"Özünde iyi biri, Kemal'iniz yapmaz " bir öneri sadeceEsinize madem bu kadar guveniyorsunuz bizim ne dememizi bekliyorsunuz?
"Özünde iyi biri, Kemal'iniz yapmaz " bir öneri sadece
mutlu bir evlilikleri hiç olmamış ki? adam boşanmak istiyormuş ama inatla bu evliliği devam ettirmeye çalışıyor konu sahibiTekrar birine guvenemem diyor ve guvendigi Kemali ortada. En son bir de cocuguna baglamis boynu bukuk kalacakmis. Ne diyelim simdi? 3 aylik cocugunu dusunmeyen adami gectim zaten.
Zorla evlendirilmedim eşim beni buldu ama hep ilgisizdi şuanki farklı bi adam mesela biz evleneceğimiz zaman hiç ev heyecanı yoktu
mutlu bir evlilikleri hiç olmamış ki? adam boşanmak istiyormuş ama inatla bu evliliği devam ettirmeye çalışıyor konu sahibi
şu mesajı her şeyi açıklıyor aslında
konuda evlilik de yok ki. Kaçıp kurtulmaya bakacağına eşimle nasıl düzelirim diye uğraşıyorKonuda darp var.
Aldatma var.
Memurum calisiyorum diyor.
Konunun amaci ne ben onu anlamaya calisiyorum hala.
En iyisi kari koca arasina girilmezmis diyelim de biz kotu olmayalim :)
Daha önce travestiyle aldattı ve benim hamileliğim lohusalığım ağır depresyonla geçti ailelerin sabredin boşanmayın laflarıyla 3 senemi hiç ettim şimdi evlattan bahsediyor ve ben düğünden sonraki gün kına günü ben kuafördeyken genel ev aramış insan
Terapistin söylediği şuydu zaten sizin aranızda hiçbişey kalmamış benim çiftlerden aldığım bi enerji vardır sizde bu enerji yok sürekli birbirinizi suçluyorsunuz
konuda evlilik de yok ki. Kaçıp kurtulmaya bakacağına eşimle nasıl düzelirim diye uğraşıyor
Hatta en son ayrılmak istediğimde kesin görüştüğün biri var ondan Dolayı ayrılmak istiyorsun Dedi
Bu evlilik ikinizin konfor alanı. Konfor alanımız bizi öldürse de çıkmak istemeyiz, bilinmezlik mevcut kötüden her zaman daha çok korkutur. Aranızdaki şey sevgi değil.Hatta en son ayrılmak istediğimde kesin görüştüğün biri var ondan Dolayı ayrılmak istiyorsun Dedi
Sorularıma cevap alamadım daha 20 gün önce terapisti kıskanıyordunuzProfil resmî benim resmim
Bastırmaya çalışıyor işte.Hatta en son ayrılmak istediğimde kesin görüştüğün biri var ondan Dolayı ayrılmak istiyorsun Dedi
Muhtemelen fazlasın adama.Aldatmadan sonra terapiste gittik ama terapiste karşı olan tavrı iyice özgüvenimi bitirdi profil resmimi görüyorsunuz çirkin bi insan kıyım ki bu adamın gözü hep dışardaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?