- 30 Ekim 2015
- 184
- 574
- 23
- 55
- Konu Sahibi seyhan4161
-
Cok tesekkurlerÇok geçmiş olsun
Evet boşanma davasında şahit getirebilirsin.Ayrıca hakim çocukları kesinlikle sana verecektir .Hakkında hayırlısı olsun .
Kayinvalidem tabiki sahitlik yapmaz ama ben sahit olarak gosterirsem mecburen mahkemeye gelelecek hem yalancı sahitliginde cezasi var eger yalan soylerse ona da dava acarim diye dusundumBarodan avukat talep edin,tek basiniza hareket etmeyin.
Sahitler isinizi kolaylastiracaktir ama kayinvalideniz sahitlik yapar mi cidden?
O yastaki cocuklarin velayeti cogu zaman anneye verilir endiselenmeyin.
Ailemin yanina gittikten sonra talep edicem..Şimdiden korunma talep edebilirsin
Komsularim sahitlik yapmayı kabul etti..Kayınvalideme gelince keyfi biliri o yalan soylese dahi dogrulari soyliycek 3 sahidim var..Kayınvalideniz de komsularınız da sahitlik yapmaz sanmıyorum.yalancı sahit die dava acsanız da net delil olmadıgı sürece birşey cıkmaz.ölümle tehdit ettgini belgeleyebilirseniz cok rahat olur mahkeme süreci
Mesela haberlerde bir kadin ciksa esi tatafindan oldurulumus hemen yorum yapar hak etmistir vb bna gelince oldururum dorek demiyor ama dokunduruyor lafları..Allah yardımcın olsun canım..
Pek bilmiyorum bu işleri ama delil olarak kabul ederlerse ses kaydı yapabilirsin.. Ölümle tehdit ederken mesela..
Mesela haberlerde bir kadin ciksa esi tatafindan oldurulumus hemen yorum yapar hak etmistir vb bna gelince oldururum dorek demiyor ama dokunduruyor lafları..
İnşallah komşularınız yaptıgı takdirde kayınvalidenize gerek kalmaz zaten kendi vicdanı bilir.Allah yardımcınız olsunKomsularim sahitlik yapmayı kabul etti..Kayınvalideme gelince keyfi biliri o yalan soylese dahi dogrulari soyliycek 3 sahidim var..
Amin çok sagol ailemin yanına gider gitmez avukatla konuşcam ...Kayıtı düşündüm ankar diye bir sey yapamıyorumAllah bir an önce kurtarsın seni bu adamdan..
O söyledikleri bile yeter bence, sonuçta lafları sana değil mi.. Yapabilirsen kayıt işini çok iyi olur.. Yani şahit olmasa bile delilin olsun.. tabi eğer ses kaydını delil olarak kabul ediyorlarsa..
Insallahİnşallah komşularınız yaptıgı takdirde kayınvalidenize gerek kalmaz zaten kendi vicdanı bilir.Allah yardımcınız olsun
K
Kayinvalidem tabiki sahitlik yapmaz ama ben sahit olarak gosterirsem mecburen mahkemeye gelelecek hem yalancı sahitliginde cezasi var eger yalan soylerse ona da dava acarim diye dusundum
Cok sagolun haklisiniz galiba bunu avukatimla konuscamYerinizde olsam hic bulastirmam onu,komsularinizin sahitligi yeterli.
Avukatiniz detayli bi yol haritasi belirleyecektir,ona gore davranip en kisa zamanda kurtulursunuz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?