• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası

Yok benim ailemde geldi beni aldı saçma sapan durumlar 32 yaşındayım ilk defa adliye gördüm sayesinde.
Bu ne böyle tutan çocuğunu alıp gidiyor 👀
Yahu sizin bir çocuğunuz var ebeveyn olmuş insanlarsınız.
Adamın düşürdüğü duruma bak.

Buradan gerçekten bunu mu anladınız? Ailem oraya geldi hani kozları boşanma davası açılacak destek amaçlı orada kalınca ben ya şu olayda takıldığınız yere bak hey allahım🤦🏼‍♀️

Yazınızı detaylı anlatıp düzenleseniz keşke . Hiç bir şey anlaşılmıyor. Kaç yıllık evlilik,kaç çocuk ,mal mülk ne var üstünüze . Siz çalışıyor musunuz. İlk defa mı kavga ediyorsunuz yoksa sık sık mı.
Daha net yorumlar gelir bunları yazarsanız
Hanımefendi buradaki sorum boşanayım mı değil! Boşanacağım hangisi uygun olur. Şimdi mal varlığımızı buraya atayım olur..

Hanımefendi buradaki sorum boşanayım mı değil! Boşanacağım hangisi uygun olur. Şimdi mal varlığımızı buraya atayım olur..
Aman atmayın. Boşanın . 2 seçeneğiniz var ya anlaşmalı veya çekişmeli. Ama muhakak boşanın olur mu.
Tanımadığınız insanlara trip atmayın

Aman atmayın. Boşanın . 2 seçeneğiniz var ya anlaşmalı veya çekişmeli. Ama muhakak boşanın olur mu.
Tanımadığınız insanlara trip atmayın
Üslubunuzu bilirseniz hiç sorun yok.. tanımadığınız insana sorduğunuz sorulara bakın önce

Buradan gerçekten bunu mu anladınız? Ailem oraya geldi hani kozları boşanma davası açılacak destek amaçlı orada kalınca ben ya şu olayda takıldığınız yere bak hey allahım🤦🏼‍♀️
Bölük pörçük anlatıyorsunuz.
Ayrıca bir uzaktan bakın duruma aileler hadi geldi diyelim doğru olan alıp sizi evinize götürüp konuşmak değilmi?
Herkes doğurduğunu almış gitmiş mantıklı mı bu takılmayalım da napalım buna?

Üslubunuzu bilirseniz hiç sorun yok.. tanımadığınız insana sorduğunuz sorulara bakın önce
Konu açıyorsunuz ilk okul terk yazısı. Hiç bir şey anlaşılmıyor. Size vakit ayırıp cevap yazan derdinizi anlamaya çalışıp soru soran insanlara trip atıyorsunuz.
Burada bile böyleyseniz evde nasılsınızdır. Hakkınızda hayırlısı,Allah eşinizin yardımcı olsun

Konu açıyorsunuz ilk okul terk yazısı. Hiç bir şey anlaşılmıyor. Size vakit ayırıp cevap yazan derdinizi anlamaya çalışıp soru soran insanlara trip atıyorsunuz.
Burada bile böyleyseniz evde nasılsınızdır. Hakkınızda hayırlısı,Allah eşinizin yardımcı olsun
Çok çirkinsin çok kalbin çok karar vurduğun yere bak sanane terbiyesiz şimdi defol

Hanımlar merhaba 8 senelik evliyim.Eşim bir sinir anında “gel adliyeye gidelim boşanalım” dedi.Benden alttan almamı özür dilememi bekledi sanırım.Bende “gidelim tamam’ dedim. Geldi hemen gittik geri ailesi geldi götürdü onu ama ben hazmedemiyorum bu çok ağır bir durum 10 gündür yok ses falan bende bitsin istiyorum çünkü adliyeye kadar götürülmek altı boş bir şey için bir de kaldırabileceğim bir şey değil.Dava bekliyorum gelmedi ben açmalı mıyım ondan mı beklemeliyim.Hangisinin bana kazanımı olur bilgisi olanlar desteğinizi bekliyorum
Evden kaçtı diye ihtar çekmesin dikkat et

Mevzu uzayacak uye tam gaz gidiyor sinirden bi sakinlesmesi lazim

Hanımlar merhaba 8 senelik evliyim.Eşim bir sinir anında “gel adliyeye gidelim boşanalım” dedi.Benden alttan almamı özür dilememi bekledi sanırım.Bende “gidelim tamam’ dedim. Geldi hemen gittik geri ailesi geldi götürdü onu ama ben hazmedemiyorum bu çok ağır bir durum 10 gündür yok ses falan bende bitsin istiyorum çünkü adliyeye kadar götürülmek altı boş bir şey için bir de kaldırabileceğim bir şey değil.Dava bekliyorum gelmedi ben açmalı mıyım ondan mı beklemeliyim.Hangisinin bana kazanımı olur bilgisi olanlar desteğinizi bekliyorum
8 senelik evlisiniz. Genel olarak yaşamınız, ilişkiniz nasıldır? Karı -koca iletişiminiz, duygusal ve cinsel hayatınızda sorun var mıdır? Birbirinize sevgi ile bağlı mısınız yoksa alışkanlık ile yürüyen bir evlilik bağı mıdır aranızdaki...Genelde çok kavga eder misiniz, eşinizin evine, çocuğuna, size ilgisi nasıldır? vb... soruların cevabı mühim. Elbette ki tartışma sonrası adliye yolunu tutmak onaylanır bir davranış olmamakla birlikte yaşanan tartışmanın konusu neydi ve bu tartışmanın hangi kısmı 5 yaşındaki çocuğa sirayet etti? Ve tabii ki bundan sonraki kısım nasıl ilerleyecek, siz gerçek anlamda ne istiyorsunuz, sizin eşinize karşı duygularınız da önemli..Eşiniz de gerçekten boşanmak mi istiyor yoksa bir inada mı sürükleniyorsunuz anlamak gerekir. Konunuzu anlattığınız kadarıyla yorumlayamıyorum.

Bence kimin açtığı önemli değil avantaj konusunda , mal paylaşımı çocuğa nafaka va gibi şeyleri bence bir avukata danışın
Eşini geri adım atacak burdan görünen o

Back
X