- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Normalde adam ceketini alip evden çıkar.
O esyalari kendi aldigi icin ve benim haketmedigimi dusundugu icin benim gitmem gerektigini dusunuyor ve oyle karar vermis aklincaEv sizin ortakniz.Sen neden gitcekmisin hasta cocukla isterse mahalleyi ayaga kaldirsin
Evinde dur kendi gitsin.Guzellikle kpnisun hasta cocukla evimden bir yere gidemem de cok ustine gelirse kapi orda .
Eşimle yurumeyen evliligimiz yuzunden bosanma karari aldik. Onun tum yaptiklarina ragmen oglumun babasini ozledigi icin aglamalarina dayanamayip aradim ve mesaj attim ama donus yapmadi kararli sanirim tatil icin annemdeyim giderken esyalarini yollayacagim eylulde evini tut dedi. Oglum hasta 4 ameliyat oldu. Kakasini ve cisini tutamiyor. Aralikta film cekilecek sonda kullanmaya baslayabiliriz cisini ve kakasini boşaltmasi icin hatta amelyat bile olabiliriz tekrar biraz geri adim atmamin nedeni bu ama donus yapmayarak gururu okşandi sanirim kararli o donecek bir iki gune gorev yaptigimiz ile. Bende agustos sonu doneceğim. Ögretmen evine gidip bir hafta icinde ev bulup ya duzen kuracağim ya da o evde yokken eve donup onu eve almayacagim tabi o butun apartmani ayaga kaldiracak. İki valiz bebek arabasi canta 13-14 saatlik yolculuk sonra ev tutmak maddi manevi gozumde buyuyor. Benim merak ettigim esyalari o aldigi icin benim mi cikmam gerekiyor evden bu işin hukuki boyutu nedir.
O esyalari kendi aldigi icin ve benim haketmedigimi dusundugu icin benim gitmem gerektigini dusunuyor ve oyle karar vermis aklinca
Sonucta senle evliyken aldi esyalari mecbur alicakti yok seni esyasiz bir eve mi oturtmayi dusinuyordu.Medetmis gibi birde soyluyor.Bacimnsen evine git eger o evden biri gidecekse esin olmaliO esyalari kendi aldigi icin ve benim haketmedigimi dusundugu icin benim gitmem gerektigini dusunuyor ve oyle karar vermis aklinca
Annem kardesimle memlekette babam vefat etti erkek kardes abi falan yok zaten ben baska ildeyim maasim var cok sukurEğer ailenizin yanina yerleşmek istiyorsaniz siz kendine ev tutun o kalsin evde.
Normalde kimin ne aldıgi önemli degildir mahkemede. Evilik birliği olduğu icin paylaşılır. Çocuğun eşyalarını zaten alırsınız, kendi ceyizinizi filan götürürsünüz.
Diger eşyaları verirmi bilmiyorum...
Hem kocaniz evden ciksa bile siz ilk aylarda evi gecindirebilecekmisiniz?
Ne olursa olsun bu durumda eşya mi hesap ediyor...Adamlik bir kenara bu insanliga yakismaz.Gitmeyin derim ben de.Çocukla duzen oturtmak kolay mi...Ah çilekeş analar...Kendisi evde sefa sürecek. İnsan olmak ne zor bazilarina...O esyalari kendi aldigi icin ve benim haketmedigimi dusundugu icin benim gitmem gerektigini dusunuyor ve oyle karar vermis aklinca
Cikmaz istiyor oglumu ben. Vermiyorumbu nasıl bir saygısızlıktır kendi aldı diye evden sen çıkacakmışsın.. sizin çocuğunuz var hiçbir yere gitme kendi gitsin istiyorsa hem çocuğun sorumluluğu hem sıfırdan başla..
madem öyle çocuğu ona vereceğinizi söyleyin ve çıkın evden nasıl evi barkı bırakıp kaçıyo görün
Annem kardesimle memlekette babam vefat etti erkek kardes abi falan yok zaten ben baska ildeyim maasim var cok sukur
Cikmaz istiyor oglumu ben. Vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?