boşanma durumunu söyleme sorunu:/

Mantıklı olan bu zaten.
Bence arkadasini "evet söyledim" diyene kadar darla. Kesin soylemistir.
Itiraf gibi degil,konu arasinda geciyor gibi konus pazar da...

Boşanmak kötü birşey mi neden bu kadar ozguvensizsin? Madem çekiniyorsun adamı kendine iyice bağla ve hislerin yoğun olduğu bir anda soyle eminim anlattigin gibi biriyse sorun etmez

Yuz yuze konusmak her zaman icin daha iyidir. Hakkinizda hayırlısı olsun
Konu sahibi bir gelisme var mi? Dondukten sonra tekrar gorustunuz mu?
Son durum nedir? Birşey yazdı mı beyefendi?
Ben anlamadım, sizi otogardan bindirdigine göre siz mi onu görmeye gittiniz?
Otogar yanı aranızda kac km var ayrı şehırlerdesınız sanırım,
Ne yazdı cevap olarak?
Ay gelişmeleri yazın merak ederim ben
Boşanmak kötü birşey mi neden bu kadar ozguvensizsin? Madem çekiniyorsun adamı kendine iyice bağla ve hislerin yoğun olduğu bir anda soyle eminim anlattigin gibi biriyse sorun etmez
Diğer konunuzu da biliyorum. Inşallah bu kez güzel bir gelişme olur.
Bende merak ettim
Konusabuldi mi acaba
Konu sahibi neredesin çoooook merak ediyorum inşaAllah güzel geçmiştir.
ben de çok merak ettim..
Bende merak ettim inşallah iyidir
kızlar çoook güzel bi akşam geçirdik boşandığımı mesajda söyledim demiştim ama sadece eski eşim olarak yazmıştım anlamamış. yani buluştuğumuzda ilk kez öğrenmş oldu.normal konuşurken bahsettim hiç şaşırmadı sadece msjda ben anlamamışım dedi. nedenini sordu sadece öğrendikten somra da demekki bu yüzden çok temkinli yaklaştın bana haklıymışsın dedi. o da uzun süreli ilişkisinden sonra nişanlanmış aynı evdeyaşamaya başlamışlar evlenmedik ama evli gibiydik dedi. sonra ayrılmışlar. biraz nedenlerinden bahsetti sonra konuyu kapattık. sonrasında davranışlarına dikkat ettim tabi,hiç değişmedi tam tersine daha yakın davrandı.
konuşma arasında seninke konuşurken bazen korkuyorum yanlış bişey söylemekten seni kaybetmekten dedi. bide şey dedi yavaş ilerleyelim yavaş olsun ama sağlam olsun dedi.
evlilikten bahsetti ama hemen evlencez diye değil evlilikten şu beklentilerin neler tarzında. umarım herşey istediğimiz gibi gider mutlu olmayı çok istiyorum çünkü dedi. sonrasında da msjları hala aynı devam :) iki yaş küçük benden ama benden daha olgun kesinlikle. uzun uzun konuştuk hep dikkat ettim düşünceleri fikirleri evlenmemiş olmasına rağmen çok olgunca

hadi hayırlı olsun ozamannn

Senin adına çok sevindim. Mutluluklar.

sizin bu msjınız görüşme sırasında hep aklımdaydı :) bir ara ya ben aslında kendim gibi biriyle görüşmek istiyordum sonuçta sen hiç evlenmemişsin beni anlayamayabilirsin dedim yok ya neden öyle söylüyorsun ben de nişandan ayrıldım evli gibiydik uzun yıllar birlikteydik neden anlayamazmışım seni böyle düşünme dedi :)

Çok sevindim ya. Inşallah çok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…