamadınız kiaklımda hep şu soru işareti olacak.acaba bu kadar geri laf söylemeseydim, ev işlerini vs yi hep pas geçtim, dışardan yemek söylediğimiz çok oldu.diğer çalışanlar gibi ev iş dengesini kuramadım.eve iş sorunlarını getirdim.bunları yapmasaydım acaba beni severmiydi.sonra cinsel hayatımız da benim yüzümden yoktu.ona bir cinselliği yaşatamadım.bunla da hep bende vicdan azab olarak baki kalacak
Bende buraya takıldım....cinselliği nasıl yaşatamadınız ki
Bence de susup otursaydi ozaman. .nede olsa kocadir hem döver hem sever degilmiO halde dönün birbirinize, Allah mutluluğunuzu artırsın.
Adamı kışkırtacak laflar da etmeyin bir daha, bir sonraki sefere çocuğunuz da siz de adamın elinde kalırsınız mazallah. Susun oturun yani.
Ayrıca bu biraz da Stockholm sendromu gibi bir şey. Seni rehin alan suçluya aşık oluyorsun ve kurtulmamak için direniyorsun. Farkında mısın, seni dövmesinin gerekçelerini normalleştiriyorsun gözünde? Ama ben de karşı çıkmıştım, ama ben de böyleydim diye kendini suçluyorsun. Normal mi bu dışarıdan göründüğünde?ve ömrümce yalnız kalacam.düşündükçe kafa tırlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?