Boşanma Davası

SiriussY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
634
1.114
43
34
Merhaba hanımlar... yarın anlaşmalı boşanma davam var, fazlasıyla toksik hale gelmiş bi evlilik olmasına rağmen yarın o duruşmaya nasıl gidicem,o 15 dk nasıl tahammül edicem bilmiyorum. Zerre kadar inancım, güvenim kalmadığı halde ufacık mutlu anları hatırlayıp kalbim acıyor...Yarını nasıl kolay geçirebilirim bu konuda tavsiye istiyorum sizden

Canım bende aynı süreçten geçiyorum.
7 yıllık evlilik bir çocuk ile boşanma noktasındayız.
yaşattığı felaketleri görmek yerine o sahte mutluluklar geliyor aklıma canım çok yanıyor.
Ama geçecek bizim için en doğrusu bitmesi zarar veriyor değerimizi görmüyor
belkide çok güzel hayat bizi bekliyor hayatını mahvetmesine daha fazla izin verme
gerçekten sevmiş olsaydı çabalardı iş bu noktoya zaten gelmezdi seni üzen insan için kendini yıpratma
Hakkında hayırlısı olsun.
Bundan sonra herşey gönlünce olsun çok mutlu ol inşallah

Bizim çocuk yok,geçen yıl 25 mayısta kalbi durduğu icin alınmıştı.. şimdi aynı tarihte boşanıyoruz,bunları düşündükce canım daha çok yanıyor ama dediğiniz gibi seviyor olsaydı bunları yaşamazdık,mücadele ederdi..

Sizin ve çocuğunuz için de hayırlısı olsun insallah, bütün sıkıntılarınız geride kalsın,evladinizla cokk mutlu olun

Bosandim her durusmayada girdim cekismeli idi 5 durusma surdu simdi hakkimi alamadim diye istifnafa gidiyorum. Beterin beteri var kadinlar herseyi başarır
Valla maşallah,tebrik ederim sizi. Çekişmeli boşanma davasına girebilen kadınlar psikolojik olarak dünyanın en güçlü ınsanları kesinlikle. Inşallah tüm haklarınızı alırsınız

neden boşanıyorsunuz..

Allah yardımcınız olsun. Güçlü durun emin olun bütün acilar bir gün geçiyor biraz zaman ve sabır....

neden boşanıyorsunuz..
Esimin öfke kontrol sorunu var,bir de cokk kolay yalan söyleyip kendi hatalarını kapatmak için karşısındakine akıl dışı suçlamalarda bulunan biri,kısacası psikolojik şiddet. Burda çok konu okudum,eşlerin ev islerine yardim etmediğine dair,eşim evin tüm işlerini yapan,asla yanımdan ayrılmayan biriydi..ama yanyana olmak değil birlikte kaliteli zaman geçirmek onemli, yanimda ama herseye küsen,surat asan, herşeye alınan biri..yani evde naz yapması gereken ben iken tam tersi oluyordu.. bir de ikimizin de ikinci evliligi,eski eşlede ciddi sorunlar olunca artık toparlanamaz bi noktaya geldi

Yarın sen güçlü olacaksın o ise mahcup bir şekilde gelecek eminim..
Suan ciddi bir sürüncemedesiniz o yüzden de bu ağırlık hissi var.
Aslında yarın hafiflemiş hissedeceksin
O ise çabalamadığının pişmanlığını hissedecek adım kadar eminim bitikten sonra cabalayacağının ama ne fayda iş işten geçmiş olacak..
yarından sonra bu hislerin hepsi düzelecek daha iyi olacaksın
Eski eşimle anlaşmalı boşanma davamızda ben heyecanlıydım özgürlük heyecanı o ise mahcup bası öne eğik gözler dolu doluydu yapacak bisey yok. Ama o gün gelene kadar ben de huzursuzdum bir anda özgürlük hissi ağır bastı ve dava sonrası kuş gibiydim

Inşallah Kristialia,ama o kadar yüzsüz biri ki zerre kadar mahcubiyet duyacağını sanmıyorum.. Yarın dik bir sekilde girip çıkayım şu duruşmaya,onu zamana ve ilâhi adalete bırakıyorum. Bir-kac ay sonra pişman olup çabalayacaktır,ilişkimizde hep bu sekilde oldu ama bittikten sonra istediği kadar pişman olsun bi önemi kalmamış olacak.

Çok teşekkür ederim mesajın için

o kuş hissi sonrasında devam etti mi peki?
çocuk var mıydı sizde

ya ev işi yapmakla bitmiyor ki..
keşke böyle olmasaydı ..
evlilklerin bitmesi bana çok ağır geliyor

ya ev işi yapmakla bitmiyor ki..
keşke böyle olmasaydı ..
evlilklerin bitmesi bana çok ağır geliyor
Evet keşke hicbir ev işini yapmasaydı ama duygusal olarak beni anlayacak olgunlukta olsaydı,karakterli olsaydı.. ben de şu an hayatımın diplerindeyim, güvenip değer verip yola çıktığım adam yarın el olacak..
Keşke hicbir kadın bu hayal kırıklığını yaşamasa

Durusmadan bigun önce kalbim sıkışıyordu, sıfır uykuyla hazirlandim. Yola ciktigimizda icime ferahlik geldi. Nasil oldu bilmiyorum ama mutlu ve icim kipir kipir olmustum. Allah kalbinize ferahlik versin. Su dunyada herseyin acisi geciyor, unutuluyor

cook teşekkür ederim,inşallah bende yarın hafiflemis olarak çıkarım ve en kısa zamanda herşeyi unuturum,bunu çok istiyorum

o kuş hissi sonrasında devam etti mi peki?
çocuk var mıydı sizde
Çocuğum yok. (Şimdilik ) İki hafta sonra düğünüm var ikinci evliliğimi yapacağım. ilk evliliğimde yapılmayan ne varsa hepsini yapıyorlar ilk gibi Doğru insanı boşanınca buldum. Kuş gibi hafiflemek az kalır.
Eğer katlansaydım korksaydım boşanmadaydım suan eski esle sürünüyor mutsuz olurdum
İlişkiler bitebilir bosanabiliriz çok normal adam olsalardı da çabalasalardı geriye dönüp baktığımda hiç pişmanlığım yok. Kimsenin olmasın Allahım iyilerle karşılaştırsın doğru insanlar bir an önce gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…