Boşanma Davası Bile Bitmeden Birini Bulmuş

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
Bu kadar zoruma gideceğini asla ama asla tahmin etmezdim.

Evet, artık eşim değil, davamız devam etse de, beş buçuk aydır ayrıyız ve ikimiz de kararlıyız. Yani beni ilgilendirmez biliyorum ama yine de içime bir şey oturdu. Değişik bir acı hissettim. Zaten biliyordum son 2 aydır birisi olduğunu, çocuğu aramayı da bırakmıştı ama sürekli yabancı bir evde görünce ve oğlumla görüntülü görüşürken bir kadın silüeti görünce zoruma gitti sanki.

5 yıl, tabi ki zaman içinde duygular eksiliyor, boşanma aşamasına geldiğimize göre sevgi de bitiyor ama yeni bir ilişkiye başlamak bu kadar kolay mı oluyormuş?

Belki yeni bir ilişki de değil mesele. Ben halen düzen kurmak, yeni bir hayata adapte olmaya çalışırken; haksızlığa uğradığımı düşünüp zaman zaman yaşananlardan dolayı mutsuzluk duyarken onun hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi ve yeni bir ilişkiye başlaması da bana yeni bir haksızlıkmış gibi geliyor.

Bilemiyorum. Bir hafta sonra oğlum küçük bir ameliyat geçirecek, bir hafta hastanede yatacak ve babası da gelecek. Onunla aynı ortamı paylaşacak olmak da beni geriyordu, şimdi daha çok geriyor.

Böyle üzgün hissetmem normal mi? Kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama bu yaşananlar, normal mi? Yine başa dönüyorum. Yine kendimi suçluyorum. Yanlış bir eşi ve hayatı tercih ettiğim, geçen zamanımı heba ettiğim için. Karşımdaki adamı bu kadar tanıyamadığım için.

Her şey için çok üzgünüm.

Hala seviyor gibisiniz
Tüm yaşananların en büyük suçlusu eşim. Bu sebepten ona çok kızgındım. Boşanma kararımda bir an bile tereddüt etmedim, pişman olmadım, keşke demedim. Ama haksızlık değil mi? Bilemiyorum. Düne kadar sorsaydınız sadece bir an önce kurtulmak istiyorum derdim. Halen daha bir an önce kurtulmak istiyorum ama bu acı.

Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum.

İçindeki kocaman boşluğunuzu doldurmaya çalışıyor şimdi :KK66: Erkekler tersten yaşarmış boşanma dönemini ve sonrasını .Şimdi deneyecek yanılacak kendini avutmak için her türlü yolu deneyecek .Ancak sadece sizi arıycak ,sizinle kıyaslayacak .Hoş bir önemi var mı artık ?o herkesde elinin tersiyle ittiği güzellikleri aramaya devam ederken siz Yen'i düzeninize hayatınıza alışacaksınız güzel olacak güzel şeyler gelecek inş.

Erkekler genelde uzun bi ilişkiden evlilikten sonra boşluğa düşüp hemen o afallamayla hayatlarına birini alabiliyorlar rahatlıkla o yüzden yüzeysel olduğunu düşünüyorum.
Ha ne farkeder sonuçta bitmiş evliliğiniz ama en azından bi süre kimseyle olmayabilirdi ama karakter meselesi işte bir kez daha şükretmelisin.

Tüm yaşananların en büyük suçlusu eşim. Bu sebepten ona çok kızgındım. Boşanma kararımda bir an bile tereddüt etmedim, pişman olmadım, keşke demedim. Ama haksızlık değil mi? Bilemiyorum. Düne kadar sorsaydınız sadece bir an önce kurtulmak istiyorum derdim. Halen daha bir an önce kurtulmak istiyorum ama bu acı.

Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum.
Herşey bitmiş bi hakimin bosanabilir lafı kalmıs
Eşinizle ne yasadınız niye bitti bilemem ancak baska kadın canınızı yakabildigine göre hala seviyorsunuz malesef

İçindeki kocaman boşluğunuzu doldurmaya çalışıyor şimdi :KK66: Erkekler tersten yaşarmış boşanma dönemini ve sonrasını .Şimdi deneyecek yanılacak kendini avutmak için her türlü yolu deneyecek .Ancak sadece sizi arıycak ,sizinle kıyaslayacak .Hoş bir önemi var mı artık ?o herkesde elinin tersiyle ittiği güzellikleri aramaya devam ederken siz Yen'i düzeninize hayatınıza alışacaksınız güzel olacak güzel şeyler gelecek inş.

Aslında onun ne hissettiğinin ve ne yaşadığının bir önemi yok. Gerçeğin ne olduğunun da. Sanırım haksızlık duygusuyla üzüldüm biraz.

Çok teşekkür ederim yorumun için. İnanıyorum, güzel günler de gelecek.

Yahu ben adamla birlikte olan hatunu da anlamıyorum. İlk evliliğini bitirmiş ikinciden de altı ay önce boşanan çocuklu bir adam karşıma çıksa arkama bakmadan kaçardım herhalde. Adam da kadın da sağlam ayakkabı değil. Evet şimdi insana haksızlık gibi geliyor ama bu gördüklerin kendine güzel bir hayat kurmak için daha çok motive etsin seni. Gördüğün gibi hayatta kimseden hayır yok sen kendin ve evladın için ne yaparsan kar. Şimdi yanında birilerini gezdirdiğine bakma düzgün bir ilişki yaşayamaz o.

Simdi size haksızlık gibi gelmesi, caninizin yanmasi cok normal.
Ayrilinca zaten önce kadin mahfoluyor bir bakiyorsun adam kendi keyfinde..

Ay yada yil geçtikçe tam tersi adam eskiyi ozlemeye başlıyor ama kadin acele etmediginden daha saglam yere basan bir ilişki / hayat / düzen oturtmus oluyor .
Bu sefer adam pişman olsada is isten geçmiş oluyor.
Hersey güzel olacak sizin icinde....

Erkekler genelde uzun bi ilişkiden evlilikten sonra boşluğa düşüp hemen o afallamayla hayatlarına birini alabiliyorlar rahatlıkla o yüzden yüzeysel olduğunu düşünüyorum.
Ha ne farkeder sonuçta bitmiş evliliğiniz ama en azından bi süre kimseyle olmayabilirdi ama karakter meselesi işte bir kez daha şükretmelisin.

Tabi ki bir önemi yok. Aslında duygusal bir şeyler hissetmiyordum ama bilmiyorum ki nasıl anlatsam ?

Her şey bu kadar basit mi? Evet basit. Ama sanki bu kadar basit olmamalıymış gibi hissediyorum. Ben zannediyorum ki arada bir çocukla, bir yuva dağılırken eşim üzgün, ben üzgünüm. Yuva için filan değil ama severek, hayal kurarak, karşısindakinden bir şeyler bekleyerek. Hayatın yükü biraz hafiflesin diye sevip evlilik yapıyoruz ama ayrılırken hayat benim için daha zor bir hale gelirken, karşı taraf bundan hiç etkilenmiyor.

Herşey bitmiş bi hakimin bosanabilir lafı kalmıs
Eşinizle ne yasadınız niye bitti bilemem ancak baska kadın canınızı yakabildigine göre hala seviyorsunuz malesef

O değil de bunu davada ispatlayabilirsin değil mi yasal olarak evlisiniz hala

Simdi size haksızlık gibi gelmesi, caninizin yanmasi cok normal.
Ayrilinca zaten önce kadin mahfoluyor bir bakiyorsun adam kendi keyfinde..

Ay yada yil geçtikçe tam tersi adam eskiyi ozlemeye başlıyor ama kadin acele etmediginden daha saglam yere basan bir ilişki / hayat / düzen oturtmus oluyor .
Bu sefer adam pişman olsada is isten geçmiş oluyor.
Hersey güzel olacak sizin icinde....

Bosvermeye calisin...5 yil cok uzun bir sure...erkekler yeni birini bulma konusunda daha hizlilar
Öyle iliskide olan kadınlara amerikada "rebound-girl" derler. Yara bandı yani
Yahu ben adamla birlikte olan hatunu da anlamıyorum. İlk evliliğini bitirmiş ikinciden de altı ay önce boşanan çocuklu bir adam karşıma çıksa arkama bakmadan kaçardım herhalde. Adam da kadın da sağlam ayakkabı değil. Evet şimdi insana haksızlık gibi geliyor ama bu gördüklerin kendine güzel bir hayat kurmak için daha çok motive etsin seni. Gördüğün gibi hayatta kimseden hayır yok sen kendin ve evladın için ne yaparsan kar. Şimdi yanında birilerini gezdirdiğine bakma düzgün bir ilişki yaşayamaz o.

Hepinize teker teker çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

Bir önceki yorumumda da yazdım. Aslında pek bir önemi yok, ben zaten boşanıyorum, o da ne yaparsa yapsın diyorum ama bu mantıklı düşününce kendime söylediğim şey. Bir de işin duygusal boyutu var ki;

Ben zannediyorum ki arada bir çocukla, bir yuva dağılırken eşim üzgün, ben üzgünüm. Yuva için filan değil ama severek, hayal kurarak, karşısindakinden bir şeyler bekleyerek. Hayatın yükü biraz hafiflesin diye sevip evlilik yapıyoruz ama ayrılırken hayat benim için daha zor bir hale gelirken, karşı taraf bundan hiç etkilenmiyor.

Galiba beni üzen şey bu oluyor. Ya da bilemiyorum. Sadece üzgünüm.

O değil de bunu davada ispatlayabilirsin değil mi yasal olarak evlisiniz hala
Açıkçası bunu mahkemede kullanmayı düşünmüyorum. Bu mevzu olmasa da biz zaten boşanıyorduk. Yani bu olayın evliliğimiz üzerinde bir etkisi yok. Davayı açan ben, boşanmayı isteyen ben, sebepler başka. Eşim ilk cevap dilekçesinde boşanma talebimi kabul etmedi, ikincisinde kabul etti. Yani herkesin ortak isteği var şu durumda. Bu sebepten bu konuyu dile getirmeyeceğim.

malesef bu hayatın çok acı bir gerçeği. erkekler hayatlarını çok daha kolay düzene koyabiliyorlar. kadınlar için herşey çok daha zor. üzülmeniz normal.zamanla geçecektir umarım.

Back
X