- 23 Şubat 2021
- 1.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.719
- 53
Söylediğinize göre sizi bir Erkekle aldatmış travesti (trans kadın) cinsel organı erkek Yani! Bunun güzellikle çirkinlikle alakası yok. Eşiniz muhtemelen gay değilse de kesinlikle biseksuel. Bir an önce umursamayı bırakıp kendinize bir hayat kurmaya bakın. Kendinizi önemseyin, bu saatten sonra evlenemem oğlum için demişsiniz, illa evlenmek zorunda değilsiniz. Hayatınızda biri olmak zorunda da değil. İlla isterseniz sevgili olursunuz görüşürsünüz olur biter. Spor salonlarına vs yazılın kafanızı dağıtın. Sizi hayat boyu kandırmıs biriyle evlisiniz, maddi manevi tazminatınızı çocuk nafakanızı alıp uzaklaşmaya bakın.Aldatmadan sonra terapiste gittik ama terapiste karşı olan tavrı iyice özgüvenimi bitirdi profil resmimi görüyorsunuz çirkin bi insan kıyım ki bu adamın gözü hep dışardaydı
Allah ıslah etsin zaten eşimde Afedersiniz gaz kaçırma büyük abdest kaçırma sıkıntısı var lüks bi travesti bi de haritalardan 5 yıldızlı lüks otellere gittiğini gördüm şimdide çocuğa nafaka vermem Derdine düşmüş bozdurduğu bileziklerimi vermeyecek
keşke aldatıldığınızı öğrendiğinizde uzaklaşsaydınız. sineye çekmeseydiniz. yukarıda şu yorumunuzu şimdi gördüm:ben artık son vurma olayından sonra uzaklaştırma aldım
Eşiniz eşcinsel. Hetero bir erkek travestiye neden gitsin? Saplı hatunlara giden adamlar söz konusu “sap” için giderler. Yani konunun sizinle, güzelliğinizle, yetkinliğinizle vs ilgisi yok.Kızlar daha önce eşimin travesti birlikteliği olmuş ben hamileyken ve bunu öğrendiğimden sonra ufak ufak darp vurma oldu ben memurum çalışıyorum bi oğlum var 1.5 yalında eşim çoğu zaman beni gün içinde aramayan evde deçok ilgili olmayan bi tiptir Çocuğa karşı da çok sorumluluk bilen bi tip değil kovitin en üst safhada olduğu zaman da oğlum 3 aylıkken travestiye gitmiş bunu sonradan arama dökümünden gördüm dertleşmek istiyorum bazen sevdiğini hissederim bazen hissetmem ben artık son vurma olayından sonra uzaklaştırma aldım şuan ailemleyim anlaşmalı protokol yolladım ama çok zor geliyor sanki bi benim başıma gelmiş gibi çirkin biri de değilim neden böyle ilgisi kaydı şimdi boşanmayı umursamıyor ve sürekli vatsapta
Allah ıslah etsin zaten eşimde Afedersiniz gaz kaçırma büyük abdest kaçırma sıkıntısı var lüks bi travesti bi de haritalardan 5 yıldızlı lüks otellere gittiğini gördüm şimdide çocuğa nafaka vermem Derdine düşmüş bozdurduğu bileziklerimi vermeyecek
Peki sürekli vatsapta hemen birini bulmuş olabilir mi
Aldatmadan sonra terapiste gittik ama terapiste karşı olan tavrı iyice özgüvenimi bitirdi profil resmimi görüyorsunuz çirkin bi insan kıyım ki bu adamın gözü hep dışardaydı
Sanki çok cocuguna duskun bir babaymis gibi.Boşanmak ta kolay değil tekrar birine güvenmemem evlenemem çocuğum hep boynu bükük kalacak
Boşanmak ta kolay değil tekrar birine güvenmemem evlenemem çocuğum hep boynu bükük kalacak
Eskort olmasın. Eksper olsa duramaz çünkü para sıkıntısı olur.O yüzden acaba hemen birini mi buldu diye sordum onun dışında hiç sevgili olayı yakalamadım ya eksper ya travesti
Öğrendiğiniz halde hala bazen sevgisini hissediyorum vs yazmışsınız. Ya ne güzel işiniz var ya niye katlanıyorsunuz böyle kanı bozuklara.Kızlar daha önce eşimin travesti birlikteliği olmuş ben hamileyken ve bunu öğrendiğimden sonra ufak ufak darp vurma oldu ben memurum çalışıyorum bi oğlum var 1.5 yalında eşim çoğu zaman beni gün içinde aramayan evde deçok ilgili olmayan bi tiptir Çocuğa karşı da çok sorumluluk bilen bi tip değil kovitin en üst safhada olduğu zaman da oğlum 3 aylıkken travestiye gitmiş bunu sonradan arama dökümünden gördüm dertleşmek istiyorum bazen sevdiğini hissederim bazen hissetmem ben artık son vurma olayından sonra uzaklaştırma aldım şuan ailemleyim anlaşmalı protokol yolladım ama çok zor geliyor sanki bi benim başıma gelmiş gibi çirkin biri de değilim neden böyle ilgisi kaydı şimdi boşanmayı umursamıyor ve sürekli vatsapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?