boşanma davasına 23 gün kaldı benim kafam çok karıştı...

yuh 8 aylıkken dövdü evden attı filan şimdi de değişti diyorsun ben bunları bilmiyordum bence hazır karar vermişşin cayma daha beter şeyler yaşayacağına eminim bu nasıl adam be

Canım evlere temizliğe git namusunla şerefinle para kazan çocuğuna bak. Evlere temizliğe gidenler az para almıyor ha onu da söyliyeyim bizim temizlikçiye ben her geldiğinde 70 lira veriyorum çoğu da 80 alıyor.Haftada 5 gün çalışsan ayda 1400 lira yapar.

Canım bende 1,5 ay önce boşandım. Anlaşmalı boşanma idi, çocuk da yok, protoklüde hazırladım, cuma günü evreklarla gidip 09 da davayı açtım, 13:30 boşandım. ımkansızlıklardan ve çevrede kmse bilmediğinden dolayı aynı evde kalıyoruz. Bir dğişti bir değiti anlatamam, artık vicdan azabı çekmeye başlıyordum. Ben ne yaptım, yuvamı dağıttım diye düşünmeye başlıyordum. Bu arada bir aydır psikolojik destek alıyoum. Bütün dengemi alt üst etti. Ama dün yaptığı bir şeyle beni çıldırtı ve anladım ki değişmemiş, odun hala aynı odun. ışte dedim ben bu yüzden boşandım bu adamdan. En azından artık vicdan azabı hissetmeyeceğim haklı olduğumu bana bir kez daha hatırlattı ex eşim. Genelleme yapmak istemem ama büyük ihtimalle seninki de ufacık bişeyde açık verecek. Şu an ne hissettiğini çok iyi anlıyorum, Kendine dikkat et, iyi ve sakin düşün.

Canım bence ona bi şans ver.Davranışları içten mi, yoksa rol mü yapıyo bunu şu anda anlayamazsın,ancak şans verirsen o zaman gerçek yüzünü görebilirsin.
Diyelim boşandınız, bu kez de hep acabalar oluşacak kafanda.Acaba beni gerçekten seviyo muydu,acaba gerçekten mi değer vericekti? yanlış mı yaptım, doğru mu diye için içini yicek bence.Ama ona bi şans verirsen eski haline dönse bile en azından için rahat olucak.Ben elimden geleni yaptım, ona bi şans da verdim,ama o bunu değerlendiremedi, doğru kararı verdim diyebilceksin.
Hem kim bilir belki de eşin gerçekten pişman olmuştur ve değişmiştir.Herkes son bi şansı hak eder.

Hala daha şans ver diyenleri gerçekten ama gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum...

Lütfen rica ediyorum,diğer konularını da okumadan, konuyu tam bilmeden anlamadan ve en azından bazı yapılan yorumlara konu sahibinin verdiği cevapları okumadan şuraya yorum yazmayın...

Ay bayılcam valla akannehir

Boşanma davasından vazgeçmen için güzel oynuyor...
Kanma bu tür oyunlara...
Bi insan iki olmaz...
Sadece güzel rol yapar ama özünde yine aynı kişidir..

eski yazılarını okuyunca bende karamsarlığa kapıldım,garip ama bazı erkekler gerçekten değişebiliyor,benim babam da anneme çok çektirdi,şiddet olmasada çok şeyler yaşattı,ama sonra yani evlilikleri oturunca,babam yaşlanınca annemden başka kimsenin onun yanında olmayacağını anlayınca,hele bir de çocuklu bir baba olduğunu sindirince çok değişti,

şimdi mutfağı toplar,balkonu yıkar,hatta yemeği yapar,çocukları okula kendi götürür getirir,annemin bir dediğini iki etmez,bilgisayar kursuna yolladı,araba kullanmayı öğrenmesini sağladı,bütün tapularını annemin üzerine yaptı,bir dediğini iki etmez.

bu kişilikte bir insansa değişeceğine bende inanmıyorum,eşin sabit fikirli,7sinde neyse 70inde öyle olan tiplerdense değişmez ama uyum sağlayan biriyse son bir şans çocuğun için ver bence

ıyi koca olmak isteyince olunuyormuş demek..
Başta kendini hiç kasmamış,eşini çantada keklik görmüş..
ış zora gelince nasıl değişebiliyormuş değil mi?
ınşallah kalıcıdır değişmesi..pek sanmıyorum ama..
Elinden bişeyler kayıp gitmeye başlayınca ,ancak dank etmiş belli ki..

bir insanın merhamet duygusu yoksa, gözü karardığı an herşeyi yapar..
senin anlattıklarından yola çıkıyorum; bu adamın sana ve evladına yaptığı eziyetler vicdanlı bir kişinin yapabileceği şeyler değil...
en çok aklımın almadığı nokta; araba alacak milyarları bulabilen bi adam, eşini , evladının annesinin tedavisini nasıl yaptırmaz? buna vicdanı nasıl el verir?
velhasıl kelam; vicdanı merhameti olmayan bir adamdan, köklü bir değişim beklemek çok ütopik bir düşünce olur !
umarım evladın ve senin hakkında en hayırlısı olur...

Zaten ilk celsede boşanmazsınız..
Taviz verme eşin elindeki son kozlarını oynuyor belli ki...
Baktın eğer gerçekten bu süreç içinde eşinde gözle görülür bir değişme oluyor..
Ozaman kararını verirsin..
Herkesin bi 2.şansı hakettiğini düşünüyorum...

ayrılma canım ama mahkemede bir celsede bitmesin biraz uzasın böylece vakit kazanırsın..dul olmak çok zor..gençsen helede..

dul olmak zor ama 8 aylık hamileyken dayak yemek kolay..
dul olmak zor ama kocanın çocuğunu bağıra çağıra uykusundan uyandırmasını izlemek kolay..
dul olmak zor ama küfür işitip sürekli tartaklanmak kolay..
doğru haklısınız bu saydıklarım nedir ki dul olmanın yanında

canim bu yasadiklarin kolay hazmedilecek durumlar degil .esin belli ki pisman olmus ama bence affetme bosanma kararindan vazgecme bosan Allah yardimcin olsun

canım gerekirse onuda yaparım elbet.bende haftasonları palyaçoluk yapıyorum.mümkün mertebe biriktirmeye çalışıyorum.ev tutabilmek için.zor tabi ama boşanmama engel değil biliyorum.birde küçücük çocukla çalışmak çok zor.iki saat palyaçoluğa giderken bile zor zar birine bırakabiliyorum.o kadar kolay değil yani..

herkese çok teşekkür ederim sanada canım.inşallah iyi olur.kendim için değil kızım için.İNŞALLAH RABBİM YARDIM EDER.

demekki istenirse iyi ve geçimli bir insan olunabiliyormuş

boşanma dilekçesini verip niye aynı evde yaşamaya devam ettiniz onu anlayamadım ben

üstüme pek vazife değil ama göz boyama olabilir eşinizin davranışları
çünkü bir adam yedisinde neyse yetmişinde de odur
can çıkar huy çıkmaz...sizi kaybetmemek için yapıyordur eminim

Allah yardımcınız olsun..hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

ya varya bunlar seni kandırmak için o kocan olacak adamın oyunları çok sinirlendim ya ne demek affetmek sen bu yaptıgı jestleri hiç görmiceksin bile seni kursa yazdırmış tenezül bile etmicektin yemege götürmiş al o yemegi başına çal dicektin iyi davranıyomuş külahıma anlat sen onu el kadar bebe yi uykusundan aglatarak uyandıran, eşine 8 aylık gebeyken dayak atan insandan ne baba olur ne eş.millet karısına kıyıpta su istemiyo gebelik döneminde bu dayak atıyo ..unuttunmu canım bu çektiklerini yagmur yagdı yarıklar kapandımı oldu sende .valla gülüm ben senin için söylüyorum bu adam adam olmaz .bundan bu satten sonra kocada olmaz hazır cesaretini toplamışken bu işi bitir onun şans verilecek yanı kalmamış şu an sadece seni keklemek için yapıyo bunları biran önce dehle gitsin ..kusura bakma çok sinirlendim ya ...

herkese çok teşekkür ederim sanada canım.inşallah iyi olur.kendim için değil kızım için.ıNŞALLAH RABBıM YARDIM EDER.

inşaAllah cnm..Allah küçük yavrunun hürmetine güzel kapılar açacaktır inşaAllah..
yavrun da , ona ; mutlu, huzurlu bir yaşam sunduğun için, ileride sana teşekkür edecektir eminim.
Allah yardımcınız olsun..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…