BOŞANMA DAVASİNİ DUYAN EŞİMİN YAKARİSLARİ. ..

Eşimin benden gizlice ailesinin yanına tayin alıp gitmesi

Bu yaptığının ihanetten farkı yok bence. Arkanızdan iş çevirmiş.
Barışmak istiyorsanız bile kesinlikle oraya gitmeyi kabul etmemeniz lazım.
Resti çekince nasıl da tutuşuyorlar... Kim bilir nasıl emindi sizin de peşinden gideceğinizden. Hayatının şokunu yaşamıştır.

Ben olsaydım şartım yanıma gelmesi olurdu. Vaadin varsa burada gerçekleştir derdim.

Yok gelemiyorsa zaten gitmezdim. Boşanma kararı aldığım bir konuda neden geri adım atayım ? Arkamdan iş çeviren , beni kaybetmekten korkmayan bir kocayı neyleyeyim ?

Garip bir es ve garip bir evlilik anlayışı hakim. 3 ayda bir geliyor ailesinin yanina ki maddi durumu da iyi.
Ben yine de tebrik ediyorum herşeye rağmen ayakta tutmuşsunuz yuvanızı.
Ama cık olmaz bundan bir halt.
Seven adam boyle davranmaz siz ikna olmasanız bile ikna etmeye çalışır en kotu yakin bir ilde oturursunuz gider görür ailesini hafta sonları.
Resmen hem maaşlı karım olsun hem de keyfime göre takılayım diyor. Ailesine değer veriyorsa eninde sonunda yanınıza gelecek. Gelmese de hic zorlamayın yol verin gitsin.
Zamanında alınmayan ve ertelenen karar eninde sonunda gerçekleşir.
Ne demişler su akar yolunu bulur...

Sizce içimdeki kalan azıcıkta olsa ukte ilerde bende pişmanlık yaratır mı yoksa keşke daha öncemi ayrilsaydim derim.
Yarım kalmışlık hissi bazı insanlarda çok oluyor. Kendi adima ayrıldıktan sonra hapisten cıkmış gibi hissettim kendimi. Ama her zorlukta keşke boşanmasaydım diyecek biriyseniz tüketin öyle boşanın demek istedim. Yoksa kendi adima yine olsa yine ayrılırım.

Back
X