- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
öncelikle oğlunuza acil şifalar...elinizdekileri saklayın sizi evde istemediği ev tut dediği , eşyaların kendisinin olduğu falan msj konuşma ne varsa gerekirse mahkemede kullanır mağduriyetinizi anlatırsınız... boşanana kadar sizde aynı evde yaşayın o evde kimin kalacağına mahkeme karar versin tabi size zarar vermezse
Eşyaları onun alması bişey ifade etmiyor. Bütün mal varlığınız ortak eşyalarınızda dahil. Hakkınızda hayırlısı olsun . Oğlunuza da acil Şifalar diliyorum . Umarım bir an önce iyileşir.
İşte böyle pislik oluyorlar boşanma durumundaO esyalari kendi aldigi icin ve benim haketmedigimi dusundugu icin benim gitmem gerektigini dusunuyor ve oyle karar vermis aklinca
Git evine otur. Asla çıkma. O kadar vermeyecek bunlara haddi bile değil. Mahkeme hemen hemen her zaman dava sürecinde kadının evde oturmasına karar verir. Hatta eşyalar değil ev bile adamın hatta adamı bırak adamın annesinin babasının üstüne bile olsa mahkeme genelde kadını oturtur evde erkeği gönderir. Eşyalar niye onun oluyor? O satın aldı deme hiççççç alakası yok. Eşyalar da ikinizin.O esyalari kendi aldigi icin ve benim haketmedigimi dusundugu icin benim gitmem gerektigini dusunuyor ve oyle karar vermis aklinca
Evden gidersen bir de evi terkettin diye sen suçlu oluyorsun. Gİt mahkemeye tedbir kararı aldır, zaten hakim senin evde oturmana onun gitmesine karar verir. Bunu çabuk yap çünkü bu adam evdeki eşyaları satar sen yokken sen alama diye. Eşyaları onun satın almış olmasının falan hiç alakası yok. Sonuçta evde kullanılacak diye alındı yani ikinizin. Hiç bir hakkını yedirme bu adama. Bir avukatla görüş. Her "boşver ne istiyorsa onun olsun" diye düşündüğünde, ben çocuğumun rızkını nasıl bu adama gönüllü veririm, benim çocuğuma bunu yapmaya hakkım yok de ve kendine gel.Benim de merak ettigim konu bu bi avukat cevap verirse cok mutlu olacagim
Evden sen gidersen evi terk etti diyebilir mahkemede. Evi terk etmek kusurdur. Aile birlikteligini bozmak anlamina gelir. Kimin kusuru daha fazla ise de karsi taraf tazminat isterse tazminat odeyebilir kusurlu taraf.
Kusurlu duruma dusme evini terk etme.
Bosanma karari yazilana kadar evli sayilirsiniz. O ev sizin de eviniz esyalari kimin aldiginin onemi yok. Yasama hakkiniz var. Henuz evlisiniz bosanmadiniz.
Biz bosanirken eski esim evi terk etmisti. Ev onun uzerine idi. Hakim evde yasama hakkini bana ve ogluma vermisti bosanma ve mal paylasimi bitene kadar.
Cok afedersin de erkekse bir zahmet o gitsin. Hasta bir cocukla bir kadin sokaga atilmaz ya da esyalari cok istiyorsa gelsin size bir ev tutsun. Bu nasil insanlik ya.
Çok tesekkur ederim her konuda yardimci olmaya calistigin icin. Sevgiler…Evini terk etme bosanma bitene kadar.
Malesef ayrilsa bile cocuk icin biseyler yapabilmeli ebeveynlerİşte böyle pislik oluyorlar boşanma durumundakendi almasa idi de eminim bu kadar karaktersizleşeceğine. Herkesin derdi olmuş para pul, insanlık ölmüş....
siz can düşmanı mısınız? Hadi sizi geçtim sizle ordan oraya perişan olacak yavruyu sokaktan mı topladınız? Yazıklar olsun öyle adama....
Git evine otur. Asla çıkma. O kadar vermeyecek bunlara haddi bile değil. Mahkeme hemen hemen her zaman dava sürecinde kadının evde oturmasına karar verir. Hatta eşyalar değil ev bile adamın hatta adamı bırak adamın annesinin babasının üstüne bile olsa mahkeme genelde kadını oturtur evde erkeği gönderir. Eşyalar niye onun oluyor? O satın aldı deme hiççççç alakası yok. Eşyalar da ikinizin.
Ama sakın onu eve almamazlık etme. O zaman haksız olursun işte. Gitmiyorsa inat et otur. O seni eve almazsa o zaman da başka ev bakma. Kapıdan dön direkt polise git evime alınmıyorum yardım edin de.
Adama bak hasta çocuğunu çöpe atacak neredeyse...
Anladim cok tesekkur ederimEvden gidersen bir de evi terkettin diye sen suçlu oluyorsun. Gİt mahkemeye tedbir kararı aldır, zaten hakim senin evde oturmana onun gitmesine karar verir. Bunu çabuk yap çünkü bu adam evdeki eşyaları satar sen yokken sen alama diye. Eşyaları onun satın almış olmasının falan hiç alakası yok. Sonuçta evde kullanılacak diye alındı yani ikinizin. Hiç bir hakkını yedirme bu adama. Bir avukatla görüş. Her "boşver ne istiyorsa onun olsun" diye düşündüğünde, ben çocuğumun rızkını nasıl bu adama gönüllü veririm, benim çocuğuma bunu yapmaya hakkım yok de ve kendine gel.
Sonuç ayrilik oldugu icin ofkesini alamiyor bir de kiymetlidir malıBana kalırsa yildirmaya çalışıyor.
Allah yardimcin olsun meslegin arti bu durumda sevindim senin adina oteki turlu kres okul sikintin olurdu belki ayrilma evinden nereye varacaksa hukuken varilirKimsem yok memlekete tayin isteyemem cocuk doktoru bile yok dogru duzgun beyin cerrahi ve cocuk cerrahimiza kontrollerimiz var sık sık gidiyoruz memleket uzak okul oncesi ogretmeniyim ya sinifima alacagim ya bakici bulacagim
Başlarım onun kararına ne pis insanmış. Çıkma evden hasta çocuğun var tabi sen oturacaksın o evde. Apartmanı ayağa kaldırsın isterse polis getirsin orta yerde bağır anlat durumu. Rezil olsun. Sanmam ki hiçbir hukuk mercii de böyle bi durumda sana çık demezO esyalari kendi aldigi icin ve benim haketmedigimi dusundugu icin benim gitmem gerektigini dusunuyor ve oyle karar vermis aklinca
Evet tek sansim isimin olmasi ama o da tehlikede sondaya baslarsak cis ve kaka icin istifa etmek zorunda kalabilirim o zaman naparim bilmiyorum oglum bezli oldugu icin bezini almak bile zor oluyor sondayla nasil olacak bilmiyorumAllah yardimcin olsun meslegin arti bu durumda sevindim senin adina oteki turlu kres okul sikintin olurdu belki ayrilma evinden nereye varacaksa hukuken varilir
evlilik sonrasi edinilen hersey ortak sonucta mahkeme halletsin gurur yapip ben gideyim ogretmen evinde kalayim sonra ev tutarim falan diye bir anlik sinirle haraket etme kal evinde sen git evden davayida ac mahkeme ne derse o dersin
Gidecegini sanmiyorum bezdirme derdinde o istiyorki sen gidesin cevreyede anlasamadik o gitti o birakti desin isin ucunda hasta cocukla kadini rezil etti ortada birakti adammi o katagorisine girmekte var simdilik sogukkanli sakin olman faydana olur gibi
Kesinlikle evden çıkan siz olmayınEşimle yurumeyen evliligimiz yuzunden bosanma karari aldik. Onun tum yaptiklarina ragmen oglumun babasini ozledigi icin aglamalarina dayanamayip aradim ve mesaj attim ama donus yapmadi kararli sanirim tatil icin annemdeyim giderken esyalarini yollayacagim eylulde evini tut dedi. Oglum hasta 4 ameliyat oldu. Kakasini ve cisini tutamiyor. Aralikta film cekilecek sonda kullanmaya baslayabiliriz cisini ve kakasini boşaltmasi icin hatta amelyat bile olabiliriz tekrar biraz geri adim atmamin nedeni bu ama donus yapmayarak gururu okşandi sanirim kararli o donecek bir iki gune gorev yaptigimiz ile. Bende agustos sonu doneceğim. Ögretmen evine gidip bir hafta icinde ev bulup ya duzen kuracağim ya da o evde yokken eve donup onu eve almayacagim tabi o butun apartmani ayaga kaldiracak. İki valiz bebek arabasi canta 13-14 saatlik yolculuk sonra ev tutmak maddi manevi gozumde buyuyor. Benim merak ettigim esyalari o aldigi icin benim mi cikmam gerekiyor evden bu işin hukuki boyutu nedir.
Kanunlar kadınlardan yana sakın sözlere göre hareket etmeyinNe olursa olsun bu durumda eşya mi hesap ediyor...Adamlik bir kenara bu insanliga yakismaz.Gitmeyin derim ben de.Çocukla duzen oturtmak kolay mi...Ah çilekeş analar...Kendisi evde sefa sürecek. İnsan olmak ne zor bazilarina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?