Boşanma davası sürecinde eşle iliski

Kizlar sevişmek isteyen bendim.ilk benden geldi bu yönde talep.ama tabi o da istedi.is bitti.giysileri giyindi.ben boş bir. Laf ettim ama beni yataktan kovdu.giysilerimi nasıl hiyinecegimi şaşırdım.aonra da hakaret etti
acaba ne dediniz ben şimdi onu merak ettim

Daha önceki konunuzu biliyorum boşanmak isterken aynı zamanda seviyorum diyordunuz anlaşamıyoruz olmuyor yürümüyor boşanacağız mecbur demiştiniz bugün yaptığınız yanlış sizden intikam almak istemiş gibi geldi hem de zevkime de vara vara alayım demiş adınıza çok üzüldüm ama eşiniz karaktersizin en önde gideni çok meraklı yeniden hayat kurmaya bırakın kursun da gelen gideni aratırmış artık boşanıp boşanmamak konusunda iyice emin olmuşsunuzdur

Kizlar sevişmek isteyen bendim.ilk benden geldi bu yönde talep.ama tabi o da istedi.is bitti.giysileri giyindi.ben boş bir. Laf ettim ama beni yataktan kovdu.giysilerimi nasıl hiyinecegimi şaşırdım.aonra da hakaret etti

Boşanma aşamasına gelmişsin, daha ne diye ayrılacağın adamla yatarsın ki? Elimde değildi diyip duruyorsun da, elinde olur insanın o aşamaya gelmemek. Adam normal değil de sizde de var bir anormallik.

Ben soruyu ters sormak istiyorum.
Size en ağır hakareti eden eşiniz ile siz neden seviştiniz?
Neden ki?

Öykünüzü bilmiyorum ama bana siz çok da boşanmak istemiyorsunuz gibi geldi, hatta bilinçaltında hamile kalma isteği bile olabilir.

Boşanma aşamasına gelmişsin, daha ne diye ayrılacağın adamla yatarsın ki? Elimde değildi diyip duruyorsun da, elinde olur insanın o aşamaya gelmemek. Adam normal değil de sizde de var bir anormallik.
Duygulatlr bitmiyor.robot değilim.duygularim vardı.is ciddiye binince bugun cildirdim.

Ihmalkarlik etme, hapi al kesinlikle. Sonradan pisman olmadan.
Adam benden ayrilamiyor diye dusunmus. Once sevismis ama asil amaci asagilamakmis. Direk ilk gittiginde kufurler etse belki bu kadar kendini kotu hissetmeyecektin. O da once akil oyunu oynayip iyi davranmis sonra ters kose yapmis seni alasagi etmis.
Neyse adamin gercek yuzunu birkez daha gordun. Bundan sonra evladinla kendine baska yeni bir hayat kur. Bosanmakla en dogru karari verdigini anlamis oldun.

Hamile kalmak istemiyorum

Ben ne bileyim aslında boşanmak istemiyorum.hata mı yapıyorum diye sürekli vicdan yapıyorum.aslinsa onu çok seviyorum ve bu elimde degil
Lütfen size bu şekilde davranan bir adamı seviyorum demeyin. Benim başımda da vardı buna benzer bir dengesiz. Hem seviyorum ölüyorum derdi hem de etmediği hakaret kalmazdı. Şimdi sevgim nefrete dönüştü. Sırtımdan bir yük gitti.

Evet adam intikam almis. Ters kose etmek icin once sevisip sonra kovmus. Cok karaktersiz gercekten.

Son düzenleme:
Uzun zamandır sevismemistim.bes aydır ayriyiz ve ilişki sonrasında en güze duyguları hissettirdi.sonra alaşağı etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…