Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beş yıllık evliyim çocuğum yok nafaka kaç ay ödenir, tazminat hakkım doğabilir mi? çünkü benim koruyucu bi ebeveynim yok babam geçtiğimiz haziran vefat etti, annem akıl hastası savcılık beni vasisi tayin etti, ne yapmalıyım haklarım ne olabilir?
beş yıllık evliyim çocuğum yok nafaka kaç ay ödenir, tazminat hakkım doğabilir mi? çünkü benim koruyucu bi ebeveynim yok babam geçtiğimiz haziran vefat etti, annem akıl hastası savcılık beni vasisi tayin etti, ne yapmalıyım haklarım ne olabilir?
boşanma nedeninizi yazmadığınız için tazminat doğup doğmayacağını söyleyebilmek mümkün değil, genel olarak;
eşinizin sizden daha fazla kusurlu olduğunu ispatlrsanız tazminat alabilirsiniz
geliriniz yoksa vey çok azsa nafaka alabilirsiniz.zaman sınırlaması yok ancak şartlar değişirse kaldırılması yine bir dava ile talep edilebilir