BOŞANMA DEPRESYONUNUN ÜZERİNDEN GELDİM...

soguk_kis_gunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
508
112
Daha önce anlatmıştım eşimle sorunlarımızı, şiddet, hakaret vs her türlü sıkıntı vardı ama yine de kocamdan vazgeçemiyordum.Bir erkek çocuğunun sorumluluğunu tek başına kaldıramam gibi geliyordu, umutsuz, güçsüz, tek başına kalmış gibi hisseidyordudm.
Ve hepsi bitti, herhangi birilaç kullanmadım, sanırım doğumdan 2,5 ay geçti ve hormonlarım eski düzeylerine indi, ve kendime daha güvenir oldum ve o herifi hayatımda istemediğime ve tek başıma da yaşayabileceğime inandım.birde hayat kısa, üzülemezdim daha fazla.kalan hayatımı mutlu geçirmek istediğimin farkına vardım, herkesi ve herşeyi olduğu gibi kabul ettim ve uzaklaştım kocamdan ve mutluyum...
ha henüz boşanmadım, boşanma olacak ama herşey zamanla diyorum.

Allah bundan sonrasını da kolaylaştırsın inşallah. Dilerim çok çok mutlu olursunuz. Sizin gibi güçlü bayanların belini kimse bükemez. Kendinizle gurur duyun bence.

Keske ben de kararli olabilsem, hala seviyorum..ama onun umrunda bile degilim..ne haldeyim, napiyorum..iki yabanci gibiyiz bugunlerde ,sokakta gorsek donup bakmayacak kadar yabanci..canim yanmiyor,vicdanim rahat..
1.5 aydir baba evindeyim..
Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin..

hayat kısa, amaç mutluluk olmalı, kendine güven, bir iş bul, bir meşgale, mesela fotoğraf çekmek, blog yazmak, reçel yapmak, ne biliyim dans mesela evde kendi kendine...
ay bir de türk kahvesi, bütün dertleri alıp götürüyo, kendine acıma artık, ayağa kalk

Keske ben de kararli olabilsem, hala seviyorum..ama onun umrunda bile degilim..ne haldeyim, napiyorum..iki yabanci gibiyiz bugunlerde ,sokakta gorsek donup bakmayacak kadar yabanci..canim yanmiyor,vicdanim rahat..

hayat kısa, amaç mutluluk olmalı, kendine güven, bir iş bul, bir meşgale, mesela fotoğraf çekmek, blog yazmak, reçel yapmak, ne biliyim dans mesela evde kendi kendine...
ay bir de türk kahvesi, bütün dertleri alıp götürüyo, kendine acıma artık, ayağa kalk

Öncelikle hakkınızda hayırlı olan neyse olsun inşallh canım çaılşan bayanlar kendi ayakları üzerinde durabiliyor hic degilse ekonomik açıdan rahat olurlar bi şekilde depresyonuda atlatırlar ya biz ev hanımları ne yapsın calışmak istesek eşler izin vermez ayrılmaya kalksak ortada kalacaz. uzun süren evlilikten sonrada baba evinde ne kadar kalınabilirki

Bugün bende aynı senin gibi bir konu açtım. Senin duygularını, artık o iç huzurunu bende yaşamaya başladım. Seni çok iyi anlıyorum. Hep mutlu ol artık. Gerçekten en kötü karar kararsizliktan iyidir.:KK19:

Daha önce anlatmıştım eşimle sorunlarımızı, şiddet, hakaret vs her türlü sıkıntı vardı ama yine de kocamdan vazgeçemiyordum.Bir erkek çocuğunun sorumluluğunu tek başına kaldıramam gibi geliyordu, umutsuz, güçsüz, tek başına kalmış gibi hisseidyordudm.
Ve hepsi bitti, herhangi birilaç kullanmadım, sanırım doğumdan 2,5 ay geçti ve hormonlarım eski düzeylerine indi, ve kendime daha güvenir oldum ve o herifi hayatımda istemediğime ve tek başıma da yaşayabileceğime inandım.birde hayat kısa, üzülemezdim daha fazla.kalan hayatımı mutlu geçirmek istediğimin farkına vardım, herkesi ve herşeyi olduğu gibi kabul ettim ve uzaklaştım kocamdan ve mutluyum...
ha henüz boşanmadım, boşanma olacak ama herşey zamanla diyorum.
Cnm bende henuz bosanmis sayilmam ama sen dik dur guclu ol kimseye boyun eyme seni takdir ettim gercekten ! bende mutluyum kurtuldugum icin inanki :KK66:

:KK42:

Cok sukur isim var ogretmenim, iyiki meslegim var..arkadslarimla sosyal hayatimda var, ailem de cok sukur sag saglikli bana destek..aslinda bircok insana gore sansliyim..bazen kendimi o kadar telkinediyorum ki diyorum sacmalama insanlar olume bile alisiyor, sen buna mi alisamicaksin, sanki cok mutluydun da diyorum evliliginde..sanki adam sana saygimi gosteriyordu diyorum..

Bazen de bir okdr dibe cokuyorum...diyorum esim kucuk sorunlari buyutmeseydi beni degistirmeye calismasaydi, alissaydi huyuma suyuma..ne maddi skntmz vardi ne de aileler aman aman bize rahatsizlik vermezlerdi..ama esim hep sorun cikardi, sanki ben erkektim o bayan..

Cok sukur isim var ogretmenim, iyiki meslegim var..arkadslarimla sosyal hayatimda var, ailem de cok sukur sag saglikli bana destek..aslinda bircok insana gore sansliyim..bazen kendimi o kadar telkinediyorum ki diyorum sacmalama insanlar olume bile alisiyor, sen buna mi alisamicaksin, sanki cok mutluydun da diyorum evliliginde..sanki adam sana saygimi gosteriyordu diyorum..

Bazen de bir okdr dibe cokuyorum...diyorum esim kucuk sorunlari buyutmeseydi beni degistirmeye calismasaydi, alissaydi huyuma suyuma..ne maddi skntmz vardi ne de aileler aman aman bize rahatsizlik vermezlerdi..ama esim hep sorun cikardi, sanki ben erkektim o bayan..
şu an kafanda soru işaretleri var bence bir daha dene taki kafandakisoru işaretleri gidene kadar

Evet canım.. Zaten su anda evlilik danışmanına gidiyoruz, ama eşim hic adim atmiyor..ona bile ailem istedi DİE geliyorum diyor..ama hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek..
o terapiste gütmek bile onun için zor olmalı düşünsene, adım atmış adam.o da seninle evli kalmak istiyo

Evet canım.. Zaten su anda evlilik danışmanına gidiyoruz, ama eşim hic adim atmiyor..ona bile ailem istedi DİE geliyorum diyor..ama hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek..
Soğuk kış Gününe katılıyorum.
Benim eski eşim terapisti kabul etmemişti.
Demek ki senin eşinin içinde hala bir şeyler var.
Kestirip atmamış.
Eğer ki umut varsa bence her evlilik kurtarılmaya değer.
Keşke benim eski eşimde bir adım atsaydı.... Diyorum...
Sonra da diyorum ki demek ki hayırlısı buymuş...
Kader...
Yani kardeşim özetle umut varsa sonuna kadar devam :)
Allah'ın en sevmediği helal bu çünkü

o terapiste gütmek bile onun için zor olmalı düşünsene, adım atmış adam.o da seninle evli kalmak istiyo
Insallah dediginiz gibidir,cunku sanki bana ailesine bunu da denedim bakin olmadi diye geliyor gibi beliyor.40 gundur ayriyiz, hastanenin onundebulusup orada ayrilioruz..hicbisi konusmuyoruz..hal hatir bile sormuyoruz...ben de o nasil davraniyosa ben de oyle davraniyorum..

Sizin icinde umarim hayirlisi olur,ama anladigim kadariyla siz de bitmis bisiler,o yuzden bu kadar kararlisin...
Soğuk kış Gününe katılıyorum.
Benim eski eşim terapisti kabul etmemişti.
Demek ki senin eşinin içinde hala bir şeyler var.
Kestirip atmamış.
Eğer ki umut varsa bence her evlilik kurtarılmaya değer.
Keşke benim eski eşimde bir adım atsaydı.... Diyorum...
Sonra da diyorum ki demek ki hayırlısı buymuş...
Kader...
Yani kardeşim özetle umut varsa sonuna kadar devam :)
Allah'ın en sevmediği helal bu çünkü

Insallah yaaa...cunku ben esimi hala seviyorum,he bu kadar millet beni baba evinde ggordukten sonra duzelirse bisiler nasil olur...ne diyeyim hakkimizda hayirlisi..
Senin konunu okumustum rabbim sana sabir versin, insallah hayirlisini nasip eder bundan sonra..

Insallah dediginiz gibidir,cunku sanki bana ailesine bunu da denedim bakin olmadi diye geliyor gibi beliyor.40 gundur ayriyiz, hastanenin onundebulusup orada ayrilioruz..hicbisi konusmuyoruz..hal hatir bile sormuyoruz...ben de o nasil davraniyosa ben de oyle davraniyorum..

Sizin icinde umarim hayirlisi olur,ama anladigim kadariyla siz de bitmis bisiler,o yuzden bu kadar kararlisin...

Insallah yaaa...cunku ben esimi hala seviyorum,he bu kadar millet beni baba evinde ggordukten sonra duzelirse bisiler nasil olur...ne diyeyim hakkimizda hayirlisi..
Senin konunu okumustum rabbim sana sabir versin, insallah hayirlisini nasip eder bundan sonra..
Ben de severek ayrıldım...
Biz kadınlar her şeye duygu yüklüyoruz...
Eşyalara, yaşanan anlara...
O Yüzden bize daha zor.

Eşinle Konuş derim ben. Hal hatır sor... Görev gibi yapmayın bu işi...
Ve elâlem ne der diye Düşünme, sen ne istiyorsun onu düşün...
Bak daha bugün anneme çok yanlızdım ev sessiz dediğimde kahkahalarla gülüp sana birini mi tutayım evi seslendirsin diye dedi...
Yani seni doğuran ana bile bir yerden sonra kendi hayatına BAKIYOR sen kalıyorsun yaşanmışlıklarınla ve yaşayamadıkların için Boğaz'ında düğümlenenlerle...

Ben de severek ayrıldım...
Biz kadınlar her şeye duygu yüklüyoruz...
Eşyalara, yaşanan anlara...
O Yüzden bize daha zor.

Eşinle Konuş derim ben. Hal hatır sor... Görev gibi yapmayın bu işi...
Ve elâlem ne der diye Düşünme, sen ne istiyorsun onu düşün...
Bak daha bugün anneme çok yanlızdım ev sessiz dediğimde kahkahalarla gülüp sana birini mi tutayım evi seslendirsin diye dedi...
Yani seni doğuran ana bile bir yerden sonra kendi hayatına BAKIYOR sen kalıyorsun yaşanmışlıklarınla ve yaşayamadıkların için Boğaz'ında düğümlenenlerle...

Seni cok ama cok iyi anliyorum..simdilik benim ailemde birsey demiyor amabazen onlarda yetmiyor..esim bana evden git dedi ve kurnazsin fesatsin bakalim ikinci evlilignde kim mutlu olucak sanki baska biri varmi die dusundurdu bile, benim san sevgim saygim vs dedi.ama ben hic oyle bir insan degilim laflari agir geldi o bana bir adim gelse ben ona on adimgiderim.mesela dun hastanede gorustuk yine ben dolgu topuk ve dizi yirtik kot giymistim..muhtemelen ondan bir sinirle geldiki dovecek sandim,hic ama hic konusmadi benle,ben de sadece ondan arabamizi istedim haftaici birakirimdedi..
Demem o ki esim cok gururlu,cok inatci...bizde duzelmicek sorun yoktu amaesim tutturdu biz senle olmuycaz diye olduramadik..
Sen icini ferah tut..cocugunun olmamasi buyuk avantaj..mutlaka hayatina sana deger veren seniin de deger verecegin biri cikacaktir emin ol...

X