Boşanma Davası

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.821
4.471
103
32
Benim evliliğim bir sene dolmadığı için Ekim ayına kadar anlaşmalı dava açamıyorum. Karşı taraf iki defa gelemem çekişmeli dava aç demişti. Çekişmeli dava açsam anlaşmalı gibi boşanabilir miyim ? Alacak vereceğimiz kalmadı. Sürekli mahkeme uzasın birkaç celse devam etsin de istemiyorum. Ben gerçekten çok yıprandım.Akrabalarim gelip arayan soran varmı ? Gorusuyormusunuz diye soruyorlar.Yada babam dün telefonuma bakmaya çalıştı.
Avukat tutmama gerek varmı ?

Baban neden telefona bakıyor. Barışmanızı mı istiyor yoksa o adamı istemiyor mu?

Benim evliliğim bir sene dolmadığı için Ekim ayına kadar anlaşmalı dava açamıyorum. Karşı taraf iki defa gelemem çekişmeli dava aç demişti. Çekişmeli dava açsam anlaşmalı gibi boşanabilir miyim ? Alacak vereceğimiz kalmadı. Sürekli mahkeme uzasın birkaç celse devam etsin de istemiyorum. Ben gerçekten çok yıprandım.Akrabalarim gelip arayan soran varmı ? Gorusuyormusunuz diye soruyorlar.Yada babam dün telefonuma bakmaya çalıştı.
Avukat tutmama gerek varmı ?
Anlaşırsanız tek celsede biter bu iş

Çekişmeli açacaksanız avukat tutmanıza gerek var evet. Çekişmeli açıp ilk celsede boşanabilirsiniz bir sene dolması şart değil boşanmanız için.
Maddiyatim yok.Karsi tarafta aynı şekilde.Ama çekişmeli dava aç dedi.Cekismeli dava 2 3 sene sürme ihtimali var.Anlasmali tek celse oda Ekim ayini beklememiz lazım ne ayrılıyoruz ne barisiyoruz ruh halim bozuldu

sen nickin kahve kokusu muydu neydi
netten tanıştığı 5 kuruşsuz annesinin dul maaşıyla geçinmeye çalışan garip gurup biriyle evlenmeye çalışıyordun o musun
boşanmaya karar verdiysen adına sevindim
Kahvepembe gibi saçma isim acmistim.Sonra kapattım ikinci adım Nur Ankara Anka'si ile birleştirdim.😂

Back
X