boşanma davası geçirmiş arkadaşlardan fikir almak istiyorum

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
arkadaşlar bosanma kararım verildi fakat resmi olarak hala boşanamadım kaç aydan beri hala yargıtaydayda hala bir kagıt var daha gelemedi onu nasıl öğrenicem ??birde zinet eşyarı için ayrı bir dava mı acmam gerekiyor ??zinet eşyalarımın hepsi onlarda kayınvalidem aldı gitti diyor öyle birsey yok yinede onları alabilirmiyim ??kızlar bu konularda fikri olan varsa bana yardım edebilir mı

Yargıtaydan karar çok uzun sürede gelmişti. Bende artık daralmıştım.
Tazminat nafaka ayrı açılıyor ama onu bilmiyorum canım
Çok geçmiş olsun

Avukatınız var mı ? Eğer varsa avukatınız halledecektir onunla görüşün derim. Kısa bir süre içerisinde gelmişti benim yıllar önceki davamda..
Almadığınızı şahitlerinizle ispat edersiniz dava açın elbette Ziynet eşyalarınız için. Dava anlaşmalı mıydı ? Boşanma davanız bitmeden çekişmeli yaparak bunların hepsi söylenebilirdi aslında

Avukatınız var mı ? Eğer varsa avukatınız halledecektir onunla görüşün derim. Kısa bir süre içerisinde gelmişti benim yıllar önceki davamda..
Almadığınızı şahitlerinizle ispat edersiniz dava açın elbette Ziynet eşyalarınız için. Dava anlaşmalı mıydı ? Boşanma davanız bitmeden çekişmeli yaparak bunların hepsi söylenebilirdi aslında
Anlasmali olsaydi yargitaya gitmezdi

tazminat davası vardı o temize gitti o yüzden uzadı herhalde bende daraldım şimdide adli tatil

Back
X