Boşanma Derecesindeyimm Annemlerde kalıyorum konuyu bi okurmusunuzz ?

Ay valla okurken içim daraldı arkadaşım..Allah yardımcın olsun...Sana alttan alma diren desem ortada bebeğin var eşin var yuvan var olmaz...Geri git yuvana dön desem çin eziyetinden beter yaptıkları...Çok zor bir durum...

arkanda ailen var sırtın yere gelmez..affedersin senin kocanda benim koca gibi mikrobun tekiymiş..aynısı hemde..

Ne yaptın güzelim varmı bir gelişme?

Var mı desem yok mu desem bilemedimm Bunların üstüne bide bebeğimin böbreğinde darlık çıktı moralim bozuk . eşime haber vermemiştim. Hastanede kontrolü olduğunu bilioduu kontrol günü akşamı sürekli aradı açmadı ertesi gün tehdit mesajları attı dayanamayıp aradm mutlumusunn Bebeğimiz hasta dedim durumu anlattımm ben ne gerekiyosa yaparım beni niye aramadın diyo duruyo akşam gelicem yanınıza diyo gelmedi bugünde aşıları vardı sağlık ocağına geldi yaptırdıktan sonra o sırada babam aradı eşine söyle bizer gelsin diye neyse eşim geldi babamla konuştular bi odada ne olcak gibsinden babam sonra beni çağırdı birbirinizi seviyosunuz yuvanız yıkılcK eşimede oğlum neden bi çözüm bulmuyosun dedii oda evi ayırcm falan dedi gitti . Akşama gelirse gelcek ayrıntılı konuşcaz oda kaçmaz gelirse bilmiyormm tam olarak ne olcakk..
Evimi ayırsamda onun ailesi rahat durmazz hepsi bi ev içinde 25 kişi ben ayrı olcam bi tek ailede başımın etini yerler her gün her onları görmemde ama yıkılıp yenilmiycemmm eşim evini ayırsın öyle dönücem onada yoksa ayrılık yolu gözükürr..

offf bebeğine çok üzüldüm Allah şifa versin. Sabırlı ol canım inşallah bugünlerden daha güzel olacak herşey

gecmıs olsun canıım rabbım bebegını korusun cıddı bır sey degıldır ınsallh pekı esının davranısı nasıl ....

bebeğine geçmiş olsun canım acil şifa diliyorum
eşin geldi mi konuştunuz mu:44:eşin umarım aklını başına toplar evini ayırır da yuvan kurtulur canım
aslında bu aile ile işin zor ama eşin olgun davranırsa evin ayrı olursa bu insanlarla az görüşürsen huzurlu olursun diye düşünüyorum

benim yuvamıda yıktılar başardılar...
ezdirme en onemlisi bebeğini. ayrılacaksa ayrılıyorlar eninde sonunda. yol yakından sen daha gençken, ben oyle dusunuyorum artık. bazen onlar için hiç bir mana ifade etmiyoruz. bence onların yeri hayatımızda son nokta. virgül kadar eğilmeyelim sonradan yine yeniden biz üzülüyoruz.

Aradan baya zaman gecmesine rağmen hala annemlerdeym nedenn SORUMSUZ VURDUMDUYMAZ ESİM YÜZÜMDEN o günden bu güne cok seyler yasadmm .

bence aile yapnız dahi uyuşmuyor ,ev tutmasıylada mutlu olacağınızı sanmam sonunuz ayrılık sanırım

daha evliliğin yeni sayılır çok değil. şimdiden böyle şeyler yaşanmışsa ilerisi belki daha kötü olur . evi ayırsan bile eşin sana saygı göstermiyosa ayrı evde de aynı şekilde olur . bak arkanda duran bi ailen var onlara güven . geri adım atma bence inceldiği yerden kopsun geç olmaadn . inşallah üzülmezsin daha fazla allah yardımcın olsun

Guzelim madem baban sahip cıkmıs az kalbine hükmet sende arayıp sorma, ne olcak diyede telaş edip yanlıs bişeler yapma bekle bakalım seni seviorsa kocan gelir alır dediinde olur , bu frsatı ii degerlendir ha diyelim gelip almadı etmedi cocugun olmasına ragmen ayrıl burdaki arkadaslar dicek cocuk var filan sabret hayır arkadasım cocuklar ilerde evlenip gidicek olan senin gencliğine olucak annesi ve babası 20 yıl kavga gürültü yasamıs biri olarak cocuklugum ayrılmalarının huzurunu hayal etmekle gecti cunkü o mu onu öldürücek o mu onu diye uykusuz kaldıgım geceleri ikiside ayrı ama huzurlu kavgasız günlere degişmezdim inanın. Cocuklarında o ortamda kavga döğüş büyüyecekse, ayrı olsunlar daya ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…