boşanma davasına 23 gün kaldı benim kafam çok karıştı...

kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalınca yaptıklarını gözden geçirmiştir.. yoksa ne diye ugrassın..
br erkegi boşanmak etkilemez.. hayatına herzaman dvam eder..ama kadın icin kolay olmaz bosanmak..
bu ynden dusununce yapmacık birşey yapıyor gibi gelmedi bana..
bence karşılıkl bir oturun ,konuşun..burda bize soruklarınızı eşinize de sorun..
tamin edici cavplar alırsanız ve ikna da olursanız boşanma işini askıya alın..
ama blirtinde eski haline dönerse br daha şans vermeyeceginizi vs.
kolay gelsin,inş. boşanmaz mutlu yaşarsınız.

canım anlaşmalı değil.ben açtım sadece çekişmeli dava yani.aile birliğinin temelinden sarsılması diye yazıyor.zaten kafam karışmamış dahi olsa eşim mahkemeye gelmicem diyor.uzar diye tahmin ediyorum ama bilemiyorum.

Karar tabiki senin, ama eşinin sana yaptıklarını okuduğum zaman (daha öncekileri) şimdi yaptıkları hiç inandırıcı gelmedi.
Erkekler malesef müthiş rol kesebiliyorlar. Bu süreç içinde senin istediğin gibi davranıyor gibime geldi.
Ben olsam inanmazdım. Hele hele beni döven bir eşi hemen anında boşardım.

benim bildiğim huylu huyundan vazgeçmez

haydi dene diyeceğim ama sanki eskisi olacak gibime geliyor erkekler zaten göründüklerinden çok daha kabalardır

ama vicdanınnın sesini dinle ona göre karar al
sempatiksalakcinni

canım bu işle uğraşıyorum... eşiniz gelsede gelmesede zaten uzayacak bu duruşma dediğim gibi çünkü gerekli evrakların tamamlanması lazım tabi bu tamamlama sürecindede duruşmanız en az 1 celse uzar hatta dahada fazla.....

doğru söylüyosun canım ama o kadar kolay olmuyor bazı şeyler.3 sene beklememde buna dayanıyor.bu evlilik bittiğinde kızım burda olduğu kadar iyi,rahat olabillecekmi?çünkü benim gidecek bir yerim yok.ev tutmaya çalışıyorum.kızımıda benle beraber zor günler bekliyor.bir aç bir tok belki.ben huzurlu olucam kesinlikle ama o?bu yüzden 3 yıl bekledim işte.ister istemez kafası karışabiliyor insanın.bir dayanağım olsa bir dakika bile düşünürmüydüm sence?bir güzel söz bir gülen yüz görünce iyiye yormaya çalışıyorum işte ister istemez.

belki bir şansı gerçekten hakediyordur. belkide nafaka tazminat vs ödemekten korkuyordur. evlendikten sonra edindiğiniz mallarınız var mı? paylaşmak eşinize koyar mı?

uff hem de kız çocuğu...
tek başına yetiştirmek çok zor Allah korusun bir de maddi açıdan yetersizseniz...
ben çocuk için en azından bir şans daha verebilirsin die düşünüorum...
yaşadıkların kolay şeyler değil tabi ki; ama eşinin yaptıklarından dolayı ona karşı hala sevgin kaldı mı bir de o var...

Sorumsuzluk...
Küfür...
Şiddet...
Hakaret...vs...
Bu noktaya geldikten sonra ona şans verirseniz,beni gerçekten şaşırtırsınız...

abbawww adama bak bunu şimdi okudum akannehir
boşanmak için şüpheye düşmen bile saçma !

manevi anlamdaki yıkımları maddi rahatlıklar yerine getiremez.
kızınız babasının bağırtılarıyla uyandırıldığında içinde oluşan yaralar nasıl sarılacak.
ya da annesinin dayak yediğini, tartaklandığını görse..
2 lokma kuru ekmek yersiniz ama kızınızın psikolojisi bozulmaz. baba lafını duyunca aklına şiddet gelmez, tüyleri diken diken olmaz.
dediğim gibi size şunu yapın, bunu yapın demek haddim değil.
ama ben olsam aşkından ölüyor bile olsam çocuğumun selameti için durmazdım o evde.

Ben senin yerinde olsam boşanırım hiç düşünmem.

Ama sana çıkıp da boşan yada boşanma diyemem tabiki de.

İnandırıcı değil çünkü bu düşünceli numaralarını sen dava açtığın için yapıyor.

Eğer gerçekten içinden gelerek yapmış olsaydı davadan önce de yapardı değil mi?

Şiddet küfür de varmış ,aklını karıştırmasına izin verme.

Hatta o evde niye duruyorsun ki ailenin yanına felan gitsen ..

tam affet,bak çok pişman olmuş diyecektim ki,okypete nin alıntısını okuyunca anında vazgeçtim.sana neler yapmış bu adam.bence kesinlikle affetme.çünkü bana göre yaptığı herşey göz boyamadan ibaret.

Düşünmen bile hata ben bunları yeni okudum ...

Asla düşünme .

yorumumu editliyorum.. işin içinde şiddet varsa şansı haketmez o insan..

Eşine tebligat yapıldı mı? Tebligat yapılmadıysa ve gelmezse uzar zaten celse atar. En son aşama ilanen tebligat yapmaktır. Şimdi hakime boşanmak istemediğini söylersen hakim ya ayrılık kararı verecek ya da davadan feragat etmeni isteyecektir. Davadan feragat edersen şimdiki boşanma nedenleriyle bir daha dava açamazsın. Karardan sonraki nedenlerle dava açabilirsin. Ayrılık kararı verilince 1 yıldan 3 yıla kadar veriliyor süre sonunda ayrılık kararının hükmü kalmıyor ama bu süre sonunda boşanma istemi tekrarlanırsa hakim direk boşuyor. Ama bence sen kesinlikle boşanmalısın.

canım işin zor allah yardımcın olsun
ama bende arkadaşlara katılıyorum bu adamdan sana hayır yok canım:1no2:
bencede senin gözünü boyamaya çalışıyo inanma ona:umursamaz:

ablamda eşini mahkemeye verince eski eniştem neler yapmıştı vazgeçsin diye.. bir türlü bırakamadiği uyusturucuyu bıraktı.. ablama araba almaya kalktı.. her gün hediyeler bilmemneler.. ağlamalar zırlamalar.. ablam kanmadı ama.. artık çok geç.. daha önce bırakacaktın kötü alışkanlıklarını.. suan sana geri dönsem gene eskisi gibi olacaksın dedi ve boşandı.. bence seni etkilemeye çalişiyor. kararından dönme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…