• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davasını açtım

...3yılda boşandım.
Tam oh 1yıl geçti diyordum ki!
Telefonum çaldı bugün.
Annemdi arayan. Kızım dava kağıdın geldi. Şok oldum. Yemin ederim hala okumadım. Tam 5sayfaymiş. Aglamaktan gözlerim kapandı. Umarım tez kurtulursun. Ama bunların akılları yitik olduğundan canları isteyince dava açabilir. Kuş bile onlardan zeki.
SEVGİLER::KK43:
Aaaa:(:( ne davası açılmış öyle boşanmışsın bitmiş. Bir daha dava açılıyor mu öyle:( çok geçmiş olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor gerçekten.

Aaaa:(:( ne davası açılmış öyle boşanmışsın bitmiş. Bir daha dava açılıyor mu öyle:( çok geçmiş olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor gerçekten.
Amin canım. Sindiremedi maddi tazminat ve ziynet davasını kazanmami. Şimdi ben zengin o yoksul olmuş güya. Bunun davası!

Evet takı meselemiz var. Sizde neden hukuki karşılığı yoktu ? Düğünde takılan altınlar kadınındır.
Ben nafaka ve tazminat davası açmadım dediğin gibi bunu düşünebilirim, boşanma davası altında ziynet davası açılacak ardından.. Yani sadece altınlarımı isteyeceğim.
2 yıl bekle ve hakim davayı reddetsin kabus gibi bi şey bu, umarım biz de bu şekilde ilerlemez :KK43:
Kendisi kesinlikle boşanmak istemiyor sensiz yaşayamam diyor başka bişey demiyor, korkuyorum.
Aldatma ve şiddet varsa kolay sonuçlanır demişti avukatım bana ama ayrılmak için illaki hastanelik
olmayı bekleyemeyeceğim, onunla kalırsam gözü dönmeyeceği ne malum.. Şükür siz atlatmışsınız.

hukuki karşılığı şu yönden yok. bana şunu dedi. yok ilk günden eve kız kardeşi gelecekti (mahremime saygısızlık) yok bana ahlaksız dedi terbiyesiz dedi filan.. bunların karşılığı yoktu. mahkeme hakaretleri bile tınmadı. tazminat ve nafaka isteğin de yoksa hiç çekişme zaten. güzellikle anlat ona. anlaşmazsak bunları talep edeceğini o zaman daha da zora gireceğini anlatsn avukatn filan. o zaman mecbur yanaşabilir. ben atlattm şükür kolay olmadı ama geçti. darısı başınıza. mutluluklar

hukuki karşılığı şu yönden yok. bana şunu dedi. yok ilk günden eve kız kardeşi gelecekti (mahremime saygısızlık) yok bana ahlaksız dedi terbiyesiz dedi filan.. bunların karşılığı yoktu. mahkeme hakaretleri bile tınmadı. tazminat ve nafaka isteğin de yoksa hiç çekişme zaten. güzellikle anlat ona. anlaşmazsak bunları talep edeceğini o zaman daha da zora gireceğini anlatsn avukatn filan. o zaman mecbur yanaşabilir. ben atlattm şükür kolay olmadı ama geçti. darısı başınıza. mutluluklar
Anladım.. Sizinki yine kabul etmiş.. Ben kabul edeceğinden şüheliyim. Sanırım köprüyü geçene kadar iyi anlaşmak gerekiyor tabi zor olsa da ikna taktiklerini denicem bende.. Büyük geçmiş olsun

...3yılda boşandım.
Tam oh 1yıl geçti diyordum ki!
Telefonum çaldı bugün.
Annemdi arayan. Kızım dava kağıdın geldi. Şok oldum. Yemin ederim hala okumadım. Tam 5sayfaymiş. Aglamaktan gözlerim kapandı. Umarım tez kurtulursun. Ama bunların akılları yitik olduğundan canları isteyince dava açabilir. Kuş bile onlardan zeki.
Kıyamam üzüldüm gerçekten. 1 yıl sonra mı aklına gelmiş. Hazmedememek bu olsa gerek.
Davayı kazanma olasılığı yüksek mi peki? Sonuçta hakem onaylıyor şu anki durumunuzu

Sizin ki anlaşmalı mı peki ? Ben ilk duruşmaya gitmemeyi düşünüyorum, avukatım eşini gördüğünde psikolojisi bozuluyor diye savunacak beni, ki öyle gerçekten korkuyorum

evet ben başlangıçta çekişmeli açtım tek taraflı ama onu ikna ettim sonradan
senin mutlu olmanı istiyorum tamam dedi
gerçi sonra tehditler etti başka şeyler oldu ama son karar bitirmek yönündeydi
hiç sesi çıkmıyor bilemiyorum
sen neden korkuyorsun?
o da mı tehdit ediyor yoksa

cekismeli acmistm ama anlasmaliya cevirdik.. 1hafta icinde halloldu hersey.. ama o bile nasil yipratiyor, kaldi ki cekismeli 2yil.. sahitler istenir, olaylar dokulur, belki iftira atilir, cok yipranirsin Allah korusun.. o yuzden mumkunse anlasin.. takilar %100 kadina aittir, kusurluysa belli bi miktar tazminat da alirsin.. cekismelinin sonunda kaybedecegini bilirse esin, belki razi gelir anlasmaya.. ama bu surecte sukunetini koru, o tarafa malzeme verme, msj veya baska turlu bisey olmasin aleyhine donecek.. Allah yardimcin olsun.. bilirim, zordur ama insaallah gececek

evet ben başlangıçta çekişmeli açtım tek taraflı ama onu ikna ettim sonradan
senin mutlu olmanı istiyorum tamam dedi
gerçi sonra tehditler etti başka şeyler oldu ama son karar bitirmek yönündeydi
hiç sesi çıkmıyor bilemiyorum
sen neden korkuyorsun?
o da mı tehdit ediyor yoksa
Offf keşke bizimki de anlaşmaya dönse..
Tehdit derken oba altından sopa gösteriyor, bensiz yapamazsın seni bırakmam
kesinlikle boşanmam, kendimi öldürürüm vs.
yine iyi olucaz gibi emri vakiler ama sinirli bi ruh haliyle.
Şimdi daha sakin olmaya karar verdim bende, telefonda kavga ettikçe inada biniyor.

cekismeli acmistm ama anlasmaliya cevirdik.. 1hafta icinde halloldu hersey.. ama o bile nasil yipratiyor, kaldi ki cekismeli 2yil.. sahitler istenir, olaylar dokulur, belki iftira atilir, cok yipranirsin Allah korusun.. o yuzden mumkunse anlasin.. takilar %100 kadina aittir, kusurluysa belli bi miktar tazminat da alirsin.. cekismelinin sonunda kaybedecegini bilirse esin, belki razi gelir anlasmaya.. ama bu surecte sukunetini koru, o tarafa malzeme verme, msj veya baska turlu bisey olmasin aleyhine donecek.. Allah yardimcin olsun.. bilirim, zordur ama insaallah gececek
Amin inşallah iki medeni insan gibi üstesinden geliriz bunların. Bazen keşke beni bu kadar istemese diyorum.
Anlaşmaya ikna etmek o kadar zor ki.. Hem ben gidiyorum elden hemde maddi zarara uğrayacak

Offf keşke bizimki de anlaşmaya dönse..
Tehdit derken oba altından sopa gösteriyor, bensiz yapamazsın seni bırakmam
kesinlikle boşanmam, kendimi öldürürüm vs.
yine iyi olucaz gibi emri vakiler ama sinirli bi ruh haliyle.
Şimdi daha sakin olmaya karar verdim bende, telefonda kavga ettikçe inada biniyor.

terbiyesiz ya bunların hepsi aynı
benimki de aynı lafları ediyordu
üstüne bir de beni ölümle tehdit ediyordu
sakın cevap verme zaten sonra delil olarak kullanır falan
uzadıkça uzar

Kıyamam üzüldüm gerçekten. 1 yıl sonra mı aklına gelmiş. Hazmedememek bu olsa gerek.
Davayı kazanma olasılığı yüksek mi peki? Sonuçta hakem onaylıyor şu anki durumunuzu
ne yapacagimi henüz bilmiyorum::(
Hafta sonuna rastladı. Pazartesi avukatıma gideceğim::(
Hayirlisi lakin yoruldum. Hemde çok.
Anlatmaya kalksam anlatamam.
Anlatsam kimse anlamaz.
SEVGİLER:;)

Ben sadece ziynet davasını açıcam. Kaç yıllık evliydiniz ve çocuk var mıydı ? Maddi tazminat tutarı yüksek mi ödendi ?
canım Allah kolaylik versin. 3yıl evli kaldım. Çocuk yok. 3yılda dava sürdü. Bitti dedim hop devam. Maddi tazminat30 ziynet 40tı. Valla düğün ertesi sabah gözünü kuyumcuya diken parayı cebine sokan ben değildim. Tatlı tatlı rızam olmaksizin parayı borçlarına yatirmis. Bana ne? Sonuçta bekarken yaptığı borç vs.
SEVGİLER::(

Eğer orta yolda buluşabilme ihtimali varsa anlaşmalıya çevirin davanızı,çünkü ne yazık ki taraflardan birisi boşanmak istemiyorum deyince hakim herşeyi yapıyor boşanma kararı vermemek için ve siz en az 3 yıl beklemek zorunda kalıyorsunuz,o sürede çektikleriniz de cabası askıda bir durum.
Erkek milletinden nefret ettim son 1 yılda,önce o yuvayı dağıtmak kadını canından bezdirmek için herşeyi yaparlar sonra da paspas olurlar önünüzde aman terketme diye

canım Allah kolaylik versin. 3yıl evli kaldım. Çocuk yok. 3yılda dava sürdü. Bitti dedim hop devam. Maddi tazminat30 ziynet 40tı. Valla düğün ertesi sabah gözünü kuyumcuya diken parayı cebine sokan ben değildim. Tatlı tatlı rızam olmaksizin parayı borçlarına yatirmis. Bana ne? Sonuçta bekarken yaptığı borç vs.
Durumumuz tıpatıp aynı ya inanamıyorum,bekarken yapılan borçlar ve benden gizlice alınan altınlar vs...
Maddi tazminat kazanma şansım da var demekki.
Peki altınları senden gizlice yürüttüğünü nasıl ıspatladın mahkemede ?

Back
X