- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Tepkisi nasıl oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben direkt ben boşandım falan demedim. o eski sevgilisiyle ilgili bişey dedi ben de eski eşim diye bahsettim meslek konusunda. hiç bişey demedi o msjıma. başka konuya geçti başka şeyler yazdı.Tepkisi nasıl oldu
Ne demek arkadaş kalalım o zaman ondan hoşlanmadığını düşünür, ne olmuş evlenip ayrıldıysan o sanki hiç ilişki yaşamamış mı? ayrıca bunu dert etmeden önce adamı bir tanımaya çalış bana hiç buna takılan denk gelmedi takılan kişi ile zaten hiç o muhabbetlere girmem, arkadaş takılırım. Ama yanlış düşündüğünü belirtirim illa ki.kızlar merhaba,
yakın zamanda hoşlandığım biri için konu açmıştım. gerçekten hoşlanmıştım ama iyi ki olmamış diyorum çünkü çok farklı karakterlerdeymişiz.
aslında son zamanlarda hayatımda biri olsun kafasında değildim ama çok sevdiğim bir arkadaşım var. onun tanıdığı biri beni çok beğenmiş fotoğraftan. arkadsşımla ve eşiyle birlikte otururlarken tesadüfen benim fotoğrafımı görmüş ve eğer bekarsa o da isterse tanışmak isterim demiş.
arkadaşım da durumu bana anlattı. ben en son ki görüştüğüm bey yüzünden kafam çok karışıktı. üzülmüştüm çünkü sonunun öyle olmasına. ilk başta hayır dedim sonra arkadaşım gerçekten iyi biri olduğunu söyledi bi şekilde ikna etti beni.
anlatımımın kolay olması açısından bu kişiye ali diyelim.
ali önce beni sosyal medyadan ekledi, fotpğraflarını gördüm, gayet düzgün görünümde. biraz msjlaştıktan sonra hemen numaramı istedi. demekki normali buymuş dedim içimden, önceki adamı düşünüp..
neyse telefonda iki gün msjlaştık,ilgisini o kadar çok belli ettiki sürekli yazdı merak etti tanımaya çalıştı bir sürü sorular sordu ne seversin ne sevmezsin gibi.. gerçekten niyetinin iyi olduğu beni tanımak istediği çok belliydi. sürekli karşılaştırma yaptım ama bir önceki flört bile olmayan görüşmemden sonra alinin ilgisi çok iyi geldi bana. frekansımızda uydu gibi, tabi bunun için erken ama ilk izlenim iyiydi.
bu akşamkahve için sözleştik oturduk bir yerde.
gerçek hali çok çok iyiydi. hem konuşması hem fiziksel olarak hem davranış şekli. gayet kibar düzgün iyi yetiştirmiş kendini.
ama benim sorunum şu.
bu olayda vesile olan arkadaşım benim ayrıldıgımı biliyor. yani boşandıgımı. ali için sorun olmayacağını düşünüyor, böyle bir konuya takılmaz dedi ama benim içim rahat değil. pazar tekrar görüşmek istediğini söyledi. seni ilk fotograftan gördüm ama gerçekte çok daha güzelsin olgunsun dedi. ve işin ilginci bana da çok sıcak geldi yani tekrar görüşmek istiyorum bende.
ama bu boşanma konusunu pazar günü söylesem tepkisi ne olur diye korkuyorum.
yurtdışına tatillere gitmiş sürekli kamplara giden gezmeyi eğlenmeyi seven biri gördüğüm ve anlattığı kadarıyla. ama bu konu çok farklı, sonuçta hiç evlenmemiş o bir de benden 2 yaş küçük yani 27 yaşında
yaş problemini takmadı bile ben çok küçük gösterdiğim için.
ama boşandığımı pazar günü söylemek zorundayım. çünkü ben bundan sonra seninle hep görüşmek istiyorum eğer sen de istiyorsan dedi.
benim düşüncem şu, pazar günü anlatıyım ve biz en iyisi arkadaş olalım desem nasıl olur? çünkü bunu kabul etmeyebilir sonuçta ilk evliliği olacak eğer devamı gelirse. gelmezse de belki evlenmiş ayrılmış biriyle sevgili olmak istemez.
sizce ne yapmalyım? işi gücü de gayet iyi hem mantıken hem de duygusal olarak gayet ideal görünüyor ama boşandığımı kabul etmyebilir![]()
yok cinsellik için çoook erken daha. tam olarak tanımıyorum bile onu. belki de bu boşanma olayı olmadan anlaşamıycaz ya da zaman geçtikçe aynı dilde konuşamıycaz. bir sürü şey olabiliri. ama uzun zaman geçirmeden emin olmadan cinsellik yaşamam.Tamam olmuş bitmiş konu kapanmış. Siz de normal flörtünüze devam edin. Artık o bir şey sormadan konuyu açmayın. Konuşmaya devam etmesi, bunun onun için önemli olmadığını göstermiş zaten.
Sadece iş çok ciddiye binmeden cinsellik yaşamayın derim. Kafasını karıştıracak olan daha önce evlenip boşanmış olmanız değil, ilk aylardan hemen yatmanız olur.
bazı arkadaşlar yazmıştı belki biliyordur diye. bence de belki de biliyordur zaten size çocuğunuz yok dimi falan demiş. bence bu konuya takılmıyor. siz de takılmayın. rahat rahat devam edin.ya çok tuhaf bişey oldu. yarın görüşcez tekrar ama ven görüşme öncesi lafı açabilirsem söylerim diye düşündüm. en azından yarına kadar o da düşünür taşınır kabul etmezse de yarın belli eder dedim.
konu bi şekilde geldi, o eski sevgilisinden bahsetti mesleğini söyledi benim eski eşimle aynı meslektenmiş ben de bir şekilde söyledim. eski eşim diye. bu yazdıgım en son msja cvp vermedi.
başka bişey yazdı. yani konuyla alakasız. sonrasında aynı şekilde konuşmaya devam ettik. hatta şey dedi keşke bugün görüşebilseydik ders çalışcaksın diye bişey diyemedim ama seni görmek isterdimşeklinde yazmış. hiç fark yok yani hala aynı ilgiyle samimiyetle yazıyo. ama neden bişey demedi yani insan en azından aa evlimiydin ne kadar sürdü falan diye sormazmıydı?
Ben de boşanmış bir erkekle tanıştığımda laf arasında eski eşim derse aa boşanmış deyip geçiyorum. Boşanmak o kadar normal ki artık durup sormuyorum.ya çok tuhaf bişey oldu. yarın görüşcez tekrar ama ven görüşme öncesi lafı açabilirsem söylerim diye düşündüm. en azından yarına kadar o da düşünür taşınır kabul etmezse de yarın belli eder dedim.
konu bi şekilde geldi, o eski sevgilisinden bahsetti mesleğini söyledi benim eski eşimle aynı meslektenmiş ben de bir şekilde söyledim. eski eşim diye. bu yazdıgım en son msja cvp vermedi.
başka bişey yazdı. yani konuyla alakasız. sonrasında aynı şekilde konuşmaya devam ettik. hatta şey dedi keşke bugün görüşebilseydik ders çalışcaksın diye bişey diyemedim ama seni görmek isterdimşeklinde yazmış. hiç fark yok yani hala aynı ilgiyle samimiyetle yazıyo. ama neden bişey demedi yani insan en azından aa evlimiydin ne kadar sürdü falan diye sormazmıydı?
İyi yaptınız, ama bana inanın arkadaşlarınız yada arkadaşınızın eşi söylemiştir.söyledim sonunda
bilmesi imkansız. arkadaşıma tekrar sordum bak ben söyledim adam biliyomu bilmiyomu tepki vermedi çünkü dedim hayır ben söylemedim kesinlikle dedi. bikaç saat sonra buluşcaz şu anlık konuşmalarında değişiklik yok zaten. biraz rahatlasam iyi olur, gerçekten de takılmamış olabilir.bazı arkadaşlar yazmıştı belki biliyordur diye. bence de belki de biliyordur zaten size çocuğunuz yok dimi falan demiş. bence bu konuya takılmıyor. siz de takılmayın. rahat rahat devam edin.
ayy çok güzel yapıyosunuz, aynı şekilde ben de söylesem bariBen de evlendim ayrıldım. Herkese baştan çatır çatır söylüyorum. Hatta 'sen beni anlamazsın, hiç evlenmemiş biriyle pek düşünmüyorum' diyorum, onlar beni ikna etmeye uğraşıyor. Kendinizden emin olun.
ama kesin neden ayrıldığımızı soracaktır. aldatıldım demek bile zor ama yalan da söylemek istemiyorum. yüzeysel şekilde konuşurum kapatırım sonra konuyu. ben boşanmayı kesinlikle ayıp ya da suç olarak görmüyorum ama bazı erkekler bu durumu kabul etmiyor. yakın zamanlarda arkadaşım buna benzer bir olay yaşadı sanırım ondan etkilendim ben, çünkü adam dışardan bakıldığında çook modern görmüş geçirmiş biri gibiydi. ama görüşmeyi bıraktı. bu adam görüşmeyi bırakır korkusundan çok bu nedenle görüşmek istemezse kendimde eksiklik oldugunu hissederim diye korkuyorumİyi yaptınız, ama bana inanın arkadaşlarınız yada arkadaşınızın eşi söylemiştir.
Sakın detay anlatmayın, eğer anlatırsanız hayatınız da yaptığınız en büyük hatalardan biri olur.
Adamsa detay sormaz zaten, benim eşim bana asla sormadı.
Eğer sorarsa anlaşamadık şu kadar evli kaldık ayrıldık dersiniz.
Gidişata bakın, iç sesinize güvenmeyin her zaman doğru çıkmıyor, zaman size her şeyi göstericek.
Valla ben hayata evladım olduktan sonra benim güzel hatalarım var olarak bakıyorum, hatalar yapa yapa olgunluk elbisesi giyiliyor...
Bugün YouTube de bı kadını dinledim çocuğu var daha küçük otururken memesinde kitle hissediyor, doktora gidiyor kanser ve lenf bezlerine de sıçramış, iki göğsü alınmış, lenflerde ki kanser olan bölümlerde alınacakmış. Kadın 1 sene de kemoterapi görecekmiş. Ayın 18 de almaya başlamış. İnsanlar böyle şeylerle uğraşıyor inanın evlenip ayrılmak hiç önemli bı detay değil.
Şu an 4.5 yıllık evliyim, bebeğim oldu, ailem oldu, bana bize ait hayatım oldu. Size yemin ederim ilk evliliğimi unuttum hani hayatımda böyle bı detay varmış hiç aklıma gelmiyor.
Sizde aynı benim gibi olacaksınız.
En büyük acı 21 gün sürermiş.
Boşanmak küçük bı acı emin olun.
kötü bir şey olduğunu ben de düşünmüyorum, herkesin başına gelebilecek bir şey. ben de boşanmak istemezdim ama aldatılmış bir kadın bile bile evliliğini nasıl devam ettirebilirdiki? o yüzden hiç pişman değilim en doğru kararı verdim. ama işte karşımıza çıkan bazı erkekler anlayamayabiliyorlar bu durumu, tabiki onlarda kendileri gibi biriyle evlenmez sevgili olmak isterler ona lafım yok, sadece bu nedenle görüşmeyi bırakırsa sanırım kendimi kötü hissedebilirimBen de boşanmış bir erkekle tanıştığımda laf arasında eski eşim derse aa boşanmış deyip geçiyorum. Boşanmak o kadar normal ki artık durup sormuyorum.
Karşı taraftan devamlı bir davranış veya söylem bekliyorsunuz, yapmayın, herkes siz değil dolayısıyla herkes sizin düşündüğünüz gibi davranmaz. Bu da kötü bir şey değil.
Durumu anlattıktan sonra onun tepkisini bekleyin, direkt arkadaş olalım derseniz sizin istemediğinizi düşünebilirpazar günü anlatıyım ve biz en iyisi arkadaş olalım desem nasıl olur?