Boşanma durumu

Bakın affederseniz boşanmazsaniz size hic saygi duymayacak adam yerine bile koymayacak sizi ayrica yine aldatacak bu birincisi.İkincisi kocaniz yine kendi gibi olan bir erkekle yatmis bir kadinla bile degil mideniz alacakmi.Üçüncüsü sizi dövmüs cocugunuzla ilgilenmiyor sizi adam yerine koymuyor.Dördüncüsü sizin bir mesleginiz var hicmi kendinize sayginiz yok

Profil resmî benim resmim
nedense yalan söylediğinizi düşünüyorum. konularınızı ve satır aralarını dikkatli okuyan üyeler ne demek istediğimi anlayacaklardır. KİB.

Eğer gerçeksen bi an önce doktora git jinekolog mu olur enfeksiyon mu bilmem. Hastalik kapmış bile olabilirsin. Nitekim adamın vukuatlari yeni değil. Ayrıca adam boşanma konusunda kesin hayatinda biri var demiş?!? Yaptıklarını boşanma sebebi olarak görmüyor bile. Hayir yani anlamiyorum boşanmak icin daha ne yapması gerekiyor eşinin? Olmamasi gereken ne varsa var. Demissin ya bu saatten sonra güvenmek zor vs vs. Sokaktan bi adama güvenmen bile daha mantıklı. Kendi hayatini kurup yeni birine güvenip mutlu olma ihtimalin kat be kat yüksek. Ayrica maddi imkanin işin falanda varmis. Yaşında genç. Gayette hoşsun. Bu adama yemek yapmayı, çamaşırını yıkamayı ayni yatağı paylasmayi nasil miden kaldırıyor? Gerçek olduguna inanmak istemiyorum.

Yarabbil alemin bunun senin güzelliğinle veya çirkinliginle ne ilgisi var arkadaşım aklını başına topla .kocan travestiyle birlikte olmuş diyorsun . Sana birşey diyimmi çok samimiyim bu konuda kadınla aldatması daha şerefli olurdu. Seninle paravan evlilik yapmış yetmemiş çocuk yapmış .madem böyle bir yönelimi vardı neden senin başını yaktı bunları bı sor kendine iş senin güzelliğine gelene kadar ortada çok daha buyuk sorunlar var

Aldatmadan sonra terapiste gittik ama terapiste karşı olan tavrı iyice özgüvenimi bitirdi profil resmimi görüyorsunuz çirkin bi insan kıyım ki bu adamın gözü hep dışardaydı
Adam karaktersiz ablacım sen de kafan haric sıkıntı yok
Okumus etmissin ama hala köyün en son citini dünyanın sonu sanıyorsun.
Yazık günah genceciksin.
Az silkelen kendine gel.

arkadaşım kusura bakma, bu oro... çoc...rı hemen sevgili bulur. yada mutlaka genel eve gider. senden sonra illa birisini bulur bu. adam travesti ile birlikte olmuş. bu önüne gelenle yatar. uzaklaş bu pislikten. Ayrıca BOŞANMAMAK GİBİ BİR APTALLIK YAPMA. Çocuğun boynu bükük kalackmış. Saçma bir düşünce ilerde çocuğunu dövmeyeceğini, ona kötü davranmayacağını nereden biliyorsun? BOŞAN BU PİSLİKTEN!!!

Bana aldatmanın sebebi olarak söylediği şu biz çok soğukmuşuz aramızda gerginlikler olmuş ondan dolayı böyle bi hata yapmış
He ütüyü güzel yapamadın yemek pişirmedin saçını taramadın çorabının rengini falan bahane yapmadı yani.
Sıcak ve uyumlu travestilerinle mutluluklar dileyip boşanın

Arkadaşım şaka misin ya .Nasıl miden bulanmiyor ,halen kendini sorguluyorsun güzelim niye boyle oldu falan filan.Ya aldatma şiddet tamam hepsi kötü ama adam travstiyle ovvvv diyorum onu nasıl için alıyo nasıl erkek diye gorüyosn

Merak ediyorum hastalık falan kapmadinizmi

Hastalık kapıp kapmadığımı bilmiyorum ben bunları sonradan öğrendim resim benim resmim ikna etme yükümlülüğüm yok zaten herkesin dediği buydu senin gibi güzelini akıllısını bulmuş bunuyor. Ben hastanede çalışıyorum ve herkes çok güzelsin kapmış hemen senin gibi güzeli der ve biz akrabayız 3. Dereceden yani yakın bi akraba ve bana para vermemekle tehdit ediyor ortak velayet diye tutturdu sırf nafaka vermemek için ben 3 sene boyunca hep gelgitdeydim düzelir dedim ama olmadı adam travestiye bi kez alışkanlık kazandı kopamıyor şimdi de anlaşmalı boşanmaya razı olmuyor ben ortak velayet istemiyorum çünkü adama güvenmiyorum ahlaksız hayat tarzı var

Keşke resimdeki kişi ben olmasam da yaşanılanları ben yaşamış olmasam ve eşim inşaat mühendisi sanki okumuş biri değil gibi kendini çok beğenir yaptıklarına hata demez şimdi de siz kötüsünüz para istiyorsunuz sen durduk yere boşanmak istedin diyor

Ben erken yaşta memurluğa başladım normalde eşimle Farklı şehirlerde yaşıyorduk bizim birbirimizden haberimiz yoktu dayımın düğününde görmüş beğenmiş bana ulaştı herkes şaşırdı hatta .... açık biriyle evlenir diye söylediler çok istedi ben ayrılmak istesem o vazgeçmiyordu sonra evlendik ben kınagecesinde genel ev aradığını gördüm takip etmeye başladım hem eksper hem travesti aramış evliyken ve ben hamileyken

Siz bizimle dalga geciyosunuz

Travestiyle beraber olan birisi 2 gün sonra sizinle de beraber olacak

Anlaşıldı neden bırakasın yok. Adamın iyi bir işi var, eğitimli, saygın. Bu yaşadıklarını kimse bilmiyor, ona da eminim, adam kendini melek gösteriyor dışarıya. Otur çek o vakit, ne edelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…