- Konu Sahibi eylul_pinar
-
canım aynı evdeyim çünkü gidecek bir yerim yok şimdi..ayarlayana kadar kalmak durumundayım .kendim için değil 2 yaşındaki kızım için.biliyorum mantıklı değil ama başka çarem yok şimdilik.mahkeme gününe yakın gidicem inşallah bir ev bulup.eşinin bi tarafı tutuşmuş bence.madem iyi koca olunabiliyormuş bu zamana kadar neden olmamış..bide dava açtım diyorsun neden aynı evde yaşıyorsunuz onu da anlamış deilim..aklın karıştıysa davayı uzatmak için yollar arayabilirsin.
hayır canım öyle bir zorunluluk yok.anlaşmalı değilde çekişmeli dava açmış oluyosunuz.bir farkı yok.sadece celbi bana vermediler.muhtarlığa bıraktılar.kendisi almalı diye.o kadar.eşinizin imzası olmadan boşanma davasını nasıl açtınız. bana eğer halen aynı evde yaşıyorsanız. boşanma dilekçenizde ikinizin de imzası olması lazım dediler.
affetmek değil ama yıllardır ilk defa böyle iyi davranışlar görünce kafam karıştı.boşanmaktan vazgeçmek istemiyorum.bir cesaret açtım davayı.bir daha bulamam bu cesareti diye korkuyorum zaten.ama ya gerçekten düzeldiyse diye düşünmektende alamıyorum kendimi.Ne yapmalıyım?Lütfen bir fikir verin.. Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar merhaba...benim problemim eşimle...3 yıllık evliyim..23 yaşındayım.evlendiğimiz günden beri çok ciddi sıkıntılar yaşıyorum..bir kısmını aştım ama mecburiyetten çünkü yapacak bir şeyim ve gidecek bir yerim yok.ne yapmadıki bana 8 aylık hamileyken bile dövdü beni..daha çocuğum 10 günlükken hastanelik edene kadar dövdü yine.nedeni ise basit problemler..genelde ailesinden kaynaklı.(tüm ailesiyle aynı binadayız)çocuğum 6 aylıkken beni evden atıp onu kaçırdı.ayrılmayı çok istedim ama gidecek yerim yoktu.sonra susmayı denedim o ne derse tamam dedim yeterki çocuğum üzülmesin diye.çünkü en ufak bişeye cevap verdiğimde bas bas bağırarak çocuğumu ağlata ağlata uyandırıyordu.bir süredir pek sorun yaşamıyoruz yani yada sorunlara sorumsuzluklarına ben alıştım diyeyim.geçen kış 2 defa ameliyat oldum.ciddi sağlık sorunlarım var ve tekrar ameliyat olmam gerekiyor.geçen senekileri sigorta karşılamıştı.ama şimdi paralı ameliyat olmam gerekiyo ve eşim hiç bişe yapmıyo.parası vardı ve gidip araba aldı kendine.şimdi ameliyat deyince param yok diyor.araba alıyorsun ama diyorum onu alırım diyo.bu kadarda yüzsüz yani.ondan çok soğudum.daha yaşım çok genç yaşanacak çok güzel şeyler var önümde.beni en önemlisi sağlığımı düşünmeyen bir insanla süremiyorum bu hayatı.nefret ediyorum ondan ama çocuğum için nerye kadar bilemiyorum.tek başıma olsam çalışıp bi şekilde ayaklarımın üstünde dururum ama çocuğumu asla bırakamam.ne yapmalıyım.nolur bir yol gösterin.
bunları yapan adamımı affediyorsun.
ya,8 aylık hamile karısını dövmüş bu adam.
canım.boşanmaktan vazgeçmek istemiyorum.dava sonuçlanınca eski haline döner diye korkuyorum.ertelenebilirse sanırım en az 3 ay atar öbür mahkemeye.bu kadar zamandada heralde gerçek düşündükleri belli olur.ertelemelerini rica etsem acaba olabiliyomu?yada mahkemede böyle böyle diye anlatma imkanım varmıdır?yani eşim ben dava açtıktan sonra çok değişti kafam karıştı.ertelenebilirmi diye sorsam olabilirmi acaba?canım boşan yada boşanma diyemem ama ben de böyle bir başlık açtığına ve yazdıklarına bakılacka olursa kararından %100 emin değilsin ve ya gerçekten düzelmişse diye ömür boyu düşüneceğine bence bir şans dah averebilirsin...
sonuçta boşanma davasını tekrar açabilirsin eski haline dönerse...
ben tesadüf denk gelmiştim dava açmıştı kadın sanırım, adamla birlikte gelmişlerdi biz vazgeçtik diyip çıkmışlardı
:)
bir musubet bin nasihattan iidir derler belki de dersini almıştır...
banada inandırıcı gelmiyor...mahkemeyede gelmem diyor.ben mahkemede ne söylemeliyim bilemez oldum.şikayetlerimi tekrarlarsam bir celsede bitermi acaba?bitersede bu defa ^^ben düzeldim sen hata yaptın^^diyebilir.ben suçlu duruma düşebilirim bu defada.gerçekten değişmiş aklını başına almış olabili
rmi?mahkeme ertelenirse zaten bir problem kalmaz sanırım.çünkü o kadar zamanda gerçek yüzü belli olur illaki.bilemiyorum.ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?