Boşanma davası sürecinde eşle iliski

O kesin şüphe yokta kadında sevişmek istedim deyip duruyor
Konu sahibi sevgi ve ilgiye ac. Uvey babasi var. Sevgisiz buyumus. Uvey baba da sorunlu. Sevgi kirintilariyla yetiniyor bu yuzden. Sevismeyi sevilmek saniyor.daha dogrusu adamin onunla sevismesini adamin belki de hala onu sevdigini saniyor.
Aslinda konu sahibinin de ruh hali karisik. Bu adamdan bosanmasi gerektigini kendi de biliyor. Ama sevgi ilgi ve sefkate de ac.

Evet.yani şöyle azıcık iyi davransaydi.sefkat sevgi güven bunlara acim

Sevisme olayı farklı.o biyolojik bişi.bi ihtiyaç.o çok farklı.

Artik kendine bir yol cizmelisin. Sana dedigimiz gibi kendine bir duzen kur. Evladinla. Bu adamdan bir yol olmaz uzak dur. Daha gencsin. Kimbilir kimler cikar karsina. Kismetse bulur zaten. Ama once kendi ayaklatinin uzerinde dur. Bir de kendini sev. Kendini bu durumlara bir daha dusurme.

Kizlar kizmayin.bes aydır ayriyiz.bosaninca evlilik de düşünmüyorum.bari boşanmadan sevişelim dedim.onu arzuladim.

Ayri olman normal degil mi sonsuza kadar ayri kalicaksin zaten bosaniyosunuz cunku sen dupeduz sevisme olursa yumusar belki tekrar sever belki eskiye doner hersey diye dusunmussun planli birsey tabi. Gelgelelim erkeklerde kesinlikle etki etmeyen bi durumdur bu kafasinda bitmisse biter. Sen unutmaya bak...

İkna etmek istemedim.sevismek istedim kocamla
Madem boşanma arifesindeki eşle kapısına kadar gidip gururu hiçe sayıp sevişmek istiyorsunuz neden boşanıyorsunuz ki?
Duygularınız çoğu evlilerden daha yoğun..
Boşanma aşamasında eşi arzulayacak kadar duygu yoğunluğunuz var ise neden boşanıyorsunuz onu anlamadım?

Bu arada yaptığı hakaretler rezilce ama geçmişte ne oldu da size karşı böyle, ben konunuzu bilmiyorum özet geçer misiniz?

önceki konularini bilmiyordum,doğrudur

Sevişmek tamamen biyolojik ihtiyacını ve bunu şu anki resmi kocamla giderdim.boyle düşün.onu istedim.ikna etme vs yok

Boşanacağına inanmiyorum nedense. Gerci adam ne olursa olsun boşanalım modunda. Bence hayatında birileri de olabilir adamın. Sen bunu kurcalayip firsata da çevirebilirdin ama nafaka vs ile orta yolu bulmussunuz.
Daha oncede sürtünme yoluyla hamile kalmışsın. Nasil oldu onu da anlamadim ama bu tip bi iliskide prezervatife ne gerek var bu 1 2.si prezervatif nasil yırtıldı ?
3.su neden kapısına dayandın o esnada cocuk neredeydi
Konuda cok eksikler var.

Ayrı kalınca aşkım başıma vuruyor.ayni evdeyken boyle değildik.aylarca sevismedigimiz olurdu.anlasamazdik.kavgalar çok oluyo.seviyorum ama.sonu yok

Garip bişi ki beş aydır ayrıyiz.ve ben ondan başkasına bakmadım.aklima fikrimde insan başkası yok.silemiuirum bu adamı beynimden
Bu bir gunde olacak birsey degil ki. Sana gelgitlerin olacak dedik. Ama her gelgit yasadiginda adamin kapisina da git demedik. Unutmak icin zaman lazim. Kimi 1 ayda kimi 1 yilda unutur. Daha bosanma da olmadi ki. Bosanma zaten bir travma. Birak bir bosan. Kendi duzenini kur, bir yaralarini sar. Zamanla unutacaksin. Bu adama karsi zayifsin tamam. Ama bu adamdan sana fayda yok. Yaralarini sar once. Bir hayatini kur. Daha kimleri sever o gonul. Ama once kendine deger ver be gulum.

Acaba masusdan yırtılmış prezertavif mi kullandı.supheleniuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…