- 17 Ağustos 2011
- 25.510
- 161.915
- 798
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Mantıklı olan bu zaten.Ayni bu sekilde birilerinin arasini yapmistik. Ben tabiki karsi tarafa arkadasimin daha once bosandigini soylemistim. Cunku bunu bilsin ona gore konussun sonra arkadasim uzulmesin diye. Ama arkadasima da soyledigimi belli etmedim. Adam da zaten bilmiyor gibi davrandi. Arkadasim adama soyleyince de problem olmadi. Cunku zaten bastan biliyordu.
Belki de arkadasiniz soylemistir de size belli etmiyordur kendiniz anlatmak istersiniz diye.
Ne sacma bir soru ya...insanlari anlamakta zorlaniyorum.biraz önce en son ne zaman erkek arkadaşın oldu yani ne zaman ayrıldınız diye soru sordu. ben de pazar günü yüzyüzeykrn konuşuruz bunu dedim.
Valla açıkçası olumlu gibi hissediyorum ilişkinizi. Biz de bazen tepki veriyoruz gereksiz yere. Çünkü sizin abes bi durumunuz yok, o da boşanmış olabilirdi. Bu bir engel değil asla..
Aşırı geleneksel biri olsaydı zaten buluşmazdı hiç, yine de fazla anlam yüklemeyin ama negatifte olmayın bence..
Bol şans
Yuz yuze konusmak her zaman icin daha iyidir. Hakkinizda hayırlısı olsun
Konu sahibi bir gelisme var mi? Dondukten sonra tekrar gorustunuz mu?
Son durum nedir? Birşey yazdı mı beyefendi?
Ben anlamadım, sizi otogardan bindirdigine göre siz mi onu görmeye gittiniz?
Otogar yanı aranızda kac km var ayrı şehırlerdesınız sanırım,
Ne yazdı cevap olarak?
Ay gelişmeleri yazın merak ederim ben
Boşanmak kötü birşey mi neden bu kadar ozguvensizsin? Madem çekiniyorsun adamı kendine iyice bağla ve hislerin yoğun olduğu bir anda soyle eminim anlattigin gibi biriyse sorun etmez
neler oldu? :)
Diğer konunuzu da biliyorum. Inşallah bu kez güzel bir gelişme olur.
Bende merak ettim
Konusabuldi mi acaba
Konu sahibi neredesin çoooook merak ediyorum inşaAllah güzel geçmiştir.
ben de çok merak ettim..
kızlar çoook güzel bi akşam geçirdikBende merak ettim inşallah iyidir
kızlar çoook güzel bi akşam geçirdikboşandığımı mesajda söyledim demiştim ama sadece eski eşim olarak yazmıştım anlamamış. yani buluştuğumuzda ilk kez öğrenmş oldu.normal konuşurken bahsettim hiç şaşırmadı sadece msjda ben anlamamışım dedi. nedenini sordu sadece öğrendikten somra da demekki bu yüzden çok temkinli yaklaştın bana haklıymışsın dedi. o da uzun süreli ilişkisinden sonra nişanlanmış aynı evdeyaşamaya başlamışlar evlenmedik ama evli gibiydik dedi. sonra ayrılmışlar. biraz nedenlerinden bahsetti sonra konuyu kapattık. sonrasında davranışlarına dikkat ettim tabi,hiç değişmedi tam tersine daha yakın davrandı.
konuşma arasında seninke konuşurken bazen korkuyorum yanlış bişey söylemekten seni kaybetmekten dedi. bide şey dedi yavaş ilerleyelim yavaş olsun ama sağlam olsun dedi.
evlilikten bahsetti ama hemen evlencez diye değil evlilikten şu beklentilerin neler tarzında. umarım herşey istediğimiz gibi gider mutlu olmayı çok istiyorum çünkü dedi. sonrasında da msjları hala aynı devam :) iki yaş küçük benden ama benden daha olgun kesinlikle. uzun uzun konuştuk hep dikkat ettim düşünceleri fikirleri evlenmemiş olmasına rağmen çok olgunca
Senin adına çok sevindim. Mutluluklar.kızlar çoook güzel bi akşam geçirdikboşandığımı mesajda söyledim demiştim ama sadece eski eşim olarak yazmıştım anlamamış. yani buluştuğumuzda ilk kez öğrenmş oldu.normal konuşurken bahsettim hiç şaşırmadı sadece msjda ben anlamamışım dedi. nedenini sordu sadece öğrendikten somra da demekki bu yüzden çok temkinli yaklaştın bana haklıymışsın dedi. o da uzun süreli ilişkisinden sonra nişanlanmış aynı evdeyaşamaya başlamışlar evlenmedik ama evli gibiydik dedi. sonra ayrılmışlar. biraz nedenlerinden bahsetti sonra konuyu kapattık. sonrasında davranışlarına dikkat ettim tabi,hiç değişmedi tam tersine daha yakın davrandı.
konuşma arasında seninke konuşurken bazen korkuyorum yanlış bişey söylemekten seni kaybetmekten dedi. bide şey dedi yavaş ilerleyelim yavaş olsun ama sağlam olsun dedi.
evlilikten bahsetti ama hemen evlencez diye değil evlilikten şu beklentilerin neler tarzında. umarım herşey istediğimiz gibi gider mutlu olmayı çok istiyorum çünkü dedi. sonrasında da msjları hala aynı devam :) iki yaş küçük benden ama benden daha olgun kesinlikle. uzun uzun konuştuk hep dikkat ettim düşünceleri fikirleri evlenmemiş olmasına rağmen çok olgunca
hadi hayırlı olsun ozamannn
Senin adına çok sevindim. Mutluluklar.
Hayırlı olsun.Sağ eli benim başıma.
çook teşekkür ederim herkese, umarım bundan sonrası da böyle giderHayirli olsun. Herseyin yolunda gitmesine sevindim. Umarim hep boyle guzel devam eder. Mutluluklar dilerim.
sizin bu msjınız görüşme sırasında hep aklımdaydı :) bir ara ya ben aslında kendim gibi biriyle görüşmek istiyordum sonuçta sen hiç evlenmemişsin beni anlayamayabilirsin dedimBen de evlendim ayrıldım. Herkese baştan çatır çatır söylüyorum. Hatta 'sen beni anlamazsın, hiç evlenmemiş biriyle pek düşünmüyorum' diyorum, onlar beni ikna etmeye uğraşıyor. Kendinizden emin olun.
Çok sevindim ya. Inşallah çok mutlu olursunuz.kızlar çoook güzel bi akşam geçirdikboşandığımı mesajda söyledim demiştim ama sadece eski eşim olarak yazmıştım anlamamış. yani buluştuğumuzda ilk kez öğrenmş oldu.normal konuşurken bahsettim hiç şaşırmadı sadece msjda ben anlamamışım dedi. nedenini sordu sadece öğrendikten somra da demekki bu yüzden çok temkinli yaklaştın bana haklıymışsın dedi. o da uzun süreli ilişkisinden sonra nişanlanmış aynı evdeyaşamaya başlamışlar evlenmedik ama evli gibiydik dedi. sonra ayrılmışlar. biraz nedenlerinden bahsetti sonra konuyu kapattık. sonrasında davranışlarına dikkat ettim tabi,hiç değişmedi tam tersine daha yakın davrandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?