Boşanma durumunda babanın çocuğu görme hakkı

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar merhaba
Durumumu bilenler mutlaka vardır boşandım bir kızım var.
Merak ettiğim şey şu. Çocuğu babanın görme hakkı her hafta sonuysa ve biz olmamız gereken şehirde değilsek nasıl bir yol izlemeliyiz? Olduğumuz yerin adresini babaya iletsek bu yeterli oluyor mu? Yoksa verilen adrese dönmek mi gerekiyor? (Bahsettiğim tüm adresler farklı şehirlerde)
Not: yazım yanlışı varsa özür diliyorum. Karişik anlatmışsam düzeltebilirim.

Geçmiş olsun öncelikle, bildiğim kadarıyla evin adresini iletmek yeterli oluyor babaya gelip görmesi yada görmemesi ona kalmış.

Geçici olarak mi yoksunuz orada, öyleyse anlatırsınız adama,istiyorsa gelir görür, mecbur eve dönmeniz gerekmez,artık herkesin hayatı ayrı,

Babayla veya avukatiyla iletisime gecebilirsiniz bunun icin. Gecici sureler oldugunda karsilikli iyi niyete dayanir durum. Yani su zaman sonra donecegiz haberin olsun,x sende 2 degil 4 gun de kalabilir vs dersiniz. Uzun sureli olacaksa adres degisikliginizi iletirsiniz babaya,isterse buyurur gelir gorur.

Gecmis olsun,insallah bundan sonra gonlunuzce olsun hersey

Çok teşekkürler arkadaşlar. Boşanalı çok oluyor. Ama böyle bir durumda bir iki sefer geri dönmek zorunda kaldım. Bu sefer dönmek istemiyorum.
Karşılıklı iyi niyet konusunda da karşı tarafın ruh haline göre değiştiği için güvenemiyorum.

Back
X