Boşanma dilekçemizi verdik.

Ben kızımla ayrı bir ev tutup yeni bir hayat kurmayı planlıyorum.
O ise ailesiyle kalacakmış.
Annem rahat gelebilsin, kalabilsin diye yakınından arıyorum, umarım bulurum.

Defalarca düşünüldü aslında. En ufak bir tartışmada bile işi dilekçe vermeye götürüyoruz.
Çiftlerin normalde konuşarak, tartışarak (tartışmadan kasıt kavga değil, fikir alışverişi) anlaşabileceği basit bir konu üzerinde bile boşanmaya varan kavgalar edebiliyoruz.
Tahammül anlamında ikimiz de sıfırı tükettik. O benim varlığıma bile tahammül edemiyor.
Ben de onun hiçbirşey yokmuş gibi beklentiler içine girmesine...

4 yıllık evli 1 çocuk sahibi genç çift...... oysaki birlikte gezilecek ne çok yeriniz anlatacak hikayeniz ve çocuğunuzla birlikte geçireceğiniz ne güzel günleriniz vardır ama olmayınca olmuyor tabiki elinden geleni yaptığına inanıyorsan ayrılman en doğrusu herkesin bir derdi var bu hayatta kimisi kocasından çekiyor işte uğraşıyor kimi de bizim gibi çocuk sahibi olabilmek için herşeyin hayırlısı..

Eşim de oğlak.. Ebeveyn - çocuk ilişkisini bilmiyorum ama eşim de söyler 'bana benzeseydin didişirdik' diye.. Biraz alttan alınmaya, sakinleşene kadar üstelenmemeye ihtiyacınız var.. Tabii burç sonuçta, ne derece doğru bilmiyorum ama ikinizde de inatçılık had safhadaysa zor, çok zor...

Herşeyden bur hayir vardır.Düzenini kurduktan sonra zamanla herşey okur

Bence önce bi ailelere söylemeliydiniz canım.. Ailesi sonucta belki onun ailesi bi şekilde hallederdi yada konuşurdu. Birde 15 aylık bebiş var ortada. Keşke iyice bi düşünseydiniz Allah hakkınızda hayırlısını versin canım ya üzüldüm aile kolay kurulmuyor

Sabahtan beri ilk kez boğazım düğümlendi yazdığınızı okuyunca.
İnşallah en kısa zamanda siz de hayırlı bir evlat sahibi olursunuz.

Kızımı çok seviyorum ve tek üzüldüğüm onun sağlıklı bir aile ortamında yetişemeyecek olması.
Eşim de ben de elimizden geleni yaptık, bir tek bizim ilişkimizi dışardan bir gözle değerlendirecek bir uzmana gitmedik.
Hep kendi içimizde kaldık ve ufacık konular fazlasıyla büyüdü.
Arada saygı kalmayınca ne güzel günler hayal edebiliyorsun ne de daha fazla çabalamak için güç bulabiliyorsun.
hakkımızda hayırlısı...

Hakkında hayırlısı.
Ailelere söylememe sebebiniz nedir?

Hayırlısı olsun dilerim , Allah herşeyi gönlünüze göre kat ve kat daha güzelleri ile yaşatsın . Zor bir süreç , eminim yaşaması çok daha zordur.

İyilik dileyenlere çok teşekkür ederim.

Erkekler genelde 2 evlilikte boşanmayla sonuçlandığında kendinde sorun olduğunu anlıyor ama kendini değiştiremediğinden hep bütün suçu kadına yüklüyor,

Bir seneden uzun süredir evliyseniz ve anlaşmalı boşanıyorsanız duruşmanız en fazla 5 dakika sürer. Anında boşuyor hakim. Allah yardımcınız olsun. Şimdiden ev bakmaya başlasanız iyi olur.

canım ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN ama ailene söylemen gerekiyor bu durumu yanlış yapıyorsun mutlaka arkanda duracaklar ama bunu bilmeleri hakları var yoksa kırılırlar geçmişte yazıklarını da okudum çok zor süreç atlatmışsın bu adam psikolojik olarak rahatsız ve sizi de bu rahatsızlığa sürüklemiş çok geçmiş olsun kimse yuvasını yıkmak istemezdi ama son çare bu oluyor bazen...

Ailelere söylediğimiz zaman herkes konuşmak isteyecek.
Herkes akıl verecek ve daha da yıpratıcı olacak süreç.
Daha önce de bu noktaya geldik, karıştılar ve daha da beter oldu.
Şimdi benm ailem onu, onun ailesi beni suçlayacak, herkes birbirine girecek, gerek yok.
Kırılmayacaklarını düşünüyorum çünkü içten içe herkesin istediği bu sanırım.

Hayirlisi olsun allah yardim eder bisekildede.hemen dilekce vermeden ayri kalmayi denedinizmi.malum cocuk var.ama siz benim icim rahat diyorsaniz dicek bisey yok.

tabi siz daha iyi tanırsınız aileleri ve kendizi tabi herkes kendi evladını korur ama burda siz haklısınız adam sizi nelerle yargılamış ama önce aileleriniz bilmeli artık kimseyi suçlamayın biz yapamıyoruz problemleri çözemiyoruz aksine düğüm atıyoruz gibi konuşabilirsiniz keşke dava açmasaydınız evden çıkıp kafanızı dinlendirip iyice sonra kararınızı verseydiniz belki bu aşamada değişiklikler olabilirdi ama hakkınızda bu hayırlısıysa denecek bir şey yok.

Allah yardimcin olsun.. her seyi denediysen, son care bosanma olduysa, yapacak bsy yok.. kimse bosanma niyetiyle evlenmez ama isler her zaman istedigimiz sekilde yurumuyor..
karari alma asamasi cok zordur.. adim atmissiniz, Allah hayirlisini versin..
ailenin destek olmasina cok sevindim..
yalniz, dilekce verildiyse artik aileler bilmeli.. neden gizliyorsunuz? emin degil misiniz yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…