boşanma davasına 23 gün kaldı benim kafam çok karıştı...

tebligat geldi.ikimizede aynı anda.onunkini bana vermediler tabiki.muhtarlığa bıraktılar.ben ona söyledim muhtarlığa bırakıldığını.benim tebligatımıda gösterdim muhtardan aldımı ama tebligatını haberim yok.tebligatını almazsa bir sorun olurmu acaba?şimdiden çok teşekkürler desteklerininz için.

canım madem eşin duruşmaya gelmeyecek gittiğinde hakime belki anlaşmalı boşanabiliriz bize bir iki ay süre verir misiniz de verir zaten

ben avukat olarak yapıyorum genelde de sorunsuz halloluyor niye o kadar uzun derse araya girenler oluyor ancak falan diye yuvarla lafı

zaten eşin gelmeyecekse hakim doğrudan da boşamaz tanık felan dinler hakim ne bilsin senin dava dilekçendekiler doğru mu değil mi ispatlaman lazım o zaman bile reddebiliyor

bir de halen aynı evde olduğunuz için riskin var eğer eşin hakime aynı evde olduğunuzu söylerse ya da hakm sorarsa yerim yok gidecek aynı evdeyiz ama karı koca ilişkimiz devam etmiyor demen lazım benim bir müvekkilimin karıkoca ilişkisi de devam ettiği için boşamadı yani karıkoca ilişkisi dediğim aynı yatak felan anladın işte

canım eşim gelmeyeceğine göre beşka evdeyiz derim.şahiti ilk duruşmada istemez heralde.istermi yoksa?şahit çok zaten.problem olmaz.ama eşim gelmediği için dava düşebilirmi yoksa illaki atarmı bir mahkeme daha.yani eşim gelmediği için zaten uzayacaksa süre istememe gerek kalmaz heralde.bu konuda bi bilgim yok o yüzden çok soruyorum kusura bakma cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

tamam iyi hoşta mademki senin istediğin gibi bir eş olabiliyormuşta neden en başında olmamışki ilginç geldi bana
belkide sensiz yapamıycağını anladı yada seni ne kadar çok sevdiğini anladı diye düşündüm bir anda vede belkide senin ne kadar iyi bir olduğunu bugüne kadar ne kadar yalnış yaptığını ve zararın neresinden dönülse kardır politikasını düşündü
canım vallahi ben ne boşan diyebilirim nede boşanma ama karar senin canım sanıyorum şuanda aklın çok karışık ben böyle tahmin ediyorum istersen bir karşılıklı konuşun bu günlere neden geldiğinizi falan konuşun derim ben
ben birşey merak ettim böyle dilekçeler vermek için karşılıklı imza falan atılması gerekmiyormu ben bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
canım ayrıca Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah sonuç ikiniz içinde en iyisi olsun

bence eşin mahkemeye gelmezse zaten boşanamazsın bu bi gerçek o yüzden mahkeme atar sende bu arad eşini iyice gözlemlersin olmadı bi şans daha ver ama bu arad ufaktan geleceğini garanti altına al sonrada ilk yanlışında git boşa hatta bi şans daha verirken noterdebi anlaşma yapın bundan sonraki yanlışta anlaşmalı olarak boşanılacak filan diye eşin seni kaybetmek istemediği sürece iyi davranacaktır şu an kolar senin elinde madem iyi kullan derim

bence bu konu "ben bir şans daha verdim" diye biter ve bütün konuşulanların üzerine bir bardak soğuk su içilir

eşi mahkemeye gelmeyerek boşanmaktan kurtulamaz. Şahitler dinlenir hakim ikna olur ilanen tebligat yapılır olur biter. Boşanırsın gelse de gelmese de ama uzun sürer gelmezse

eşi mahkemeye gelmeyerek boşanmaktan kurtulamaz. Şahitler dinlenir hakim ikna olur ilanen tebligat yapılır olur biter. Boşanırsın gelse de gelmese de ama uzun sürer gelmezse
canım çok sağol yardımların için.yani demek istediğim mahkemeye gelmeyeceğine göre ek süre istememe gerek kalmaz heralde.uzar zaten sanırım değilmi.

canım cım..boşanıp aynı evı paylasanlar daha rahat edıyor gercekten..bır tanıdıgım vardı..boşandı ama evlılıgını surduruyordu yıne..evlı ıken kaybetme korkusu yok bana kotu davtranıyordu dıyor..ama boşanmısken alıp valızımı gıderım dıye çok korkuyor dıyordu..
yanı açıkca soylemek gerekırse davandan vazgecersen de tavrını bozma..yumusayınca degısıyor bellıkı..
o yusden güçlü görün ,güçlü ol her zaman..ezemesın senı.alsanaalsanasmile

niye bu kadar karamsarsın canımcım?belli olmaz orası.belki mahkeme gününe kadar hır çıkarmadan duramaz.benimde kararım netleşmiş olur.bellimi olur?

karamsar demeyelim. benim içime öyle doğdu sadece.
bak nasıl diyorsun; mahkeme gününe kadar hır çıkarmadan duramaz. ki bence duracak seni vazgeçirmek için.
ama sonrası; mahkeme günü geldi çattı o melek kanatlarını attı, o zaman ne olacak?
demin dedim gene diyorum; bir insanın mayasında olmaya görsün..
hem zaten sen 8 aylık karnında bebeğinle dayak yemiş kadın hala hır çıkarmadan durursa yeşil ışık yakmayı düşünüyorsan; ben senin ayrılabileceğine ihtimal veremiyorum.

Ay nasıl yani yaakannehir

Konu sahibesi, sakın ama sakın kararından vazgeçme. Kanma sakın melek yüzlü şeytan ruhlu canavara, sakın ha:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…