Bosanma durumunda kadın mı ayrılmalı evden erkek mi?

arkadaşım senin bir konunu daha okudum.
yok mu kuzenin erkek kardeşin falan bi ders versinler şu herife...

tamam bazı insanların içinde annelik babalık güdüsü olmaz ama bu herifte bildiğin insanlık merhamet yok...

çıkma evinden sen kuzum. bırak isterse dünyayı ayağa kaldırsın!
o ev senin ve bebeğinindir.
az şerefli davransın bari ve alsın eşyasını pırtısını o gitsin..

ne bu tavır ya aldattın mı sen onu? eşya hak etmemek nedir..
Rabbim bilir doğrusunu ama... kapına köpek olup sana muhtaç etmesini diliyorum en içten şekilde...

Asla harama da bakmam aldatmamda o da biliyor bunu babasiyla iyi degilim esimle de oyle anlasamiyoruz kadin her isi yapar erkek yatar mantigi var hepsinde ben de haliyle yetisemiyorum cocuk ev iş eksik oluyor o da keyfimden yapmadigimi dusunuyor her seyden kavga cikariyor ettiginiz duaya milyonlarca amin olsun ben de istiyorum yurekten babam rahmetli erkek kardes abi yok

ilk ayrılan ben olmustum
hukukı olarak da karsıma cıkmadı bu konu

Normalde nasıl olduğunun hiç bi önemi yok insan olan, vicdanı olan seni hastalığı olan çocuğunla süründürmez, senden nefret bile etse, çok büyük bi hatan bile olmuş olsa senin için değil oğlu için önce siz der. Ama senin kocan insan değil. Boşandıktan sonra çocuğunu da tanımaz. Zaten açık açık da demişti yanlış hatırlamıyosam. Ne diyim Allah onu sana oğluna muhtaç etsin. Resmen paçayı sıyırmaya bakıyor.

Avukata gitmelisiniz
buradan herkes size insani olarak ev senin der ama ayrıntıları bilmeden kimse size tam anlamıyla yardimci olamaz
evi ihtiyacı olana bırakabilir hakim
ama ben sizin bosanacaginizi düşünmüyorum
sizin evliliginiz böyle kavgalı yürüyor dinamiği böyle

hukuken boşanma davası sürdüğü müddetçe evlilik sonlanmadığı için sizi aile konutunu terk etmeye zorlayamaz. eşyaları onun almış olmasının bir önemi yok. çocuğunuzla birlikte bu sürece katlanmak durumunda kalırsanız bunu şahitler aracılığıyla tespit edip mahkemede sunduğunuz takdirde tazminat talep edebilirsiniz. kendisi mahkemede sizin evi terkettiğinizi söyleyerek sizi kusurlu göstermeyi planlıyor olabilir o yüzden bu konuda şüpheniz varsa evden ayrılmayacağınızı söyleyin ve boşanma davasına ilişkin ilk dilekçenizde aile konutunun tahsisini talep edin.

Bugune kadar ben istedim bosanmayi beceremedim korkularim yuzunden. Ama bu sefer o istiyor muhtemelen biter

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin

Allah evladina sifa versin kalici sifa versin
Insallah
Avukata danisman yasadiklarini paylasman yol gostermesi en dogru yol olur senin icin gelirin var kabul ama yarin cocugun ani saglik gideri olsa sikintiya dara dussen destek olabilecek bir kapasitede yok gibi adamda o yuzden bence suan bulundugun ilde bir avukata danismanlik ucretini ver sor ne ne degildir ogren belki eve erken donmemi tavsiye edebilir hani esin seni annene yollayip sonrada evi terketti gostermesin durumuda olabilir en iyisini hukukcu bilir

Hadi ayrildin diyelim evladinda sikinti var kim bakacak yada simdi kim bakiyor anne ayri ilde sen ayri bence tayin alip annenin sehrindede kalmayi dusunebilirsin yasadigin sehirde yakinin var mi? zor aninda olagan disi durumlarda destek olacak amca yegen kuzen vs

Kimsem yok memlekete tayin isteyemem cocuk doktoru bile yok dogru duzgun beyin cerrahi ve cocuk cerrahimiza kontrollerimiz var sık sık gidiyoruz memleket uzak okul oncesi ogretmeniyim ya sinifima alacagim ya bakici bulacagim

Çıkmayın asla çıkarsanız haklarınızı kaybedersiniz. Gidip başvurusunu yapsın çekişmeli olarak açsın siz de maddi manevi tazminat talep edin. Evden ayrılma kusurlu hareket oluyor sakın ayrılmayın kavga da etmeyin hasta evladımla nereye giderim diyin.

Boşanırken evden giden tarafın kadın olmasını isteyen erkek ş..sizin önde gidenidir benim için ve erkek falan değildir. Tabi kadın kendi isteği ile giderse o ayrı konu ama şu durumda kocanız rezil bir herif

öncelikle oğlunuza acil şifalar...elinizdekileri saklayın sizi evde istemediği ev tut dediği , eşyaların kendisinin olduğu falan msj konuşma ne varsa gerekirse mahkemede kullanır mağduriyetinizi anlatırsınız... boşanana kadar sizde aynı evde yaşayın o evde kimin kalacağına mahkeme karar versin tabi size zarar vermezse

Eşyaları onun alması bişey ifade etmiyor. Bütün mal varlığınız ortak eşyalarınızda dahil. Hakkınızda hayırlısı olsun . Oğlunuza da acil Şifalar diliyorum . Umarım bir an önce iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…