Boşanma durumu

Eşiniz sizi aldatmış yetmemiş şiddet görmüşsünüz nasıl hala böyle düşünebiliyorsunuz ? Hata değil bu düpedüz aldatmak travestiyle ne yapmış sohbet muhabbet mi etmiş Allah aşkına ? İğrenç bir eşiniz var. Affedecek gibi duruyorsunuz ama inşallah affetmezsiniz. Ayrılmış bir anne babanın çocuğuyum birlikte oldukları dönem çok daha zor günler geçirmiştim ayrıldıkları zaman en çok kardeşimle ben sevindim. İnanın çocuğunuz büyüdüğünde boşanırsanız size teşekkür edecek :) Eğer boşanmaz iseniz mutsuz, psikolojisi bozuk bir çocuk yetiştirmiş olacaksınız ve çok yüksek ihtimal de ileri de çocuğunuz karısını aldatacak ve şiddet gösterecek. Kendinize acımıyorsunuz evladınıza acıyın. Tek boşanan insanlar siz değilsiniz millet sudan sebeplerle ayrılıyor hem aldatma hem şiddet ben olsam 1 sn düşünmem.

Tekrar birine guvenemem diyor ve guvendigi Kemali ortada. En son bir de cocuguna baglamis boynu bukuk kalacakmis. Ne diyelim simdi? 3 aylik cocugunu dusunmeyen adami gectim zaten.
mutlu bir evlilikleri hiç olmamış ki? adam boşanmak istiyormuş ama inatla bu evliliği devam ettirmeye çalışıyor konu sahibi

şu mesajı her şeyi açıklıyor aslında

Zorla evlendirilmedim eşim beni buldu ama hep ilgisizdi şuanki farklı bi adam mesela biz evleneceğimiz zaman hiç ev heyecanı yoktu

mutlu bir evlilikleri hiç olmamış ki? adam boşanmak istiyormuş ama inatla bu evliliği devam ettirmeye çalışıyor konu sahibi

şu mesajı her şeyi açıklıyor aslında

Konuda darp var.
Aldatma var.
Memurum calisiyorum diyor.

Konunun amaci ne ben onu anlamaya calisiyorum hala.

En iyisi kari koca arasina girilmezmis diyelim de biz kotu olmayalim :)

Konuda darp var.
Aldatma var.
Memurum calisiyorum diyor.

Konunun amaci ne ben onu anlamaya calisiyorum hala.

En iyisi kari koca arasina girilmezmis diyelim de biz kotu olmayalim :)
konuda evlilik de yok ki. Kaçıp kurtulmaya bakacağına eşimle nasıl düzelirim diye uğraşıyor

Terapistin söylediği şuydu zaten sizin aranızda hiçbişey kalmamış benim çiftlerden aldığım bi enerji vardır sizde bu enerji yok sürekli birbirinizi suçluyorsunuz

konuda evlilik de yok ki. Kaçıp kurtulmaya bakacağına eşimle nasıl düzelirim diye uğraşıyor

Adam en basindan beri boyleymis gayet istikrarli. Boyle bir adami cocuk duzeltecek diye beklerse 3 aylikken solugu travestide alir. Sasirdik mi? konu sahibinin bosanmak gibi bir dusuncesi olmadigi yazdiklarindan belli. ne diyelim herkesin kendi tercihi, kendi hayati. Ayni seyleri yasayip farkli sonuc beklemek cok pembik bir hayal olur.

Adamı evliliğe siz sürüklemişsiniz eski mesajlarınıza bakarak, istemiyor işte gönlü yok, ama o da öyle kötü bir durumda ki, rahatı da bırakası yok. O da sizden ötürü. Kendisine bu kadar can atan, bütün nazına niyazına talip birini herkes kolay kolay bırakamaz.

ben nişanlılıkta kaç kez nişan atmaya çalıştım sürekli beni çok sevdiğini evlenmek istediğini söylüyordu beni kendisi buldu evlenmek istediğini söyledi evliliğimiz boyunca da kendisi boşanmak istiyorum demedi

Hatta en son ayrılmak istediğimde kesin görüştüğün biri var ondan Dolayı ayrılmak istiyorsun Dedi

Hatta en son ayrılmak istediğimde kesin görüştüğün biri var ondan Dolayı ayrılmak istiyorsun Dedi
Bu evlilik ikinizin konfor alanı. Konfor alanımız bizi öldürse de çıkmak istemeyiz, bilinmezlik mevcut kötüden her zaman daha çok korkutur. Aranızdaki şey sevgi değil.

Şu açtığınız 4 farklı konuya bakın bu da bir etti 5, hep sorun sıkıntı, aldatılma, ilgisizlik. Bunlara rağmen sürdürmeniz hata zaten. Profil resmî sizinse bir şey diyemem ama başkasının ise değiştirin. Bunları düşünmeniz bile saçma yani böyle şeyler yaşadıysanız tek sorununuz aldatılmak değilmiş ki. Bu arada konularınız çelişiyor geçen terapistteydiniz ne ara aldattığını öğrendiniz de ailenizin yanına gittiniz?

Aldatmadan sonra terapiste gittik ama terapiste karşı olan tavrı iyice özgüvenimi bitirdi profil resmimi görüyorsunuz çirkin bi insan kıyım ki bu adamın gözü hep dışardaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…