• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davasını açtım

milat85

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
65
23
13
39
Konuyu bilenler bilir, bilmeyenler için link http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bosanmak-istiyorum-haksiz-miyim.756961/

Tekrar merhaba hanımlar...
Avukatla anlaştım boşanma işlemlerini başlattık..
İnanın hiç bişey hissetmiyorum ne iyi ne kötü..
Tek bildiğim kendimden önce ona üzülüyorum,
böyle olmamalıydı aptal yerine koymamalıydı beni....
Şimdi ben napıcam düşüncesi başladı, herşey sil baştan. (İş,şehir,insanlar,umutlar)
Allahım benden şuanki gücümü almasın..

Dava çekişmeli olacak..
Bu şekilde boşanan ya da boşanma sürecinde olan arkadaşlar tecrüblerini yazsın ltf

demin konuna yazdım sanırım. takı meselesi olan hani? ben o şekilde sorunlar yaşadım. davam 2 yıl sürdü çekişmeli. ama benim yaşadıklarımın hukuki bir karşılığı yoktu, o da üstüne yalancı şahitler getirdi uzadıkça uzadı 2 yıl sonunda hakim davayı reddetti. amacın ondan kurtulmaksa nafaka ve tazminatla korkutup anlaşmalı boşanabilirsin. sonrasında da açılabiliyorsa altın davası açılıyor diye biliyorum. ama avukatına sor kesinlikle. düğün fotoğraflarını sundun mu altınlarını geri ödetiyorlar.

ha bir de bu yaşadıkların senin de mahkemede yeterli olmayabilir. mahkeme illa dayak aldatma filan arıyor. yıpranmadan en iyi boşanmak anlaşmalı bence. 2 yıl sürdürdüm he karşı tarafı süründürdüm ama kendim de süründüm. boşanınca depresyonlarım filan gitti şükür. iyi düşün canım. Allah yardımcın olsun.

Konuyu bilenler bilir, bilmeyenler için link http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bosanmak-istiyorum-haksiz-miyim.756961/

Tekrar merhaba hanımlar...
Avukatla anlaştım boşanma işlemlerini başlattık..
İnanın hiç bişey hissetmiyorum ne iyi ne kötü..
Tek bildiğim kendimden önce ona üzülüyorum,
böyle olmamalıydı aptal yerine koymamalıydı beni....
Şimdi ben napıcam düşüncesi başladı, herşey sil baştan. (İş,şehir,insanlar,umutlar)
Allahım benden şuanki gücümü almasın..
Dava çekişmeli olacak..
Bu şekilde boşanan ya da boşanma sürecinde olan arkadaşlar tecrüblerini yazsın ltf
Ben çekişmeli boşanıyorum. Kasımda davam açılalı 2 yıl olmuş olacak:). Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım. Gazan mübarek olsun:)
Elinden geliyorsa anlaşmalı boşan kurtul.

ona sakın acıma erkekler çok çabuk atlatıyor kendini düşün artık mutlu huzurlu günler seni bekliyor inşallah.hayırlısı olsun.

bende boşandım boşanırken bana avukat parasını ben ödemem dedi.böyleleri için varsa yoksa paradır.şimdi evliyim ve çok şükür mutluyum.inşallah sende çok mutlu olabileceğin biriyle karşılaşır yepyeni bir hayat kurarsın kendine.

bende cekismeli bosaniyorum ama benim ilk davamin gunu bile belli degil amannn ne kadar surer bilmem benim dugunden paralarim altinlarim diz ustu bilgisayarim ceyizim hersey onda kaldi ve napicami bende bilmiyorum vermek istemiyor aldi goturdu diyor yalan soyluyor

bende cekismeli bosaniyorum ama benim ilk davamin gunu bile belli degil amannn ne kadar surer bilmem benim dugunden paralarim altinlarim diz ustu bilgisayarim ceyizim hersey onda kaldi ve napicami bende bilmiyorum vermek istemiyor aldi goturdu diyor yalan soyluyor

Merhaba dertli gelin bu yazdiklarin cok dikkatimi cekti cunku hemen hemen bende seninle ayni durumdayim diyebilirim benim durusmam daha henuz olamadi devamli erteleniyor ve aynen bende esyalarimi vs. hicbirseyimi almadim ama karsi taraf butun her konuda cesit cesit yalanlar soyluyorrr

boşanma sebebi sadece altınlar mı ? yoksa başka şeylerde var mı ?

demin konuna yazdım sanırım. takı meselesi olan hani? ben o şekilde sorunlar yaşadım. davam 2 yıl sürdü çekişmeli. ama benim yaşadıklarımın hukuki bir karşılığı yoktu, o da üstüne yalancı şahitler getirdi uzadıkça uzadı 2 yıl sonunda hakim davayı reddetti. amacın ondan kurtulmaksa nafaka ve tazminatla korkutup anlaşmalı boşanabilirsin. sonrasında da açılabiliyorsa altın davası açılıyor diye biliyorum. ama avukatına sor kesinlikle. düğün fotoğraflarını sundun mu altınlarını geri ödetiyorlar.

ha bir de bu yaşadıkların senin de mahkemede yeterli olmayabilir. mahkeme illa dayak aldatma filan arıyor. yıpranmadan en iyi boşanmak anlaşmalı bence. 2 yıl sürdürdüm he karşı tarafı süründürdüm ama kendim de süründüm. boşanınca depresyonlarım filan gitti şükür. iyi düşün canım. Allah yardımcın olsun.

Evet takı meselemiz var. Sizde neden hukuki karşılığı yoktu ? Düğünde takılan altınlar kadınındır.
Ben nafaka ve tazminat davası açmadım dediğin gibi bunu düşünebilirim, boşanma davası altında ziynet davası açılacak ardından.. Yani sadece altınlarımı isteyeceğim.
2 yıl bekle ve hakim davayı reddetsin kabus gibi bi şey bu, umarım biz de bu şekilde ilerlemez :(
Kendisi kesinlikle boşanmak istemiyor sensiz yaşayamam diyor başka bişey demiyor, korkuyorum.
Aldatma ve şiddet varsa kolay sonuçlanır demişti avukatım bana ama ayrılmak için illaki hastanelik
olmayı bekleyemeyeceğim, onunla kalırsam gözü dönmeyeceği ne malum.. Şükür siz atlatmışsınız.

en az iki yıl sürüyor davayı sen açtıysan sürekli takip etmek gerekiyor bunlarıd da düşün
Herşeyi göze aldım, artık geri dönüşü yok

Düğün videosuyla bütün takilarinizi alin ve anlasmali bosanin bence bu adamdan...
Anlaşmalıya yaklaşmaz ki hem ayrılıyorum hem de şu an borçları varken altınları istiyorum

Ben çekişmeli boşanıyorum. Kasımda davam açılalı 2 yıl olmuş olacak:). Yeterince açıklayıcı olmuştur umarım. Gazan mübarek olsun:)
Elinden geliyorsa anlaşmalı boşan kurtul.
Nasıl ikna edicem bilmiyorum

ona sakın acıma erkekler çok çabuk atlatıyor kendini düşün artık mutlu huzurlu günler seni bekliyor inşallah.hayırlısı olsun.
bende boşandım boşanırken bana avukat parasını ben ödemem dedi.böyleleri için varsa yoksa paradır.şimdi evliyim ve çok şükür mutluyum.inşallah sende çok mutlu olabileceğin biriyle karşılaşır yepyeni bir hayat kurarsın kendine.
Hala merhametli olmama kızıyorum zaten. Şu anki duruma gelmeyebilirdik.
Ne hayallerle ne emeklerle kuruluyor yuvalar.. Kandırılmak için mi?
Senin adına sevindim,
bu sancalı süreçten sonra mutlu olmayı hayal bile edemiyorken msjın bi umut oldu :(

Evden hiç birşeyini almadan mı çıktın ? Aldı götürdü diyorsa ıspatlamak zorunda

bir an evvel bu adamdan kurtulmak istiyorsan çekişmeli falan değil anlaşmalı boşanmaya bak.. çekişmelide davanın baya uzun sürdüğünü biliyorum. Allah yardımcın olsun..

boşanma sebebi sadece altınlar mı ? yoksa başka şeylerde var mı ?
Başka sebepler var, anlaşamıyoruz ikimiz de çok inatçıyız..En ufak şeyde kavga kıyamet.
İlgisizlik, internet bağımlılığı vs..

Oyyyy ne kadar bu kon0uyu yasamıs ınsan var:KK43:
ınsallah hepınız tekrar ıkıncı baharınızı yasarsınız
İnşallah şu olayları bi atlatalım da :(

bir an evvel bu adamdan kurtulmak istiyorsan çekişmeli falan değil anlaşmalı boşanmaya bak.. çekişmelide davanın baya uzun sürdüğünü biliyorum. Allah yardımcın olsun..
Nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum, bırakmam diyor offf...

Nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum, bırakmam diyor offf...
benim eski eşimde bırakmam diyordu, davayı çekişmeli açtım ona da maddi manevi tazminat alırım senden dedim ki alacağımı yerden göge kadar haklı olduğumu herkes biliyordu ben ne şekilde olursa olsun boşanacaktım.. ilk duruşmaya gittiğimizde halen çekişmeliydi davamız son anda bana dediği tazminatlardan vazgeçersen anlaşmalı boşanalım işte o anda anlaşmalıya döndü dava 5 dk içinde bitti gitti zaten..

benim eski eşimde bırakmam diyordu, davayı çekişmeli açtım ona da maddi manevi tazminat alırım senden dedim ki alacağımı yerden göge kadar haklı olduğumu herkes biliyordu ben ne şekilde olursa olsun boşanacaktım.. ilk duruşmaya gittiğimizde halen çekişmeliydi davamız son anda bana dediği tazminatlardan vazgeçersen anlaşmalı boşanalım işte o anda anlaşmalıya döndü dava 5 dk içinde bitti gitti zaten..
Bu konuyu avukatıma danışıcam.. Umarım siz de olduğu gibi ikna olur..
Özel değilse boşanma sebebiniz neydi?

Karşı taraf istiyor mu boşanmak?
Eğer isterse çekişmeli olsa bile fazla uzun sürmez..
Mal paylaşımı için mi çekişmeli dava oldu yoksa karşı taraf istemediği için mi?

Back
X