- Konu Sahibi eylul_pinar
-
ayrılma canım ama mahkemede bir celsede bitmesin biraz uzasın böylece vakit kazanırsın..dul olmak çok zor..gençsen helede..
ayrılma canım ama mahkemede bir celsede bitmesin biraz uzasın böylece vakit kazanırsın..dul olmak çok zor..gençsen helede..
canım gerekirse onuda yaparım elbet.bende haftasonları palyaçoluk yapıyorum.mümkün mertebe biriktirmeye çalışıyorum.ev tutabilmek için.zor tabi ama boşanmama engel değil biliyorum.birde küçücük çocukla çalışmak çok zor.iki saat palyaçoluğa giderken bile zor zar birine bırakabiliyorum.o kadar kolay değil yani..Canım evlere temizliğe git namusunla şerefinle para kazan çocuğuna bak. Evlere temizliğe gidenler az para almıyor ha onu da söyliyeyim bizim temizlikçiye ben her geldiğinde 70 lira veriyorum çoğu da 80 alıyor.Haftada 5 gün çalışsan ayda 1400 lira yapar.
herkese çok teşekkür ederim sanada canım.inşallah iyi olur.kendim için değil kızım için.İNŞALLAH RABBİM YARDIM EDER.bir insanın merhamet duygusu yoksa, gözü karardığı an herşeyi yapar..
senin anlattıklarından yola çıkıyorum; bu adamın sana ve evladına yaptığı eziyetler vicdanlı bir kişinin yapabileceği şeyler değil...
en çok aklımın almadığı nokta; araba alacak milyarları bulabilen bi adam, eşini , evladının annesinin tedavisini nasıl yaptırmaz? buna vicdanı nasıl el verir?
velhasıl kelam; vicdanı merhameti olmayan bir adamdan, köklü bir değişim beklemek çok ütopik bir düşünce olur !
umarım evladın ve senin hakkında en hayırlısı olur...
herkese çok teşekkür ederim sanada canım.inşallah iyi olur.kendim için değil kızım için.ıNŞALLAH RABBıM YARDIM EDER.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?