- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Ben de insanım ve oldu ne yapabilirim
acaba ne dediniz ben şimdi onu merak ettimKizlar sevişmek isteyen bendim.ilk benden geldi bu yönde talep.ama tabi o da istedi.is bitti.giysileri giyindi.ben boş bir. Laf ettim ama beni yataktan kovdu.giysilerimi nasıl hiyinecegimi şaşırdım.aonra da hakaret etti
Sen niye kapisina dayaniyorsun. Sende adam kadar sacmasın yani. Kadin ölse gururundan taviz vermemeli.
[/QUOTE
Sevdiğim için...
Kizlar sevişmek isteyen bendim.ilk benden geldi bu yönde talep.ama tabi o da istedi.is bitti.giysileri giyindi.ben boş bir. Laf ettim ama beni yataktan kovdu.giysilerimi nasıl hiyinecegimi şaşırdım.aonra da hakaret etti
Gel dedim sadeceacaba ne dediniz ben şimdi onu merak ettim
Saçma biliyorum.bosanma şartlarını kabul etti.p.tesi avukata gidecektik.ben bu sabah ağlayarak kapısına dayandım kocamın.sarildi.sakinlestim.
Akşam yanına yine gittim kocamin yanina.sohbet iyiydi.is kocamla cinsel birlikteliğe kadar geldi.kendime engel olamadım.korunmuyorum da.prezervatif yirtilinca kabusu yaşadım.hamile kalmam umarim.
Sonra saçma bir konudan tartışma çıktı.evimden defol dedi.ben giysilerini nasıl gitlyinecehimi şaşırdım.
tam gidicem bu sefer gitme dedi.bu sefer birsuru hakaret etti.
1500 lira nafaka istedin.ona da evet dedim.ve hala yakandan dusmuyorsun.brn kendime hayat kurucam kızım.eve gelip neden rahatsız ediyorsun beni diye bağırmaya omuzlarımdan hirpalamays ve tokat atacak gibi yapıyor ama vurmuyor vs.
Kendimi o... Gibi hissettim.asagilanmis hissettim ve sürekli o.. çocuğu geri zekalı deyip durdu.
Madem hakaret ediyor neden sevişti neden kovdu bfni.kendimi çok kötü hissediyorum.
Duygulatlr bitmiyor.robot değilim.duygularim vardı.is ciddiye binince bugun cildirdim.Boşanma aşamasına gelmişsin, daha ne diye ayrılacağın adamla yatarsın ki? Elimde değildi diyip duruyorsun da, elinde olur insanın o aşamaya gelmemek. Adam normal değil de sizde de var bir anormallik.
ne var ki bunda bu adam delirdiGel dedim sadece
Nereye?Gel dedim sadece
Bana bir küfür etmişti.ifademde o ettiğin küfürü söyledim deyince cildirdiBoş bir laf ettim demişsiniz çok merak ettim çileden çıkartacak kadar neydi acaba
Hamile kalmak istemiyorumBen soruyu ters sormak istiyorum.
Size en ağır hakareti eden eşiniz ile siz neden seviştiniz?
Neden ki?
Öykünüzü bilmiyorum ama bana siz çok da boşanmak istemiyorsunuz gibi geldi, hatta bilinçaltında hamile kalma isteği bile olabilir.
Lütfen size bu şekilde davranan bir adamı seviyorum demeyin. Benim başımda da vardı buna benzer bir dengesiz. Hem seviyorum ölüyorum derdi hem de etmediği hakaret kalmazdı. Şimdi sevgim nefrete dönüştü. Sırtımdan bir yük gitti.Ben ne bileyim aslında boşanmak istemiyorum.hata mı yapıyorum diye sürekli vicdan yapıyorum.aslinsa onu çok seviyorum ve bu elimde degil
Evet adam intikam almis. Ters kose etmek icin once sevisip sonra kovmus. Cok karaktersiz gercekten.Daha önceki konunuzu biliyorum boşanmak isterken aynı zamanda seviyorum diyordunuz anlaşamıyoruz olmuyor yürümüyor boşanacağız mecbur demiştiniz bugün yaptığınız yanlış sizden intikam almak istemiş gibi geldi hem de zevkime de vara vara alayım demiş adınıza çok üzüldüm ama eşiniz karaktersizin en önde gideni çok meraklı yeniden hayat kurmaya bırakın kursun da gelen gideni aratırmış artık boşanıp boşanmamak konusunda iyice emin olmuşsunuzdur
Uzun zamandır sevismemistim.bes aydır ayriyiz ve ilişki sonrasında en güze duyguları hissettirdi.sonra alaşağı etti beniIhmalkarlik etme, hapi al kesinlikle. Sonradan pisman olmadan.
Adam benden ayrilamiyor diye dusunmus. Once sevismis ama asil amaci asagilamakmis. Direk ilk gittiginde kufurler etse belki bu kadar kendini kotu hissetmeyecektin. O da once akil oyunu oynayip iyi davranmis sonra ters kose yapmis seni alasagi etmis.
Neyse adamin gercek yuzunu birkez daha gordun. Bundan sonra evladinla kendine baska yeni bir hayat kur. Bosanmakla en dogru karari verdigini anlamis oldun.
Nasıl yani boşanma ifadesinde mi anlayamadım durduk yerde niye söylediniz öyle bişeyBana bir küfür etmişti.ifademde o ettiğin küfürü söyledim deyince cildirdi
Ama adam gitmemiş ki ona o gelmiş onun kapısına plan yapmadi bence adam ...Ama boyle olmasida işine yaramışEvet adam intikam almis. Ter kose etmek icin once sevisip sonra kovmus. Cok karaktersiz gercekten.
Kendisinden hakaretler ilgili şikayetim olmuştu.su an mahkemeligiz o konu ile ilgiliNasıl yani boşanma ifadesinde mi anlayamadım durduk yerde niye söylediniz öyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?