- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi Diyardiyar12
Ayrıl öyle deli divane aşıksa zaten babalık yapar yine çocuklarına,anlarsın ne mal olduğunuBende aynen o şekilde dusunuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıl öyle deli divane aşıksa zaten babalık yapar yine çocuklarına,anlarsın ne mal olduğunuBende aynen o şekilde dusunuyorum
Haklısınız zaman gösterecek davranışlarının degisiminiAyrıl öyle deli divane aşıksa zaten babalık yapar yine çocuklarına,anlarsın ne mal olduğunu
Yanıma gelmeyeceğine dair bir sürü bahane üretiyor. Ancak sen buraya gel .bildiği tek bu sozSen de her seferinde yanına gelmesi gerektiğini yoksa vaatlerine kanmiycagini vurgula
Ben ayrılma konusunda kararliyimBence sende ayrilmazsin gibi gorunuyor sana yalvarmasi biraz yumasatmis
Bence kesip atma bosanmak kolay gibi gorunuyor .ama uyle degil bide cocuk varsa biraz daha iyi dusunulmeli bidaha baska biriyle evlenmek zor olur cocuk babasiz buyur.erkeklerden bosandi mi alcagin nafaka onun gozune batar daha cok nefret eder cocuguda cani istedigi zaman goren hatta hic gormeyen erkekler var.baska bir kadinla evlendin mi tumuyle her seyi unuturBen ayrılma konusunda kararliyim
Anlamadınız herhaldeBence kesip atma bosanmak kolay gibi gorunuyor .ama uyle degil bide cocuk varsa biraz daha iyi dusunulmeli bidaha baska biriyle evlenmek zor olur cocuk babasiz buyur.erkeklerden bosandi mi alcagin nafaka onun gozune batar daha cok nefret eder cocuguda cani istedigi zaman goren hatta hic gormeyen erkekler var.baska bir kadinla evlendin mi tumuyle her seyi unutur
Aslında eşim o kadar sorunlu bir insan değil fakat tayin konusunda beni ağır yanılttı bi tek.ailesi konusunda çok endişeleniyorumBence kesip atma bosanmak kolay gibi gorunuyor .ama uyle degil bide cocuk varsa biraz daha iyi dusunulmeli bidaha baska biriyle evlenmek zor olur cocuk babasiz buyur.erkeklerden bosandi mi alcagin nafaka onun gozune batar daha cok nefret eder cocuguda cani istedigi zaman goren hatta hic gormeyen erkekler var.baska bir kadinla evlendin mi tumuyle her seyi unutur
insanin annesi her seyden once gelir.Anneler cok degerlidir bu dunyada onlarin kiymeti cok bilinmeli es gider ama anne degistirilmez.Bence hic bir anne evladinin kotu olmasini istemez sahsen biri benim annemi istemezse ben hemen bosarimAnlamadınız herhalde
Adam zaten karısının çocuğunun yanında değil anasının eteklerinde yaşıyor :)
Yani en uzak durulması gereken insan.Ailesinin zaten doldurusuna gelebilen bir insan.
Esasen böyle düşünen insanların hiç evlenmemesi gerekirinsanin annesi her seyden once gelir.Anneler cok degerlidir bu dunyada onlarin kiymeti cok bilinmeli es gider ama anne degistirilmez.Bence hic bir anne evladinin kotu olmasini istemez sahsen biri benim annemi istemezse ben hemen bosarim
Aynisini kadinin annesi yaptiginda niye ayni tepkiyi vermiyorsunuz.benim bir akrabam gelinin annesi onunla birlikte yasiyor.adam sirf yuvasi dagilmasin diye sesini cikarmiyor bu en kotusuEsasen böyle düşünen insanların hiç evlenmemesi gerekir
Annenin yeri ayrı eşin yeri ayrıdır çünkü
madem anasının dibinde yaşayacak evlenip çocuğa karışmasın başkasının başını da yakmasın
Mükemmel bir cevap .teşekkürlerEsasen böyle düşünen insanların hiç evlenmemesi gerekir
Annenin yeri ayrı eşin yeri ayrıdır çünkü
madem anasının dibinde yaşayacak evlenip çocuğa karışmasın başkasının başını da yakmasın
Giderseniz hayatınızın en büyük hatasinı yaparsınız. Aileyi filan geçtim adam sinsi ve güvenilmez. Bence yaptığı ihanet! Başka birşey değil.Çocuk var ama ailesinden yana endişeliyim. Bir yanım git diyor diğer yanım gidersem herşeyin daha da berbat olacağını söylüyor.
Eşimin benden gizlice ailesinin yanına tayin alıp gitmesiBoşanma sebebiniz??
Gidersem daha da berbat duruma sokmasindan korkuyorum beniGiderseniz hayatınızın en büyük hatasinı yaparsınız. Aileyi filan geçtim adam sinsi ve güvenilmez. Bence yaptığı ihanet! Başka birşey değil.
O zmn ben hak verdim sana.. hayati bi karar neticede.. sonuçlarını düşünmeliydi verdiği kararın ve sonuca katlanmalı.Eşimin benden gizlice ailesinin yanına tayin alıp gitmesi