Boşanma davası sürecinde eşle iliski

Eczaneye gidemez çünkü küçük yer

Küçük yerdr yaşıyorum tribine giren insanlada da hastayım.
60ların yeşilçam filmlerinde sanarlar kendilerini..
Tüm mahalle beni tanır, tüm esnaf beni bilir tribi...

Bir kaç konuda daha gördüm bu tribi..
Hastaneye gidemem küçük yer, eczaneden gebelik testi alamam küçük yer..

Hayır bir de hemen anlaşılıyor o olduğu, emeklerine yazık
Yardım istiyor napsın aslında zor durumda belli üvey anne mi baba mı ne var dimi psikolojisi eşle birlikte daha da bozulmuş Allah yardımcısı olsun yanlıştan yanlışa geçiyor burda doğruyu aramaya çalışıyor ama dinlemiyor yine kendi bildiğini yapıyor herkes boşan kurtul dedi yine niye gidiyorsun kapısına böyle olacağı belliydi

Yardım istemiyor aslında bence.
En son ilkbaharı bekliyorum'ken kesin ayrılmıştı, tayin mi istesem oraya mı gitsem böyle mi yapsam diyordu. Şimdi daha da kötü başa dönmüş.
Ben kimsenin kendisine yardım edebileceğini düşünmüyorum.

Sadece o çocuğa acıyorum böyle ana babanın çocuğu diye. Dedesi istiyordu yanlış hatırlamıyorsam, keşke dedesine verseler de anneanne dede büyütse çocuğu.

Evet doğru dede anane büyütsün evet çocuklara oluyor olan uzman desteği almalı aslında kişi bu süreçte burası ona asla yardım edemez herkes de dedi destek al diye almış olsaydı bu yanlışı yapmazdı

Bu psikolojileri anlamak zor
Boşanmak için mahkemeye gitmeden önce birlikte olup hamile kalan kuzenim var
Sonra da tek basina büyüttü
Büyük pismanliklarla

Konu sahibinin babası üvey filan değil.Bu uyelikte farkli birseyler eklemek icin onu yazdi. Adami cildirdip biktirdi bu tarz olaylar yüzünden hatta dün gidip seviştiği adam babasını sokak ortasında dövdü,polisler adamın elinden aldı babasını ama bizim kızın tek derdi alacağım nafaka ne kadar olur

Bu konu gerçekse olan olmuş birlikte olmak istemişsin olmuşsun alsaydın bir ertesi gün hapı
Konu eğer gerçekse adam tam ruh hastası daha uzatcak bsy yok geçmişe mazi...

Hay Allahım babasını döven bir insanın koynuna niye girer yine bilmem vur tekmeyi gitsin

3.500 maaşla, 40.000 tl birikmiş parayla nasıl yaşar bir de o konu var lütfen.

Hay Allahım babasını döven bir insanın koynuna niye girer yine bilmem vur tekmeyi gitsin
Ana babası konu sahibinin çocuğuna bakmak için şehir değiştirip aynı şehre taşınmıştı bir de yanlış hatırlamıyorsam.

Çok tuhaf gerçekten bakalım yeni üyelikle gelecek mi mail açıyordur belki şimdi

Konu sahibinin ciddi psikolojik sıkıntıları var.Sabahtan akşama hesap yapıyor bu gün yoğurt ,tavuk aldım ...50 TL harcadiysam bir ay 30 günden oluşur ...o zaman 30 çarpı 50 TL eşittir 1500 ...sonra hemen konu açıyor bir üyelikle ben 1500 mutfağa versem gecinebilir miyim diye !! Boşanmayı düşündüğü adam daha önce çocuğu için "bu çocuk benden mi" tarzında konuşmuş bir adam ama kızımız gidip gidip barisiyor....sonrada babası kötü ,işyerinde bunun lafını eden çalışan kötü ,bosaniyorum diye tutup kapora verdiği evin sahibi kötü ...bir tek kendisi iyi çünkü !!

Her gün 50 TL mutfağa veriyor muyuz hiç ya bugün 50 dir yarın evdeki malzemelerden yapılır sadece ekmek alınır 2 kişi Bi çay bardağı nohut yetiyor kaç TL ye tekabül ederse bir çay bardağı nohut hesaba bak hergün 50 TL hiç harcamadım mutfağa

Herkesin tüketim alışkanlığına göre değişir ,ona birşey diyemem ama anlatmak istediğim bizim kizimizin tek derdi cebinden para çıkmasın.Tum üyeliklerini ele veren de kuruşu kuruşuna yaptığı hesapları ,kac TL nafaka alabileceginin hesaplarını dakika dakika burada paylaşması..artık hepimiz çocuğunun yaşını,eşinin ve kendi maaşlarını ezbere biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…