Boşanma dilekçemizi verdik.

O kadar şeffaf güzel dürüstçe anlatıyorsun ki..
Bu yüzden her yazdığını derince okuyorum ve çok dikkate alıyorum...
Çok teşekkür ederim...
Allah bundan sonra verdiğin hiçbir kararda seni utandırmasın..
Kızının senin geleceğin parlak olsun inşallah..

Aminnn.Çok teşekkür ederim.
Allah senin de evine huzur getirsin, inşallah sorunları aşar, mutlulukla yaşarsınız.

konunu hortlatmak değilde burda bir çok kişinin yapmadığını yapmış durumundan haberdar etmişssin ne güzel.sorumluk sahibisin sanırsan bu adam seni nasıl boşadı.

Aminnn.Çok teşekkür ederim.
Allah senin de evine huzur getirsin, inşallah sorunları aşar, mutlulukla yaşarsınız.

bende boşandım ama ailemle yaşıyorum keşke bende ayrı bir düzen kurabilseydim hem ailemin tutumu hemde maddi imkansızlıktan dolayı şimdilik imkansız malesef

Bosanmak güzel bir sey demeniz cok dokundu bana.Keske kimsenin yuvasi huzursuz olmasa ve evlilikler bir ömür sürse...

Bosanmak güzel bir sey demeniz cok dokundu bana.Keske kimsenin yuvasi huzursuz olmasa ve evlilikler bir ömür sürse...
Boşanmak güzel birşey değil demiştim ben ama galiba siz yazarken yanlış oldu.
Temenniniz çok güzel, keşke ayrılmak diye birşey olmasa evet.

bende boşandım ama ailemle yaşıyorum keşke bende ayrı bir düzen kurabilseydim hem ailemin tutumu hemde maddi imkansızlıktan dolayı şimdilik imkansız malesef
Umarım herşey gönlünüzce olur.
Aileyle kalmak da çok güzel bence. Güvende oluyorsun, sevdiklerinle berabersin, yalnız değilsin, yeniden bir aile olmak huzur veriyor insana. Yalnız olsam ailemle kalmaya devam ederdim ama benim bir kızım var. Ona ait bir hayat düzeni kurmak istedim. Ailemle kaldığım dönem de çok güzeldi benim için

Of canim ya, oncelikle cok uzuldum. Ama dik durusunu da takdir ettim. Benimde haziranda 4. Yilimiz olacak. Ama ayni sekilde bitmis durumdayiz. Ayni evin icindeyiz ama asla evli degiliz gibi. Hislerimiz coktan bosandi aslinda, sadece ben fiiliyata geciremedim.

biz olamadık derken anlattıklarınla çok doğru bir tespit yapmışsın aslında.. belki alkol, şiddet, aldatma yok diye bir çok kadın katlanabilir ama ne kadar sağlıklı bir yapı olur o evlilik, adı aile olur mu, çocuk mutsuz bir ortamda ne kadar sağlıklı olur orası meçhul..
zaten her tartışmada boşanalım cümlelerinin kurulduğu evlilikler çok sağlıklı yürümüyor çünkü iki tarafın da aklında olmazsa ayrılırım bir kalıp gibi oturmuş oluyor..
dilerim rabbimden sen evladınla beraber kalan hayatında huzuru bulursun..
ailen de arkanda madem her şey günü gelince yoluna girer..

Öncelikle hayırlısı olsun..
Gördüğüm kadarıyla kararlı ve güçlü bir kadınsın. Gurur duydum seninle.
Her bayan böyle olabilse keşke.. İnşallah çok mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…