- Konu Sahibi eylul_pinar
-
canım anlaşmalı değil.ben açtım sadece çekişmeli dava yani.aile birliğinin temelinden sarsılması diye yazıyor.zaten kafam karışmamış dahi olsa eşim mahkemeye gelmicem diyor.uzar diye tahmin ediyorum ama bilemiyorum.canım eğer anlaşmalı boşanma davası açtıysanız eşinle beraber imzalayıp verdiyseniz dilekçeyi ve her konuda eşya maddi manevi nafaka ve çocuk varsa eğer o konuda da anlaştığınıza dair bi dilekçe verdiyseniz evet tek celsede boşanırsınız...
ama dilekçeyi yazdırıp sadece sen imzalayıp ve davayı açtıysan 1 celsede bitmez zaten.... buna dair araştırmalar yapılacak ilgili yerlere yazılar yazılacak o yüzden büyük ihtimal duruşmanız ertelenir ve senin eşini tanıman içinde bir fırsat doğmuş olur..
uzun lafın kısası senin davayı nasıl açıtğına bağlı.... Anlaşmalı boşanma olarak yada Aile Birliğinin temelden sarsılması nedeniyle boşanma olarak....
Anlaşmalı boşanma olarak açtıysan tek celsede biter
fakat aile birliğinin temelden sarsılması sebebiyle boşanma davası açtıysan tek celsede bitmez mutlaka ertelenir.....
hakkında hayırlısı ne ise o olsun....
canım anlaşmalı değil.ben açtım sadece çekişmeli dava yani.aile birliğinin temelinden sarsılması diye yazıyor.zaten kafam karışmamış dahi olsa eşim mahkemeye gelmicem diyor.uzar diye tahmin ediyorum ama bilemiyorum.
doğru söylüyosun canım ama o kadar kolay olmuyor bazı şeyler.3 sene beklememde buna dayanıyor.bu evlilik bittiğinde kızım burda olduğu kadar iyi,rahat olabillecekmi?çünkü benim gidecek bir yerim yok.ev tutmaya çalışıyorum.kızımıda benle beraber zor günler bekliyor.bir aç bir tok belki.ben huzurlu olucam kesinlikle ama o?bu yüzden 3 yıl bekledim işte.ister istemez kafası karışabiliyor insanın.bir dayanağım olsa bir dakika bile düşünürmüydüm sence?bir güzel söz bir gülen yüz görünce iyiye yormaya çalışıyorum işte ister istemez.hamileyken dövüp kendi çocuğuna işkence eden adam; değil iki yemeğe çıkarmak, dünyanın tapusunu önüme koysa burnundan sokarım yeminlen.
ne kadar çabuk kanıyorsunuz, çektiğiniz eziyetleri bir dans, bir yemek, bir kurs kaydıyla unutuyorsunuz.
adamın kafasının üzerinde hale, sırtında kanat da görseniz adam aynı adam, mayası bozuk bana göre.
siz bilirsiniz; ne diyim..
canım ben hiçbirşey talep etmedim.bunuda ona söyledim.zaten kaydadeğer bişeyide yok.olsada istemezdim.belki bir şansı gerçekten hakediyordur. belkide nafaka tazminat vs ödemekten korkuyordur. evlendikten sonra edindiğiniz mallarınız var mı? paylaşmak eşinize koyar mı?
hamileyken dövüp kendi çocuğuna işkence eden adam; değil iki yemeğe çıkarmak, dünyanın tapusunu önüme koysa burnundan sokarım yeminlen.
ne kadar çabuk kanıyorsunuz, çektiğiniz eziyetleri bir dans, bir yemek, bir kurs kaydıyla unutuyorsunuz.
adamın kafasının üzerinde hale, sırtında kanat da görseniz adam aynı adam, mayası bozuk bana göre.
siz bilirsiniz; ne diyim..
doğru söylüyosun canım ama o kadar kolay olmuyor bazı şeyler.3 sene beklememde buna dayanıyor.bu evlilik bittiğinde kızım burda olduğu kadar iyi,rahat olabillecekmi?çünkü benim gidecek bir yerim yok.ev tutmaya çalışıyorum.kızımıda benle beraber zor günler bekliyor.bir aç bir tok belki.ben huzurlu olucam kesinlikle ama o?bu yüzden 3 yıl bekledim işte.ister istemez kafası karışabiliyor insanın.bir dayanağım olsa bir dakika bile düşünürmüydüm sence?bir güzel söz bir gülen yüz görünce iyiye yormaya çalışıyorum işte ister istemez.
Ne yapmalıyım?Lütfen bir fikir verin.. Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar merhaba...benim problemim eşimle...3 yıllık evliyim..23 yaşındayım.evlendiğimiz günden beri çok ciddi sıkıntılar yaşıyorum..bir kısmını aştım ama mecburiyetten çünkü yapacak bir şeyim ve gidecek bir yerim yok.ne yapmadıki bana 8 aylık hamileyken bile dövdü beni..daha çocuğum 10 günlükken hastanelik edene kadar dövdü yine.nedeni ise basit problemler..genelde ailesinden kaynaklı.(tüm ailesiyle aynı binadayız)çocuğum 6 aylıkken beni evden atıp onu kaçırdı.ayrılmayı çok istedim ama gidecek yerim yoktu.sonra susmayı denedim o ne derse tamam dedim yeterki çocuğum üzülmesin diye.çünkü en ufak bişeye cevap verdiğimde bas bas bağırarak çocuğumu ağlata ağlata uyandırıyordu.bir süredir pek sorun yaşamıyoruz yani yada sorunlara sorumsuzluklarına ben alıştım diyeyim.geçen kış 2 defa ameliyat oldum.ciddi sağlık sorunlarım var ve tekrar ameliyat olmam gerekiyor.geçen senekileri sigorta karşılamıştı.ama şimdi paralı ameliyat olmam gerekiyo ve eşim hiç bişe yapmıyo.parası vardı ve gidip araba aldı kendine.şimdi ameliyat deyince param yok diyor.araba alıyorsun ama diyorum onu alırım diyo.bu kadarda yüzsüz yani.ondan çok soğudum.daha yaşım çok genç yaşanacak çok güzel şeyler var önümde.beni en önemlisi sağlığımı düşünmeyen bir insanla süremiyorum bu hayatı.nefret ediyorum ondan ama çocuğum için nerye kadar bilemiyorum.tek başıma olsam çalışıp bi şekilde ayaklarımın üstünde dururum ama çocuğumu asla bırakamam.ne yapmalıyım.nolur bir yol gösterin.
bunları yapan adamımı affediyorsun.
ya,8 aylık hamile karısını dövmüş bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?