Madem kiraya çıkacak durumu yok.
O zaman adam olsun sahip çıksın sana yaa!
Bu ne saçmalık sinir oldum.
Anası, babası kardeşi bitti babaanne eklendi bir de yuh!
İnsan çocuğunun hatrına azıcık ses çıkarır.
Çocuktan güç alır da haksızlık karşısında durur.
Pes bunların adamlığına daha bir şey diyemiyorum.
Bence bundan sonrası arama, sorma mesajına cevap verme.
Bence baban konuşsun eşinle sert bir dille.
Etkili olacaktır..
hadi hepsini geçtimm ailesinden kimse aramadı benii çünkü istenmiyorumm . o kadar bunu anladımmm.
Eşimin ailesiii Benim ailemle görüşmek istemiyo başından beri evlenene kadar bize sürekli gelip gidiyolardı bir süre vaatler işte kızınızın evi ayrı istediğini içsin yesin yatsın diyolarda yakınsınız birbirinize gelip gidersiniz diyolardı ama hepsi yalanmıss beni o apartmana bi aldılarr pir aldılarr o kadar diyormm yaşayan bilir arkadaşlar çok çektimm .Ailem evime gelemedii aç yattığım zamanlar oldu oysaki eşimin ailesinin şirketi varr. sonradan görme onları para mutlu ediyoo insanlık deilll,
Eşim babamla ya da ailemle görüşmüyo babam dün aradı ya kızıma sahip çık ayrı ev tut ya da boşan diycektii açmamış telefonu babam hadi kızım aradığımı görmedi sonra niye geri dönmedi diyo adam da haklı ne yapsınn Eşim kaçıyooo ne zamana kadar kaçıcak o ev boşş kaç gün durabilcek oda var hiç mi el sormıycak eşin nerde yenidoğan bebeğin nerde diye beni alnım açık kötü bişi ona laf getircek hiç bişi yapmadım yapsam hatalı benim derimm..
Kendimi eşimede ezdirmedim hiç bi zaman hep başım dik durdum ailesi açık sözlü olmamdan kendimi onların laflarına karşı korumumdan karşıklık vermem yüzünden beni sevmiyolar diyolarda zaten ne yalancılığım kaldı nede orssplllu*mm özür dilerim yazmak istemezdm bu durumdayım iştee..
Ne olur beni anlayın . Ben boluda oturuyorumm. Eşim şirketlerinden 1000 tl alıyo onun dışındada amcalarından babasından falan alıyo ya da ek iş çıkıyo şirkette ondan alıyo vesairee. Geçinirizz napalımm. Burda kiralar 350 de başlıyo 1+1 olsada baraka olsada otururum nedennn ???? Mutluluğaa açımmm açç .. Bebeğimde bende hak etmiyorum bunuu. Az çok düğünden altınım var 25 bin kadar eşim istese burda tokilerden ev bile alınır ailesi zenginn yardım edebilirler ama ben istenmediğim için yardm etmezler... kısacası böyleee çok üzgünümm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?