Boşanma davası sürecinde eşle iliski

Kizlar kizmayin.bes aydır ayriyiz.bosaninca evlilik de düşünmüyorum.bari boşanmadan sevişelim dedim.onu arzuladim.

Uzun zamandır sevismemistim.bes aydır ayriyiz ve ilişki sonrasında en güze duyguları hissettirdi.sonra alaşağı etti beni
güzelim seni anlıyorumda ,ayrıldıktan sonra napacaksın hep gidecek misin ona ....bence sen boşanma işini once kafanda bitir sonra kağıt üzerinde....sen besbelli boşanmak istemiyorsun umut arıyorsun

Uzun zamandır sevismemistim.bes aydır ayriyiz ve ilişki sonrasında en güze duyguları hissettirdi.sonra alaşağı etti beni
İlişki sonrasında en güzel duyguları hissettirdi dediniz bişey demeden birden mi yakamdan düş diye hakaret etmeye başladı yoksa siz yarışma yaratacak bişey mi dediniz

Ben bu ilişkiyi bilerek yaşadığınızı düşünüyorum. Hamile kalırsam belki boşanmayız diye düşünmüş gibisiniz. Yoksa “Prezervatif yırtıldı. İnş hamile kalmam” gibi saçma sapan bir şey düşünene kadar koşa koşa ertesi gün hapı almış olurdunuz.

Eşiniz tam bir psikopat yalnız siz de pek normal değilsiniz. Pek inandırıcı gelmiyor ama eğer boşanacaksanız, boşanma sonrası destek alın bari. Aklınız karışmış belki bir faydası olur.

Ama adam girmemiş ki ona o gelmiş onun kapısına plan yapmadi bence adam ...Ama boyle olmasida işine yaramış
Bunca yillik karisinin gelecegini tahmin ediyordur bence. Insan esini bilmez mi? Zayif yonlerini, herseyini...Plan yapmasa da kapisina gelen bosanma asamasindaki esine ilk basta niye geldin defol dese bu konu sahibini simdiki hali kadar uzmezdi bu durum. Once sevisip sonra defol deyince konu sahibi de kendini kotu hissetmis. Her halukarda adam dengesiz ve karaktersiz.

Bana da inandırıcı gelmedi nedense

Almadım.burasi küçük yer.gece yarısı eczane mi arıtım.rezil olurum.ikincis vajinismus um.

O kesin şüphe yokta kadında sevişmek istedim deyip duruyor

Hamile kalmak istemiyorum
Ama evli kalmak istiyorsunuz.
Bilmiyorum neden oldu demişsiniz ama aslında biliyorsunuz kendinize açık olun.
Fiziksel yakınlık ile eşinizi ikna etmek istediniz.

Sadece şunu demek istiyorum; hiç bir duygu insanın kendine saygısının önüne geçmemeli.

İkna etmek istemedim.sevismek istedim kocamla

Cigeri 5 para etmeyen bir adam. Umarim hamile kalmazsin. Bu adam baba olsa zaten kizin var diye bosanmazdiniz kizina babalik yapardi. Hamile kalirsan da umurunda olmaz. Boyle bir adam seni ruh hastasi yapar, dengeni bozar. Kac uzaklas kurtar kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…