Boşanma davası ağlama krizleri

Bir tarafta dik guclu durup hem kendini hem evladin hayatini kurtarmak var diger tarafta cehennem beraber surukleyecegin hep yarim hep eksik bir cocuk boyle adamlarin cocuklarina merhameti sevgiside olmaz elalem icin gosteristir basbasa kalinca baski sevimsiz ithamlar degersizlik herseyden onemlisi caninin (annesinin) siddetini gormeye mahkum etmek.Hakediyormu o evlat bunu sen bi bunu dusun sonra mutfakla duzeni bir dusun bakalim hangisi daha umrun

Size yorum yapmak için giriş yaptım dayanamadım..
Ya siz ne yazdığınızın farkında mısınız?
Sarsılıp kendimize gelin lütfen..
Adam gibi görünen kişi BEBEĞİNİZİ ÖLDÜREBİLİRDİ... SİZİ DE.
Diğer günlerde çok iyi olsa ne yazar.
Sizin psikolojiniz bozulmuş suçlu görmeye başlamışsınız kendinizi ama değilsiniz.
Bu yazdığınız şeyleri o kadar çok kadın yapıyor ki. Arada bende yapıyorum bilerek veya bilmeyerek.
E tamam o zaman ben hakettim kocam üstümde tepinip ağzımı burnumu da kırabilir.
Yapmayın nolur ya onun kişilik bozukluğundan sadece kendisi sorumlu. Kendinizi suçlamayın ve mutlu olmaya bakın çocuğunuzla birlikte.
Unutmayın siz bu dediğiniz şeyleri yapmasaydınız bile gözünün üstünde kaşın var diyerek dövecekti. Belki de ilerde size veya oğlunuza zarar verecekti. Allah kurtardı beni diyip önünüze bakın.

mutfak bir semboldu.yuvanın sembolu.aşın piştiği yer.derin mevzu.sadece bildiğin mutfak diil.zaten bu boşanmayı çocuk için de istedim

Yok,ben anlamıyorum.
Burada başka bir konu olmuş olsaydı,hatta adam aldatmış olsaydı bile bir tık anlayabilirdim bu duygusal anları,özleminizi vs.
Ama adam sizi dövmüş,hem de hamileyken.Siz de hala kendinizi suçluyorsunuz bunun için,belli ki size bir de psikolojik baskı kurmuş.Adam çocuğunuzu düşünmemiş,bunu algılayabiliyor musunuz acaba ? Sizi tehdit etmiş.Sizi sevdiği falan yok.Bir kendinize gelin ya.Azıcık kendinizi sevin.Karşıdakine hayranlık duyacağınıza biraz da ''ben önemliyim'' deyin artık.Ne bu koca aşkı ?

zarar görürürm ilerde diye boşanmak istiyorum.ama elimde değil.o hasta ve hastalığından bağımsız olarak onu seviyorum.keşke normal bir birey olsaydı.tek kişilikli

mutfak bir semboldu.yuvanın sembolu.aşın piştiği yer.derin mevzu.sadece bildiğin mutfak diil.zaten bu boşanmayı çocuk için de istedim
Burasi kk emin olun o mutfaginda yazdiklarinizinda ne anlama geldigini cook iyi biliyor anliyoruz da iste hisler karsiliklimi o kisim muamma
Neyse dedigim gibi hayirliiiisiiii

zarar görürürm ilerde diye boşanmak istiyorum.ama elimde değil.o hasta ve hastalığından bağımsız olarak onu seviyorum.keşke normal bir birey olsaydı.tek kişilikli
Bakın sizi kısmen anlayabiliyorum.Tamam sevgi dediğiniz bir an da bitmez. Ama sizinki sevgiden çok alışkanlık ve suçluluk duygusu.Ayrıca belki de iyileşseydi böyle olmazdı diye düşünüyorsunuz. Ama kabullenmeniz lazım, adam hasta ve size zarar verme ihtimali yüksek biri. Siz ona melek gibi de davransaydınız değişmeyecekti.
Artık üzülmeyin ve bu psikolojiden kurtulmak için destek alın.

evet evet arkadaşım konu benim suçluluk duygularım...benim de eksikliklerim var.acaba bişiler değişir miydi diyorum

Evet kafayi yiyiyorsun .
Unutma o canavar yuzunden belki çocuğun coktan karninda ölmüş olacakti .
Boyle adamlari sevmeyin lutfen sevilecek baska adamlar var merak etmeyin .

Valla cok enteresansiniz.
Iyi niyetle soyluyorum cidden bunu.

Insan hamileyken karnina cikip doven adami nasil sevebilir hala?bir de

Nasil oluyor ben var anlamamak

ve ömrümce yalnız kalacam.düşündükçe kafa tırlıyo
Ömrünce dayak yiyen ve sindirilmiş, artık kafasına, karnına vurulmaya alışmış bir insan olmaktan daha iyidir yalnız olmak. Şu anda çok yeni olduğu için her şey, daha önündeki opsiyonları görmüyorsun. Henüz oluşmadı çünkü.

Belki yine evlenirsin, belki oğlunla güzel bir hayat kurarsın. Şu anda içinde olduğun psikolojiyi anlayabiliyorum. Kötü de olsa, En azından yanımda biri vardı diyorsun ama seni boşanmaya iten sebep neydi o zaman?

Boşanman gerekliymiş o ayrı Ama insanlar boşan boşan, sen kahramansın, ya da boşanmazsan ezik, zavallısın dediği için değil. Pek çok kişi de kendi sorunlarını çözemedikleri için burada klavye kahramanlığı yapıp, kendi yapamadıklarını sana söylerler. Sonra herkes evine geri döner tabi ki.

Ben de her sorun yaşayana ayrıl kesinlikle demem ama senin durumun çok farklı. Normal aile içi kavgaları değilmiş ki sizinki. Birkaç örnek var böyle kk da okuduğum ve tebrik ettiğim.

Psikolojisi çok zor bunu da anlayabiliyorum ama seni hamileyken, ayrıldığında nafaka istemeyeceksin diye karnına çıkıp seni döven bir adamı nasıl normalleştirebiliyorsun ki gözünde?

Hemen gidip bir psikologtan yardım almaya başlayın. Gerçekten ruh haliniz normal değil adamı savunuyorsunuz resmen ben suçluyum diyorsunuz. Adam hastaysa gitsin tedavi olsun. Hastaymış ondan böyle yapıyormuş. Hala can güvenliğiniz yok farkında mısınız.
Sizin üstünüzde tepinmiş. İyi ki bebeğe bi şey olmamış.
Şöyle yapsaydım böyle etseydim diye bi şey yok. Sizin yaptıklarınız gibi yapamadıklarınız da olmuştur her evlilikte olur neden kendini suçlamak sürekli ?
Yalnız kalıcam ömrümün sonuna kadar demişsiniz bu adamla cehennemi yaşamak daha mı iyi.
Kendinize yeni bir hayat kurarsınız yeniden bile evlenebilirsiniz. Çalışırsınız. Evladınız desteğiniz olur.
Yapmayın böyle normal değil bu düşünceler. Hemen hemen destek alın.

cinselliği nasıl yaşatamadınız ki

ve ömrümce yalnız kalacam.düşündükçe kafa tırlıyo
Ayrıca bu biraz da Stockholm sendromu gibi bir şey. Seni rehin alan suçluya aşık oluyorsun ve kurtulmamak için direniyorsun. Farkında mısın, seni dövmesinin gerekçelerini normalleştiriyorsun gözünde? Ama ben de karşı çıkmıştım, ama ben de böyleydim diye kendini suçluyorsun. Normal mi bu dışarıdan göründüğünde?

Değil ama ilişki içinde normal geliyor. Çünkü eski dayak yediğin hayatını saati saatine kadar bildiğin için güvenli, önündeki biraz daha zor ama özgür hayat ise korkutucu geliyor. Farkın

Bir arkadaşım bu sene üç çocuğuyla evlendi. Mutlu da. İkinci eşinde neleri araması gerektiğini biliyordu biraz daha. Mutlu şimdi çok şükür. Ama bu noktaya gelebilmek için ne mücadeleler verdi.

Ayrıca yıllar önce Kanada da tanıdığım bir arkadaşım da genç yaşta evlenmiş. Üniversite mezunu, eşi de üniversitede öğretim görevlisi. Dışarıda herkesin hayran olduğu bir adam..

Çok dövmüş. O kadar ikna ediciydi ki diyor, arkasından sen şunları yaptığın için dövdüm dediğinde, evet, ben haketmiştim zaten diyordum.

Bir gün annesi onun kıyafetlerini çıkarıp vücudunu gördüğünde, kızını zorla polise götürüp, tutanak tutturup boşatıyor.

Ben tanıştığımda ikinci eşiyle evli, gözlerinin içi gülen ve spikerlik için hazırlanan bir kızdı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…