• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davasını açtım

terbiyesiz ya bunların hepsi aynı
benimki de aynı lafları ediyordu
üstüne bir de beni ölümle tehdit ediyordu
sakın cevap verme zaten sonra delil olarak kullanır falan
uzadıkça uzar
Terbiyesiz lafı az bile kalıyorya neyse.. Bol şans arkadaşım.Durumdan haberdar et :(

Eğer orta yolda buluşabilme ihtimali varsa anlaşmalıya çevirin davanızı,çünkü ne yazık ki taraflardan birisi boşanmak istemiyorum deyince hakim herşeyi yapıyor boşanma kararı vermemek için ve siz en az 3 yıl beklemek zorunda kalıyorsunuz,o sürede çektikleriniz de cabası askıda bir durum.
Erkek milletinden nefret ettim son 1 yılda,önce o yuvayı dağıtmak kadını canından bezdirmek için herşeyi yaparlar sonra da paspas olurlar önünüzde aman terketme diye
Aynen öyle, hataları yaparken nasıl olsa evlendık artık boşayamaz düşüncesi var.
Anlaşmaya varmayacak biliyorum, gel yeniden deneyelim olmazsa ayrılız diyecek
o sürede de beni hamile bırakacak aklınca.. Tövbe yarabbim. Sinirlerim çok bozuk.

Durumumuz tıpatıp aynı ya inanamıyorum,bekarken yapılan borçlar ve benden gizlice alınan altınlar vs...

Maddi tazminat kazanma şansım da var demekki.
Peki altınları senden gizlice yürüttüğünü nasıl ıspatladın mahkemede ?
Canım altınları beraber bozdurduk. Tabi rızam olmadan. Allah büyük ya. Tek tek kuyumcu gezdi. En son benim tanidik kuyumcu yüksek fiyat verdi. Oraya bozdurduk. Dava zamanı kuyumcum kartına yazdı şu kadar bilezik çeyrek vs. İmza ve kaşe bastı. Mahkemeye sunduk. Ben evden çıkarken cd. Fotoğraf almadığım için takımız yoktu demiş. Lakin amatör video çekimi sunduk. Zaten yalan söylediklerini böylece ispatladık. Hakim karşısında güvenlerini sarstılar. Çekim bilir kişiye gitti.
SEVGİLER::(

Canım altınları beraber bozdurduk. Tabi rızam olmadan. Allah büyük ya. Tek tek kuyumcu gezdi. En son benim tanidik kuyumcu yüksek fiyat verdi. Oraya bozdurduk. Dava zamanı kuyumcum kartına yazdı şu kadar bilezik çeyrek vs. İmza ve kaşe bastı. Mahkemeye sunduk. Ben evden çıkarken cd. Fotoğraf almadığım için takımız yoktu demiş. Lakin amatör video çekimi sunduk. Zaten yalan söylediklerini böylece ispatladık. Hakim karşısında güvenlerini sarstılar. Çekim bilir kişiye gitti.
SEVGİLER::KK43:
Bizim çekimde bilir kişiye gitmişti ama biz ispatlayamadık. Yanında biz almadık dediler. Boşanma berbat bir şey. Keşke her şey ilk günkü gibi kalsa.

Son düzenleme:
Bizim çekimde bilir kişiye gitmişti ama biz ispatlayadık. Yanında biz almadık dediler. Boşanma berbat bir şey. Keşke her şey ilk günkü gibi kalsa.
Öyle bir iz sürdüm ki::(
yani avukatıma akıl vermekten helak oldum. Bir ara hukuk okuma kararı bile alıyordum. Düşün artık bendeki hırsı!
Altinlar bozulunca aynı gün bankaya yattı. Bozduruş ve para yatırılması aynı gün. Daha utanmazlar altınları umutlar tükenmez ailesine bile verdi demişler ki! En büyük hata kuyumcularda. FATURA DÜZENLEMEK GİBİ ZORUNLULUKLARI VARMIŞ AMA KİMSE YAPMİYOR BUNU. Siz siz olun bir çeyrek bozdursaniz bile fatura alın.
SEVGİLER;;(

Öyle bir iz sürdüm ki::KK43:
yani avukatıma akıl vermekten helak oldum. Bir ara hukuk okuma kararı bile alıyordum. Düşün artık bendeki hırsı!
Altinlar bozulunca aynı gün bankaya yattı. Bozduruş ve para yatırılması aynı gün. Daha utanmazlar altınları umutlar tükenmez ailesine bile verdi demişler ki! En büyük hata kuyumcularda. FATURA DÜZENLEMEK GİBİ ZORUNLULUKLARI VARMIŞ AMA KİMSE YAPMİYOR BUNU. Siz siz olun bir çeyrek bozdursaniz bile fatura alın.
SEVGİLER;;(
Ahh ben bir boşanayım hiç bir şeyinde diilim:). Konu sahibi ne yap ne et anlaşmalı boşan. Çok zor gerçekten. Çok yıpranıyorsun. Ben boşandıktan sonrasını merak ediyorum. Acaba bu kadar olay yaşandı, kimsenin kimsede hakkı kalmasın diye bir pişmanlık oluyor mu acaba? Benim oğlumun babası herşeyi hak ettiğimi, bu yüzden vicdanının rahat olduğunu söylemişti (çok nazlanıyormuşum, sevgi arsızıymışım:)). çekişmeli boşanmada insanlar yapmadıklarıyla suçlanınca daha ağır oluyor.

benim merak ettiğim,2 yıl sürdü boşamadı hakim falan diyenler;sonra ne oluyor? aynı eve girip tekrar denemiyorsunuz herlade??
ben de yarın avukatımla görüşeceğim de,adam boşanmak istemiyor istemeycek eminim.evden bile gitmek istemior..
öfke problemi var,daha önce aldattı da..ama elimde hiçbirine dair kanıt yok.
sadece şahitlerim olur..
tabi çocuğum da var..velayeti alamaz ama süründüreceğine eminim...
tecrübeli kadınlar sonrasında neler oluyor?

benim merak ettiğim,2 yıl sürdü boşamadı hakim falan diyenler;sonra ne oluyor? aynı eve girip tekrar denemiyorsunuz herlade??
ben de yarın avukatımla görüşeceğim de,adam boşanmak istemiyor istemeycek eminim.evden bile gitmek istemior..
öfke problemi var,daha önce aldattı da..ama elimde hiçbirine dair kanıt yok.
sadece şahitlerim olur..
tabi çocuğum da var..velayeti alamaz ama süründüreceğine eminim...
tecrübeli kadınlar sonrasında neler oluyor?
Ben iki yıldır ayrı yaşıyorum. O gitti evden. Gerçekten çekişmelii boşanmada sürünüyor insan gerçekten.

Ben iki yıldır ayrı yaşıyorum. O gitti evden. Gerçekten çekişmelii boşanmada sürünüyor insan gerçekten.
ne lazım yani boşanmak için anlamıyorum ki...illa delil mi lazım?sevmiyorum mutsuzum demek neden yetersiz kalıyor?
boşamıyorum dese hakim nbe olacak peki?
tekrar mı dava a.çılacak?
çocuğunuz var mı sizin?yaşanacak bu pisliklere şahit olmasını istemiyorum ama adam öfke problemli olduğu için yaşanması mıuhtemel..

ne lazım yani boşanmak için anlamıyorum ki...illa delil mi lazım?sevmiyorum mutsuzum demek neden yetersiz kalıyor?
boşamıyorum dese hakim nbe olacak peki?
tekrar mı dava a.çılacak?
çocuğunuz var mı sizin?yaşanacak bu pisliklere şahit olmasını istemiyorum ama adam öfke problemli olduğu için yaşanması mıuhtemel..
Evet 1 oğlum var. Henüz emiyor tahmin edersin ne durumdayken ayrıldığımı:). Evet maalesef boşanmak için yeterli delilin ve gerekçen olmalı. Ben boşanmak istiyorum dersen, neden diye soruyorlar. Cevabınında ikna edici olması lazım. Boşanmanız için bir sebebiniz yok anladığım kadarıyla, neden bir şanş daha vermiyorsunuz?

Evet 1 oğlum var. Henüz emiyor tahmin edersin ne durumdayken ayrıldığımı:). Evet maalesef boşanmak için yeterli delilin ve gerekçen olmalı. Ben boşanmak istiyorum dersen, neden diye soruyorlar. Cevabınında ikna edici olması lazım. Boşanmanız için bir sebebiniz yok anladığım kadarıyla, neden bir şanş daha vermiyorsunuz?
aslında o kadar çok sebebim var ki...
adamda öfke problemi var,sinir hastası aslında..daha önce aldatma hikayeleri de oldu..2 büyük olay yaşadık.birisi aldatmaydı..geçen sene..sonra yaklaşık 4 ay önce de oğlumun yanında kavga küfür kıyamaet,şiddete meyil oldu.sonrasında ilça kullanmaya başladı,ama doktora gidip tedavi olmayı reddetti.ama ilça kullanıyodu,düzelmeye başlamıştı.ayrıca takıntıları olan bir adam..yerde duran çoraptan,dolap kapağına kadar takıntılı.ilacı bıuraktı tabi sonra,eskisinden beter hale geldik..
anlatsam çok uzun da..en son dün gece,oğlumun odasında boktan bir sebep yüzünden,üstünüğ başını parçaladı..
yazık benim oğluma günah..ben emek emek yetiştirmeye çalışıyorum,o neler yapıyor..yeter dedim..son şasındı bitti..
velhasıl kelam delil dersen somut birşey yok..ama şahit gösterebilirim..
bunca şeye rağmen(ayrıntı daha çok da gerek yok şimdi) hakim ikna olmaz mı sence?

aslında o kadar çok sebebim var ki...
adamda öfke problemi var,sinir hastası aslında..daha önce aldatma hikayeleri de oldu..2 büyük olay yaşadık.birisi aldatmaydı..geçen sene..sonra yaklaşık 4 ay önce de oğlumun yanında kavga küfür kıyamaet,şiddete meyil oldu.sonrasında ilça kullanmaya başladı,ama doktora gidip tedavi olmayı reddetti.ama ilça kullanıyodu,düzelmeye başlamıştı.ayrıca takıntıları olan bir adam..yerde duran çoraptan,dolap kapağına kadar takıntılı.ilacı bıuraktı tabi sonra,eskisinden beter hale geldik..
anlatsam çok uzun da..en son dün gece,oğlumun odasında boktan bir sebep yüzünden,üstünüğ başını parçaladı..
yazık benim oğluma günah..ben emek emek yetiştirmeye çalışıyorum,o neler yapıyor..yeter dedim..son şasındı bitti..
velhasıl kelam delil dersen somut birşey yok..ama şahit gösterebilirim..
bunca şeye rağmen(ayrıntı daha çok da gerek yok şimdi) hakim ikna olmaz mı sence?
Evdeki bu kavgalara şahitlik yapacak birisi varsa boşanırsınız. Herkesin evinde ayrı dert:(

Evdeki bu kavgalara şahitlik yapacak birisi varsa boşanırsınız. Herkesin evinde ayrı dert:KK43:
çok yakın aile dostlarımız ,ablam falan var..sizin de konularınızı okudum.Allah yardımcınız olsun siizn de...
bakalım beni ne günler bekliyor oğlumla beraber..tek düşüncem evladım..4 yaşında..

insan ne umutlarla ne güzel duygularla evleniyor,bebek yapıyor..geldiğimiz durumlara bakın..ne kadar acınası yaratık bu erkekler aslında..
insan karım dediği seni seviyorum dediği bir insana nasıl bu aşağılık şeyleri yapar,yakıştırı,iftira atar aklım almıyor..
hayatta yaşayacağımı düşünmediğim şeyler yaşadım..kendime yakıştırmadım..
neyse konu sahibinin konusunu da işgal ettim..

çok yakın aile dostlarımız ,ablam falan var..sizin de konularınızı okudum.Allah yardımcınız olsun siizn de...
bakalım beni ne günler bekliyor oğlumla beraber..tek düşüncem evladım..4 yaşında..
Sizin oğlunuzda çok küçükmüş:(. Geçimsizliği ispatlarsınız boşanma gerçekleşir. Onları şahit gösterin. Velayet ya da nafakayı sorun etmiyorsa anlaşmalı boşanın, çekişmeli gerçekten zor:(

Sizin oğlunuzda çok küçükmüş:KK43:. Geçimsizliği ispatlarsınız boşanma gerçekleşir. Onları şahit gösterin. Velayet ya da nafakayı sorun etmiyorsa anlaşmalı boşanın, çekişmeli gerçekten zor:KK43:
benim hiçbir talebim olmayacak..oğlumun okul parasını versin yeter..vermezse de sorun etmem..herşey onun olsun..yeter ki huzurum olsun..
velayeti bilmiyorum inan..adam dengesiz olunca ne yapacağını kestirmek zor..üstünü başını yırtan adam ,oğlumu alıp gitmeye kalkınca kuzu kesildi bir anda,oğluma sarılmaya çalışyodu..neyse tekrar tekrar kafamda yaşamak istemiyorum artık,içim acıyor yüreğim kaldrımıyor..

adam boşanmak i,stemiyorum diyor,ve diyecek..o yüzden korkuyorum..evden bile gitmek istemiyor..ben gitsem sorun olur mu acaba dava süresince?

Back
X