boşanma dönemi psikolojisi

gamzealtingul

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
3
0
16
Bursa
4 aylık bebeğim var ve boşanma davası açtım.neye üzüleceğimi şaşırdım.bursada yasıyorum ve kızımın biyolojik babası doğunca istanbula kaçtı.anası muradına erdi.mahkeme celbi dün eline geçti.mesaj atıyor aldım eyvallahh...bu nasıl bi mesaj bu nasıl bir psikoloji yaa..

biyolojık babası derken??? bebeğinizi başkasımı büyüttü

mesajı eşınız attı değıl mı, ben öyle anladım
bırakın bıyolojık baba, hıç bırşey olmaz bu adamdan
doğunca mı anlamış çocuğu olacağını
bı tarafına zor gelmıştır yoksa nıye kaçar anlamadım

Sırf çocuk doğdu diye kaçmamıştır aralarında sorun var besbelli. Kaynanası ile de sorun var ki anası muradına erdi demiş. Kocası da mahkeme celbini aldım diye mesaj atmış. Yani kocan boşanma davası açacağını adı gibi biliyormuş ki hiç şaşırmamış.

aranızda her ne olursa olsun yeni doğmuş bebeğini onun kanını genlerini taşıyan o minicik süt kokan yavrusunu bırakıp başka şehire kaçan o şahısa adam demeye dilim varmıyor yazık çok yazık Allah ıslah etsin:26: yazdığı mesaja bak sadece eyvallah mı diyor yani bir nevi teşekkür ediyor size:26: boşverin Allahından bulsun anneside kına yaksın gönderin

Onunki psikoloji falan değil...Töbe töbe Çok sinirlendim ya defolsun gitsin annesiyle yaşasın bir ömür. O minicik bebeği bırakıp gidebilenin zaten insanlığından şüphe etmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…