Teşekkür ederim.Allah yardimcin olsun.. her seyi denediysen, son care bosanma olduysa, yapacak bsy yok.. kimse bosanma niyetiyle evlenmez ama isler her zaman istedigimiz sekilde yurumuyor..
karari alma asamasi cok zordur.. adim atmissiniz, Allah hayirlisini versin..
ailenin destek olmasina cok sevindim..
yalniz, dilekce verildiyse artik aileler bilmeli.. neden gizliyorsunuz? emin degil misiniz yoksa?
karariniz kesinlesmeden kimseye soylemeyin o halde.. siz duzelirsiniz, insanlar unutmaz, bi de ona uzulmeyin..Teşekkür ederim.
Evet sanırım emin değiliz.
Bugün gidip duruşma günü almamız gerekiyor, o bana soruyor aldın mı diye, ben ona soruyorum.
Galiba benden bir adım bekliyor vazgeçmek için. Ya da bu süreyi "kendine gelme süresi" olarak değerlendiriyoruz.
Bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz. Hakli sebebleriniz vardır eminim. Hayirlisi olsun.Merhaba ,
Eşimle şiddetli geçimsizlik yaşıyoruz ve aşamadığımız problemlerimiz vardı. Ben 1 kez aile danışmanına gittim konuştum, eşinle de görüşelim dedi ama eşim gitmedi, işlerini bahane etti ve bir türlü görüşmeye gidemedik, gitsek nasıl olacaktı bilmiyorum ama... Bugünse sabah anlaşmalı boşanma dilekçemizi verdik adliyeye, pazartesi duruşma günü almak için adliyeye gideceğim.
Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Çalışıyorum ve 15 aylık bir kızım var.
Ailem benimle aynı şehirde ama ben onlarla kalmayı düşünmüyorum. Aramız çok iyi, bana destekçiler ama kendi hayatımızı kurmalıyız, o yüzden ayrı evimiz olmalı.
Henüz ailelere söylemedik, herşey sonuçlanana kadar da söylemeyeceğiz.
Şu zaman çabucak aksa da herşey rayına otursa istiyorumÇok üzgünüm
Merhaba ,
Eşimle şiddetli geçimsizlik yaşıyoruz ve aşamadığımız problemlerimiz vardı. Ben 1 kez aile danışmanına gittim konuştum, eşinle de görüşelim dedi ama eşim gitmedi, işlerini bahane etti ve bir türlü görüşmeye gidemedik, gitsek nasıl olacaktı bilmiyorum ama... Bugünse sabah anlaşmalı boşanma dilekçemizi verdik adliyeye, pazartesi duruşma günü almak için adliyeye gideceğim.
Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Çalışıyorum ve 15 aylık bir kızım var.
Ailem benimle aynı şehirde ama ben onlarla kalmayı düşünmüyorum. Aramız çok iyi, bana destekçiler ama kendi hayatımızı kurmalıyız, o yüzden ayrı evimiz olmalı.
Henüz ailelere söylemedik, herşey sonuçlanana kadar da söylemeyeceğiz.
Şu zaman çabucak aksa da herşey rayına otursa istiyorumÇok üzgünüm
Kendi konumu hortlatmak gibi olacak ama... eski konularımı okurken buldum kendimi.
Bu konudan çok sonra, kasım ayı başında boşandık.
Konuda bahsettiğim dilekçemizi verdikten çok sonra gün aldık, daha doğrusu o aldı. 15 gün sonraya gün verdiler ve herşey gerçekten de 5 dk içinde bitti.
hakim "gerçekten istiyor musun, fikrin değişti mi" diye sormadı bile. memur, işini yaptı, evrağını imzaladı bitti.
ben 1 ay kadar ailemle kaldım. bir ev tuttum ve eşyalarımı tamamladım. kızımı sabah anneme bırakıp akşam alıyorum.
rahatladım mı? hayır...
bu süreç gerçekten çok zormuş, yaşayan bilirmiş.
kötü ayrılmadık, adliyeden sonra beraber döndük.
Hala kızımızı birlikte dışarı çıkarıyoruz haftada 2 kez. onun en az şekilde etkilenmesi için.
Böyle işte...
Kendi konumu hortlatmak gibi olacak ama... eski konularımı okurken buldum kendimi.
Bu konudan çok sonra, kasım ayı başında boşandık.
Konuda bahsettiğim dilekçemizi verdikten çok sonra gün aldık, daha doğrusu o aldı. 15 gün sonraya gün verdiler ve herşey gerçekten de 5 dk içinde bitti.
hakim "gerçekten istiyor musun, fikrin değişti mi" diye sormadı bile. memur, işini yaptı, evrağını imzaladı bitti.
ben 1 ay kadar ailemle kaldım. bir ev tuttum ve eşyalarımı tamamladım. kızımı sabah anneme bırakıp akşam alıyorum.
rahatladım mı? hayır...
bu süreç gerçekten çok zormuş, yaşayan bilirmiş.
kötü ayrılmadık, adliyeden sonra beraber döndük.
Hala kızımızı birlikte dışarı çıkarıyoruz haftada 2 kez. onun en az şekilde etkilenmesi için.
Böyle işte...
O kadar dalgınım ki günlerdir tarihine bakmamışım bile...
Nasıl bir süreçti?
Kızın sen alışabildiniz mi?
Nelerin eksikliğini çok hissettin?
Yazdığın herşeyle o kadar çok aynıyız ki...
Aynı eşimle biz...
Sence şimdi daha mı güzel hayat?
Biraz bişiler yazar mısın bu sıra çok ihtiyacım var..
Çok çok zor bir süreçti ve hala da devam ediyor. Size tavsiyem aile danışmanına mutlaka gidin boşanma kararı almadan evvel. Üçüncü bir göz, tarafsız bir yorum etkili olabilir. Bazen insan olayların içindeyken, dışarıdan bakamıyor. Eşinizi ikna edin ve mutlaka gidin. Faydası olur diye düşünüyorum.
İlk başta sudan çıkmış balığa döndüm. Yıllardır herşeyi birlikte yapmaya alıştığımız için çok eksikliğini hissettim eşimin. Kızıma yansıtmamaya çok gayret ettim fakat daha 2 yaşındaki kızım bir gün yanağımı okşayıp "anne üzülme" dedi
herkes diyordu da onun demesi ayrı bir dokundu bana. İnanır mısınız o küçücük insanın tesellisi bana dünyalara bedeldi. Eşim de o süreçte yanımızda oldu, ben de onun yanında oldum. Konuşmak istediğinde konuştuk, ben istediğimde dinledi. Haftada iki gün birlikte dışarı çıkardık kızımızı. Arada didişecek birşey kalmadığı için, belki de hiç olmadığı kadar iyi anlaştık :)
Ev bulma ve eşya işleriyle meşgul ettiğim için kendimi, oturup da karalar bağlamaya fırsat vermedim kendime.
Şimdi daha güzel değil, ama kötü de değil hayat. Maddi yönden sıkıntı çekmiyorum çok şükür. Kavgasız gürültüsüz bir hayat da rahat ama tam anlamıyla rahatlamış hissetmiyorum kendimi.
Çok teşekkür ederim. umarım öyle olur.Anlıyorum...
Allah sana daha çok güç versin inşallah musmutlu olun kızınla...
En azından hakikaten medeni bir şekilde ayrılabilmişsiniz..
Sonradan yine birbirinize destek olabilmişsiniz..
Sanırım bunu asla eşim yapamaz öyle bir ruha karaktere sahip değil...
Biterse de kötü biter bizim evliliğimiz..
Benden yana değil ama ondan yana öyle olur...
Kafasında kırmızı çizgileri var.. Ne kadar yanlış da olsa o öyle gördüğü için doğru odur...
Ben daha 2,5 senelik evliyim...
Umarım düzelir...
Sana bol şans ve bol huzur diliyorum bundan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?