Ne denmeli bu durumda bilmiyorum aslında bende aynı görüşteyim bi şekilde fikir ayrılığı yada sorun varsa çözümlenemiyorsa çiftler illaki kendilerine farklı hayatlar kurabilir fakat çocuk varsa arada mutlaka defalarca düşünüşmeli sende iyi düşün canım
4 yıllık evli 1 çocuk sahibi genç çift...... oysaki birlikte gezilecek ne çok yeriniz anlatacak hikayeniz ve çocuğunuzla birlikte geçireceğiniz ne güzel günleriniz vardır ama olmayınca olmuyor tabiki elinden geleni yaptığına inanıyorsan ayrılman en doğrusu herkesin bir derdi var bu hayatta kimisi kocasından çekiyor işte uğraşıyor kimi de bizim gibi çocuk sahibi olabilmek için herşeyin hayırlısı..
Hakkında hayırlısı.
Ailelere söylememe sebebiniz nedir?
Terapiste gitmeyi ben istedim hep. Eşim de gitmem taraftarıydı ama şahsi olarak sorunum olduğunu düşünüyor. Ona göre problemlerin kaynağı bendim, kendisinde hiçbir hata yoktu.
Mesela eşim çok şüpheci, beni bu konuda itham etmediği şey kalmadı, gerek kendisi gerek ailesi!
Benim sabrımı fazlasıyla zorladı, sonra surat asan, bağırıp çağıran ben olduğum için suçlu ben oldum.
Burada konum vardı benim yakın zamanda, ordaki olayları bile unuttum, kırgınlıklarımı bir kenara koydum ama bir türlü karşılıklı unutup yeniden eski biz olamadık.
Terapiste gittiğimde bana "ona da saçma sapan, kendini haklı çıkaracak şeyler anlatmışsındır" dedi, daha ne diyeyim bana bakışıyla ilgili...
Uyuşamadığımız nokta hiçbir zaman "biz" olamayışımızdı bence.
Ona göre ailesi 1.sıradaydı ve ben çabalayarak onlara verdiği değer kadar değer görmeye hak kazanmalıydım.
Ailesi her çağırdığında yemeğe gitmeliydik ama bizimkilere gitmemeliydik.
Onun annesi bakmalıydı bebeğe, bizimkiler bakmamalıydı.
Onun ailesi bana istediğini söyleyebilirdi, benim kırılmaya hakkım yoktu, büyüklerdi çünkü.
Bir seneden uzun süredir evliyseniz ve anlaşmalı boşanıyorsanız duruşmanız en fazla 5 dakika sürer. Anında boşuyor hakim. Allah yardımcınız olsun. Şimdiden ev bakmaya başlasanız iyi olur.Merhaba ,
Eşimle şiddetli geçimsizlik yaşıyoruz ve aşamadığımız problemlerimiz vardı. Ben 1 kez aile danışmanına gittim konuştum, eşinle de görüşelim dedi ama eşim gitmedi, işlerini bahane etti ve bir türlü görüşmeye gidemedik, gitsek nasıl olacaktı bilmiyorum ama... Bugünse sabah anlaşmalı boşanma dilekçemizi verdik adliyeye, pazartesi duruşma günü almak için adliyeye gideceğim.
Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Çalışıyorum ve 15 aylık bir kızım var.
Ailem benimle aynı şehirde ama ben onlarla kalmayı düşünmüyorum. Aramız çok iyi, bana destekçiler ama kendi hayatımızı kurmalıyız, o yüzden ayrı evimiz olmalı.
Henüz ailelere söylemedik, herşey sonuçlanana kadar da söylemeyeceğiz.
Şu zaman çabucak aksa da herşey rayına otursa istiyorumÇok üzgünüm
oğlak=İNatlıkOğlak-Oğlak
Kızımız da Oğlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?