bosanma davasi hakkinda bilgi sahibi olanlar..

seyhan4161

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
184
574
23
55
Kesinlikle esimle bisanmaya karar verdim..4 sene evlilik 2 sene flort..Bu son damla ben artik bunaldim esimden siddet gordum ve suan hala tehdit ediliyorum ölümle...Soruma gelirsek bosanma davasinda siddet gördüğümü ispatlayamam darp raporum yok ama komsuların ve kayınvalidem şahit.Boşanma davasına şahit çıkartıla bilir mi?İkinci sorum cocuklarim biri 4 biri 2 yasinda benimle kalabilirler mi?Eşimin babasıda esim gibi sinirli ve karisına çektiren biri onlara verilmemesini saglaya bilir miyim?Son sorum esimin piskolojik destege ihtiyacı var òfke kontrolu yok bunu mahkemede nasil aleyhine kullana bilirim?Cevaplar icin tesekkurler..Yazım hataları için özür dilerim..

Barodan avukat talep edin,tek basiniza hareket etmeyin.

Sahitler isinizi kolaylastiracaktir ama kayinvalideniz sahitlik yapar mi cidden?

O yastaki cocuklarin velayeti cogu zaman anneye verilir endiselenmeyin.

K
Barodan avukat talep edin,tek basiniza hareket etmeyin.

Sahitler isinizi kolaylastiracaktir ama kayinvalideniz sahitlik yapar mi cidden?

O yastaki cocuklarin velayeti cogu zaman anneye verilir endiselenmeyin.
Kayinvalidem tabiki sahitlik yapmaz ama ben sahit olarak gosterirsem mecburen mahkemeye gelelecek hem yalancı sahitliginde cezasi var eger yalan soylerse ona da dava acarim diye dusundum

Kayınvalideniz de komsularınız da sahitlik yapmaz sanmıyorum.yalancı sahit die dava acsanız da net delil olmadıgı sürece birşey cıkmaz.ölümle tehdit ettgini belgeleyebilirseniz cok rahat olur mahkeme süreci

Kayınvalideniz de komsularınız da sahitlik yapmaz sanmıyorum.yalancı sahit die dava acsanız da net delil olmadıgı sürece birşey cıkmaz.ölümle tehdit ettgini belgeleyebilirseniz cok rahat olur mahkeme süreci
Komsularim sahitlik yapmayı kabul etti..Kayınvalideme gelince keyfi biliri o yalan soylese dahi dogrulari soyliycek 3 sahidim var..

Allah yardımcın olsun canım..
Pek bilmiyorum bu işleri ama delil olarak kabul ederlerse ses kaydı yapabilirsin.. Ölümle tehdit ederken mesela..

Allah yardımcın olsun canım..
Pek bilmiyorum bu işleri ama delil olarak kabul ederlerse ses kaydı yapabilirsin.. Ölümle tehdit ederken mesela..
Mesela haberlerde bir kadin ciksa esi tatafindan oldurulumus hemen yorum yapar hak etmistir vb bna gelince oldururum dorek demiyor ama dokunduruyor lafları..

Mesela haberlerde bir kadin ciksa esi tatafindan oldurulumus hemen yorum yapar hak etmistir vb bna gelince oldururum dorek demiyor ama dokunduruyor lafları..

Allah bir an önce kurtarsın seni bu adamdan..
O söyledikleri bile yeter bence, sonuçta lafları sana değil mi.. Yapabilirsen kayıt işini çok iyi olur.. Yani şahit olmasa bile delilin olsun.. tabi eğer ses kaydını delil olarak kabul ediyorlarsa..

Allah bir an önce kurtarsın seni bu adamdan..
O söyledikleri bile yeter bence, sonuçta lafları sana değil mi.. Yapabilirsen kayıt işini çok iyi olur.. Yani şahit olmasa bile delilin olsun.. tabi eğer ses kaydını delil olarak kabul ediyorlarsa..
Amin çok sagol ailemin yanına gider gitmez avukatla konuşcam ...Kayıtı düşündüm ankar diye bir sey yapamıyorum

K

Kayinvalidem tabiki sahitlik yapmaz ama ben sahit olarak gosterirsem mecburen mahkemeye gelelecek hem yalancı sahitliginde cezasi var eger yalan soylerse ona da dava acarim diye dusundum

Yerinizde olsam hic bulastirmam onu,komsularinizin sahitligi yeterli.

Avukatiniz detayli bi yol haritasi belirleyecektir,ona gore davranip en kisa zamanda kurtulursunuz insallah.

Back
X