- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
Daha önce anlatmıştım eşimle sorunlarımızı, şiddet, hakaret vs her türlü sıkıntı vardı ama yine de kocamdan vazgeçemiyordum.Bir erkek çocuğunun sorumluluğunu tek başına kaldıramam gibi geliyordu, umutsuz, güçsüz, tek başına kalmış gibi hisseidyordudm.
Ve hepsi bitti, herhangi birilaç kullanmadım, sanırım doğumdan 2,5 ay geçti ve hormonlarım eski düzeylerine indi, ve kendime daha güvenir oldum ve o herifi hayatımda istemediğime ve tek başıma da yaşayabileceğime inandım.birde hayat kısa, üzülemezdim daha fazla.kalan hayatımı mutlu geçirmek istediğimin farkına vardım, herkesi ve herşeyi olduğu gibi kabul ettim ve uzaklaştım kocamdan ve mutluyum...
ha henüz boşanmadım, boşanma olacak ama herşey zamanla diyorum.
Ve hepsi bitti, herhangi birilaç kullanmadım, sanırım doğumdan 2,5 ay geçti ve hormonlarım eski düzeylerine indi, ve kendime daha güvenir oldum ve o herifi hayatımda istemediğime ve tek başıma da yaşayabileceğime inandım.birde hayat kısa, üzülemezdim daha fazla.kalan hayatımı mutlu geçirmek istediğimin farkına vardım, herkesi ve herşeyi olduğu gibi kabul ettim ve uzaklaştım kocamdan ve mutluyum...
ha henüz boşanmadım, boşanma olacak ama herşey zamanla diyorum.