• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası

a_b_c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
12
6
1
Hanımlar merhaba 8 senelik evliyim.Eşim bir sinir anında “gel adliyeye gidelim boşanalım” dedi.Benden alttan almamı özür dilememi bekledi sanırım.Bende “gidelim tamam’ dedim. Geldi hemen gittik geri ailesi geldi götürdü onu ama ben hazmedemiyorum bu çok ağır bir durum 10 gündür yok ses falan bende bitsin istiyorum çünkü adliyeye kadar götürülmek altı boş bir şey için bir de kaldırabileceğim bir şey değil.Dava bekliyorum gelmedi ben açmalı mıyım ondan mı beklemeliyim.Hangisinin bana kazanımı olur bilgisi olanlar desteğinizi bekliyorum

Hanımlar merhaba 8 senelik evliyim.Eşim bir sinir anında “gel adliyeye gidelim boşanalım” dedi.Benden alttan almamı özür dilememi bekledi sanırım.Bende “gidelim tamam’ dedim. Geldi hemen gittik geri ailesi geldi götürdü onu ama ben hazmedemiyorum bu çok ağır bir durum 10 gündür yok ses falan bende bitsin istiyorum çünkü adliyeye kadar götürülmek altı boş bir şey için bir de kaldırabileceğim bir şey değil.Dava bekliyorum gelmedi ben açmalı mıyım ondan mı beklemeliyim.Hangisinin bana kazanımı olur bilgisi olanlar desteğinizi bekliyorum
Anlaşmalı açın hemen sonuçlanır

biz Gittik ailesi orada durun yapmayın dedi oğullarını ikna etti götürdü..

Yahu bir durun. Boşanmak için her zaman vaktiniz olur . Ne oldu ,kavga mı ettiniz . Öfke anı söylenen söz mü yoksa kabahatı büyük mü şiddet,aldatma,kumar gibi .
Çocuk var mı

Tabiki senin açman iyi olur. Yarın öbür gün der ki ben boşadım onu sallar durur arkandan. Ama boşanmayı düşünmüyorsan bekleyebilirsin

Son düzenleme:
evet minicik bir kavgaydı ta ki 5 yaşında oğluma yansıyana kadar. Anne baba tartışır sorun arasında çözülür evlada yansıtmak ne? Bunun için aradım neden böyle yapıyorsun diye.Olmuyırsa boşanmasın gel adliyeye gidelim dedi.Sinirle denir de adliyeye götürülemez bu çok ağır bana göre.

Bu saatten sonra turşusunu kurarlar umarım. Ne hikmetse o ana kadar onlarda sevmiyorlardı oğullarını..

Bu saatten sonra o adamla yüzyüze bakabilir misiniz ? Hiçbir şey olmamış gibi davranabilir unutabilir misiniz ?
Bence boşanın .

biz Gittik ailesi orada durun yapmayın dedi oğullarını ikna etti götürdü..
Ne yapacaklarmış oğullarını..
Tek onu mu alıp gittiler sizi öylece orda mı bıraktılar??
Çok saçma, boşa gitmiş onca sene resmen bari bundan sonraki zamanınızı bu değmezlere harcamayın.

Zaten belirttiğim üzere boşanacağım! Tabi ki kaldıramam bunu herkesin yolu açık olsun.

Yok benim ailemde geldi beni aldı saçma sapan durumlar 32 yaşındayım ilk defa adliye gördüm sayesinde.

3 ay önce boşandım. Anlaşmalı olarak dilekçe verdik, dört gün sonra dava görüldü boşandık. Bizimkisi jet hızıyla oldu.

Hanfendi bunların hepsi aynı gün mü oldu,boşanalım demesi ve adliyeye gitmeniz. Ortada açılan dava bile yok duruşma günü yok niye gittiniz veya nereye gittiniz

Mal paylaşımı nasıl oluyor anlaşmada acaba
Yazınızı detaylı anlatıp düzenleseniz keşke . Hiç bir şey anlaşılmıyor. Kaç yıllık evlilik,kaç çocuk ,mal mülk ne var üstünüze . Siz çalışıyor musunuz. İlk defa mı kavga ediyorsunuz yoksa sık sık mı.
Yani mevzu ne tam olarak.
Daha net yorumlar gelir bunları yazarsanız

Back
X