Profil resmî benim resmim
nedense yalan söylediğinizi düşünüyorum. konularınızı ve satır aralarını dikkatli okuyan üyeler ne demek istediğimi anlayacaklardır. KİB.Allah ıslah etsin zaten eşimde Afedersiniz gaz kaçırma büyük abdest kaçırma sıkıntısı var lüks bi travesti bi de haritalardan 5 yıldızlı lüks otellere gittiğini gördüm şimdide çocuğa nafaka vermem Derdine düşmüş bozdurduğu bileziklerimi vermeyecek
Sanane ablacım yaPeki sürekli vatsapta hemen birini bulmuş olabilir mi
Ay cidden memursanız üzülürümBoşanmak ta kolay değil tekrar birine güvenmemem evlenemem çocuğum hep boynu bükük kalacak
Adam karaktersiz ablacım sen de kafan haric sıkıntı yokAldatmadan sonra terapiste gittik ama terapiste karşı olan tavrı iyice özgüvenimi bitirdi profil resmimi görüyorsunuz çirkin bi insan kıyım ki bu adamın gözü hep dışardaydı
Bana da sanki birini karalamak için başkasının resmini kullanıyor gibi geldinedense yalan söylediğinizi düşünüyorum. konularınızı ve satır aralarını dikkatli okuyan üyeler ne demek istediğimi anlayacaklardır. KİB.
He ütüyü güzel yapamadın yemek pişirmedin saçını taramadın çorabının rengini falan bahane yapmadı yani.Bana aldatmanın sebebi olarak söylediği şu biz çok soğukmuşuz aramızda gerginlikler olmuş ondan dolayı böyle bi hata yapmış
Ozaman aynı şekilde yaşamaya devam edeceksiniz böyle bir iğrençliği mideniz kaldira biliyorsaBoşanmak ta kolay değil tekrar birine güvenmemem evlenemem çocuğum hep boynu bükük kalacak
Arkadaşım şaka misin ya .Nasıl miden bulanmiyor ,halen kendini sorguluyorsun güzelim niye boyle oldu falan filan.Ya aldatma şiddet tamam hepsi kötü ama adam travstiyle ovvvv diyorum onu nasıl için alıyo nasıl erkek diye gorüyosnAllah ıslah etsin zaten eşimde Afedersiniz gaz kaçırma büyük abdest kaçırma sıkıntısı var lüks bi travesti bi de haritalardan 5 yıldızlı lüks otellere gittiğini gördüm şimdide çocuğa nafaka vermem Derdine düşmüş bozdurduğu bileziklerimi vermeyecek
Merak ediyorum hastalık falan kapmadinizmiben nişanlılıkta kaç kez nişan atmaya çalıştım sürekli beni çok sevdiğini evlenmek istediğini söylüyordu beni kendisi buldu evlenmek istediğini söyledi evliliğimiz boyunca da kendisi boşanmak istiyorum demedi
Siz bizimle dalga geciyosunuzBen erken yaşta memurluğa başladım normalde eşimle Farklı şehirlerde yaşıyorduk bizim birbirimizden haberimiz yoktu dayımın düğününde görmüş beğenmiş bana ulaştı herkes şaşırdı hatta .... açık biriyle evlenir diye söylediler çok istedi ben ayrılmak istesem o vazgeçmiyordu sonra evlendik ben kınagecesinde genel ev aradığını gördüm takip etmeye başladım hem eksper hem travesti aramış evliyken ve ben hamileyken
Ben erken yaşta memurluğa başladım normalde eşimle Farklı şehirlerde yaşıyorduk bizim birbirimizden haberimiz yoktu dayımın düğününde görmüş beğenmiş bana ulaştı herkes şaşırdı hatta .... açık biriyle evlenir diye söylediler çok istedi ben ayrılmak istesem o vazgeçmiyordu sonra evlendik ben kınagecesinde genel ev aradığını gördüm takip etmeye başladım hem eksper hem travesti aramış evliyken ve ben hamileyken
Anlaşıldı neden bırakasın yok. Adamın iyi bir işi var, eğitimli, saygın. Bu yaşadıklarını kimse bilmiyor, ona da eminim, adam kendini melek gösteriyor dışarıya. Otur çek o vakit, ne edelim?Keşke resimdeki kişi ben olmasam da yaşanılanları ben yaşamış olmasam ve eşim inşaat mühendisi sanki okumuş biri değil gibi kendini çok beğenir yaptıklarına hata demez şimdi de siz kötüsünüz para istiyorsunuz sen durduk yere boşanmak istedin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?