Bosanma durumunda kadın mı ayrılmalı evden erkek mi?

Çok tesekkur ederim her konuda yardimci olmaya calistigin icin. Sevgiler…
Allah yardimcin olsun. Cok zor bir donemdesin biliyorum. Keske yaninda olsam da sana dayanacak bir omuz verebilsem. Hicbir sey yapamazsam sana sarilir destek olurdum. Ben de gectim o surecten. Seni cok iyi anliyorum. Butun kalbimle cok mutlu ve huzurlu olmani, bu sIkIntili gunleri biran once atlatmani, evladinin da biran once sagligina kavusmasini dilerim. Allah yardimcin olsun.

Vicdansız merhametsiz pis adam
Sakın çıkma evinden kardeşim o gitsin
Sen hasta yavrunla ne ugrasacan taşınma ve eşya isiyle
Alınan eşyaların borcunu o oderken sende evin geçimine yardım etmedin mi ee o zaman nasıl onun oluyo eşyalar.
Sakın gurur yapma bütun haklarını sonuna kadar al.
Allahım şafi ismiyle şifa versin yavruna.
O adamıda ıslah eylesin

ahhh canım benim ah, burdan benim bile içimi sızlattı bu olay yemin ederim.. senin halini düşünemiyorum bile...
biraz düşünce ya biraz empati yapsa anlayacak ama nerdee..
çalışıyorsun, evinin işini de yetişebildiğin kadarıyla çok iyi yaptığına eminim, bebeğine yetiyosun ona da eminim... nedir bu herifin istediği ya... işte hep yetiştirme tarzı yüzünden oluyor bunlar...

Rabbim sana kolaylıklar versin, sırtında kambur gibi duran o adamı da en az hasarla çıkarsın hayatından...
bebeğinle sana huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorum cuma günü hürmetine Rabbimden...

son olarak biliyorsundur eminim ama sana bir hadisi şerif yazmak isterim...

"CANI YANAN SABRETSİN, CANI YAKAN DA CANININ YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN"

hukukı boyutunu bılmem ama mantıklı olan cocuk varsa anennın ve cocugun evde kalıp erkegın evden ayrılmasıdır kendı kişisel eşyaalrını alarak.

ama ev eşinizin üzerine ise ev eşyalarında bir kuruş dahi hak talep etcek durumunuz yoksa yani hepsini eşiniz aldı ise siz kendinizi ayarlayana kadar aynı evde kalıp zor olsada buna katlanmalısınız sonucta cocuk var rezıl olan o olacak sonrada sızın mumkunse aılenıze yakın bır yerde ufak bır eve tasınmanız dogru olacaktır evden kendı ozel esyalarınızı alın, kendı takılarınız ve paranızla aldıgınız esyalar varsa onları da ısteyın gerısıne dokunmayın.

Hukuki olarak eşyaları ben aldım, benim diye bir şey yok. Ortak. Kişisel eşyalar hariç. Takılar kadınındır sadece. Takıların onda ise ya da herhangi bir şey için aldı ise onları talep edebiliyorsun mahkemeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…