- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
bende sizin gibiydim 5 yılda anca boşandımbenim eski eşimde bırakmam diyordu, davayı çekişmeli açtım ona da maddi manevi tazminat alırım senden dedim ki alacağımı yerden göge kadar haklı olduğumu herkes biliyordu ben ne şekilde olursa olsun boşanacaktım.. ilk duruşmaya gittiğimizde halen çekişmeliydi davamız son anda bana dediği tazminatlardan vazgeçersen anlaşmalı boşanalım işte o anda anlaşmalıya döndü dava 5 dk içinde bitti gitti zaten..
bende sizin gibiydim 5 yılda anca boşandım
bide çocuk yoktu manyak adam karımı seviyorum boşanmam diye tutturdubenim actığım maddi ve manevi tazminat davasına oda bana açtı uzadııııııı gittiiiiiçok uzun sürmüş. Bizde iki tarafda boşanmak istediği halde iki yıl sürdü. Konu sahibinin iyiki çocuğu yok. Biz çocuk için çekişip duruyoruz.
Maldan dolayı değil. Seviyorum diyor boşanmak istemiyor kesinlikle.Karşı taraf istiyor mu boşanmak?
Eğer isterse çekişmeli olsa bile fazla uzun sürmez..
Mal paylaşımı için mi çekişmeli dava oldu yoksa karşı taraf istemediği için mi?
Ister cekismeli ister anlasmali olsun bosanma kararini uygulamak yipratir insani. Allah yardimciniz olsun. Ve dilerim kendi ayaklarin uzerinde zorluk cekmeden durursun.
Amin inşallah sağolun, duaya ihtiyacım varallah yardımcınız olsun
Gerçekten 5 yıl mı sürdü ? O süreçte hiç mi gönlü başkasına kaymadı ya. Çok zor olmuşbide çocuk yoktu manyak adam karımı seviyorum boşanmam diye tutturdubenim actığım maddi ve manevi tazminat davasına oda bana açtı uzadııııııı gittiiiii
Boşanmayı kabul etmezse, seninde elle tutulur bir delilin yada sahitin yoksa dava reddedilir. İnşallah sıkıntısız kurtulursunuz.Maldan dolayı değil. Seviyorum diyor boşanmak istemiyor kesinlikle.
Hakimin karşısında ağlamaz umarım.
evet hicbiseyimi almadan kendileri getirdi beni babamin evine ve simdide aldi giderken diyorlar ama avukatim bana senin ispatlaman gerekiyor goturmedigine dayir diyor ne yapicagimi bilmiyorumHala merhametli olmama kızıyorum zaten. Şu anki duruma gelmeyebilirdik.
Ne hayallerle ne emeklerle kuruluyor yuvalar.. Kandırılmak için mi?
Senin adına sevindim,
bu sancalı süreçten sonra mutlu olmayı hayal bile edemiyorken msjın bi umut oldu
Evden hiç birşeyini almadan mı çıktın ? Aldı götürdü diyorsa ıspatlamak zorunda
Annesini filan şahit gösterir, çantasına koydu gitti der o da. Evlenmek için o kadar çabalıyorlar sonra da yapmadıkları kalmıyor.evet hicbiseyimi almadan kendileri getirdi beni babamin evine ve simdide aldi giderken diyorlar ama avukatim bana senin ispatlaman gerekiyor goturmedigine dayir diyor ne yapicagimi bilmiyorum
benimde olmadi henuz daha bekliyoruz iste benimde yalan soyluyorlar vermek istemiyorlar yalan soyluyorlar devamliMerhaba dertli gelin bu yazdiklarin cok dikkatimi cekti cunku hemen hemen bende seninle ayni durumdayim diyebilirim benim durusmam daha henuz olamadi devamli erteleniyor ve aynen bende esyalarimi vs. hicbirseyimi almadim ama karsi taraf butun her konuda cesit cesit yalanlar soyluyorrr
aynen cok cektirdiler bana ya yazin nasil gectigini anlamadim Rabbim beterinden korusun ama cehennem hayati yasattilar banaAnnesini filan şahit gösterir, çantasına koydu gitti der o da. Evlenmek için o kadar çabalıyorlar sonra da yapmadıkları kalmıyor.
Rabbim mutlulugunu daim etsinnn insallahhhh ve darisi bizim basimiza olsun bu bosanmak insana olum gibi geliyor gecmiycek bu aci gibisine geliyor ama sen atlatmissin ve mutlusun bunu okuyunca bende mutlu oluyorum insallah bizde senin gibi gercekten mutlu oluruzona sakın acıma erkekler çok çabuk atlatıyor kendini düşün artık mutlu huzurlu günler seni bekliyor inşallah.hayırlısı olsun.
bende boşandım boşanırken bana avukat parasını ben ödemem dedi.böyleleri için varsa yoksa paradır.şimdi evliyim ve çok şükür mutluyum.inşallah sende çok mutlu olabileceğin biriyle karşılaşır yepyeni bir hayat kurarsın kendine.
Kendimden biliyorum:). Bana da kol düğmelerim ve saatlerimi sattı dedi. Evden gittiği zaman hepsini götürmüştü. Benim kaynana biraz değişik, oğlum onlar bizde ya demişti mahkemedeaynen cok cektirdiler bana ya yazin nasil gectigini anlamadim Rabbim beterinden korusun ama cehennem hayati yasattilar bana
valla ne diyim ki kardes gucum kalmadi artik Rabbim goruyor dogruyu egriyiKendimden biliyorum:). Bana da kol düğmelerim ve saatlerimi sattı dedi. Evden gittiği zaman hepsini götürmüştü. Benim kaynana biraz değişik, oğlum onlar bizde ya demişti mahkemede
Doğru bir şekilde ortaya çıkıyor. Benim oğlumun babası için devede kulak olacak birşeydi o, ki dünya kadar bağış yapıyorlar. Bana nafaka ödeyecek gücü olmadığını bu yüzden sattığımı söyledi. Hakim hırsız gözüyle baktı. Tam 6 ay ağladım. Bir sonraki duruşmada hakim unutmamış bu olayı, kolunda pahalı bir saat varmış.ex kaynana şahitlik yapıyormuş tam, oğlunun kaç saati var demiş hakim o da sayısını bilemem çok demiş. Nerde o saatler demiş hakim benim ex kaynana bizde oğlumun saatleri demiş:). İçin temizse gerisi teferruatvalla ne diyim ki kardes gucum kalmadi artik Rabbim goruyor dogruyu egriyi
Rabbim yardimcimiz olsun kardes ne diyelim Allah biliyor beni biseylerini calmadimda aldatmadimda ama kiymetimi bilemedilerDoğru bir şekilde ortaya çıkıyor. Benim oğlumun babası için devede kulak olacak birşeydi o, ki dünya kadar bağış yapıyorlar. Bana nafaka ödeyecek gücü olmadığını bu yüzden sattığımı söyledi. Hakim hırsız gözüyle baktı. Tam 6 ay ağladım. Bir sonraki duruşmada hakim unutmamış bu olayı, kolunda pahalı bir saat varmış.ex kaynana şahitlik yapıyormuş tam, oğlunun kaç saati var demiş hakim o da sayısını bilemem çok demiş. Nerde o saatler demiş hakim benim ex kaynana bizde oğlumun saatleri demiş:). İçin temizse gerisi teferruatyapmadığın birşeyle yargılanıyorsan ayaklarına dolanır. Hiç merak etme. Giden mal olsun. Sana daha fazlası döner. Hırsızdı, uygunsuz yaşıyordu, sevgilisi vardı diye iftira atmasınlarda:). Ben bunları temizleyene kadar anam ağladı. Son 2 duruşmam kaldı. İnşallah bitecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?