Bosanma, es, kayinvalide

Bastan hata böyle bir düzeni kabul etmek. 6 ay kimsenin ortada bakim söz konusu degilse baskasinin evinde isi yok. Ev icinde aile mahremiyeti mi kalir. Sorun esinizde. Ailenize laf ettirmeyin. Annesine cerezleri sormaniz garip olmus. Sanki lokmalarini sayiyormussun gibi algilanmis olabilir. Bizim akrabanin bir gelini yemekte hep ekmegi sayili veriyormus kayinvalidesi gelince.
Bu düzeni degistiremiyorsaniz ya cekeceksiniz yada bosanmaktan baska bir care yok

Tüm bu olaylar çerez yüzünden mi?Kayınvalideniz çiğ bir kadın.Eşiniz de annesinin lafıyla olay çıkaran küçük bir çocuk.Kayınvalidenizin kendi evi yok mu?Hep böyle 6 ay siz de kalacaksa böyle yaşayabilir misiniz?Tamam kalmasına kalır da,ortalığı karıştırıyor.Eşinize de aileniz ile ilgili bir şey anlatmayın.Açık vermeyin.
Siz biraz birikim yapın.Çocuğunuz sınava girer.Ailenizin yanına tayin isteyip ayrılırsınız.Gerekirse bir süre ailenizde kalırsınız.Sonra kendi düzeninizi kurarsınız.
Kv bencil zaten. Ailemin yanina tayin gidemiyorum. Soyle kurumun yonetmeligi buna izin vermiyor. Ama tek kalsam kiz kardesim var bekar gelir yanima.

Bastan hata böyle bir düzeni kabul etmek. 6 ay kimsenin ortada bakim söz konusu degilse baskasinin evinde isi yok. Ev icinde aile mahremiyeti mi kalir. Sorun esinizde. Ailenize laf ettirmeyin. Annesine cerezleri sormaniz garip olmus. Sanki lokmalarini sayiyormussun gibi algilanmis olabilir. Bizim akrabanin bir gelini yemekte hep ekmegi sayili veriyormus kayinvalidesi gelince.
Bu düzeni degistiremiyorsaniz ya cekeceksiniz yada bosanmaktan baska bir care yok
Yalniz kalamiyormus evinde. Bastan hata ettik kabul etmekle. Cerez olayi biraz garip oldu ama lafi edilecek bisey degil. Gelip bana sorabilirdi ogluna laf yetistirinceye kadar.

Yalnız kalamıyorsa ne bileyim yakına bir yere ev tutup taşınsın aynı ev hemde sürekli yaptığı bişey tek sefere mahsus da degil. Eşinizin tavrı da anasından yana hakkında hayırlısı

Yalnız kalamıyorsa ne bileyim yakına bir yere ev tutup taşınsın aynı ev hemde sürekli yaptığı bişey tek sefere mahsus da degil. Eşinizin tavrı da anasından yana hakkında hayırlısı
Aynen surekli yaptigi. Daha onceleri de annem geldiginde kavgalar cikarmisti bu kadin. Annem biliyor az cok. Ben de biktim artik.

Anladığım kadarıyla bundan öncesi de var. Zaten saygısı olmayan eş annesini bu saçma olaylarla savunarak kendini belli ediyor. Hele ki anneciğinden o göbek bağını koparamamış ise tamam eşine karşı ne sevgisi vardır ne de saygısı tek derdi var o koca karakterinin anne babasına bakacak bir bakıcı. Bencede boşanmanız en sağlıklısı bakalım bundan sonra annesine kendisi hizmet edebilecek mi? Çocuğunuza gelince her sene okula gidecek bu çocuk seneye 8. sınıf diye beklemek sonra 9 olacak diye beklemek anca süreci uzatır hatta sizi yıpratır. Çocuğunuzun sınavları hiçbir zaman bitmeyecek o yüzden ertelemeyin bence.

Anladığım kadarıyla bundan öncesi de var. Zaten saygısı olmayan eş annesini bu saçma olaylarla savunarak kendini belli ediyor. Hele ki anneciğinden o göbek bağını koparamamış ise tamam eşine karşı ne sevgisi vardır ne de saygısı tek derdi var o koca karakterinin anne babasına bakacak bir bakıcı. Bencede boşanmanız en sağlıklısı bakalım bundan sonra annesine kendisi hizmet edebilecek mi? Çocuğunuza gelince her sene okula gidecek bu çocuk seneye 8. sınıf diye beklemek sonra 9 olacak diye beklemek anca süreci uzatır hatta sizi yıpratır. Çocuğunuzun sınavları hiçbir zaman bitmeyecek o yüzden ertelemeyin bence.
Cocugum etkilenir mi sinavlari etkiler mi diye dusunuyorum. Ama karsi taraf bunlari dusunmuyor. Cok bencilce. Ben de kendimi ve oglumu dusunucem artik. Kendilerine yeni bi yardjmci hizmetci bulsunlar

Cocugum etkilenir mi sinavlari etkiler mi diye dusunuyorum. Ama karsi taraf bunlari dusunmuyor. Cok bencilce. Ben de kendimi ve oglumu dusunucem artik. Kendilerine yeni bi yardjmci hizmetci bulsunlar
Çocuğunuz elbet her yaşta ister istemez üzülür. İlk zamanda biraz morali bozulur ama durumu güzelce açıklarsanız anlayacaktır. Zamanla elbet aşacaktır. Benimde annem babamdan ayrıldı hatta hiç görmedim bile babamı ama iyi ki boşanmışsın diyorum ben ona. Çocuğu bahane edip evliliği sürdüren çok aile var bu yanlış. Aksine çocuk o sevginin ve saygının olmadığı, tartışmaların arttığı bir evlilikte daha çok psikolojik sorunlar yaşayacak. Bırakın eşiniz hayatın gerçekleriyle anacığı ile başbaşa karşılaşsın.

Mrb kizlar. Ben yillar once de yazmistim. Simdi kayinvalide ocak basinda geldi bize. Her srne 6 ay kaliyor. Diger 6 ay kizinda baska ilde. Yasi da 65. Saglikli yani bdnden saglam. Pazartesi ne guzel ise gittik filan. Esim yaziyor bana onu sramis, sikayet etmis beni. Neymis ben niye gunde iki kez cerez yiyorsun demisim. Ki demedim oyle. Gunde iki defa mi yiyorsun diye sordum. Nsl bir art niyetim olabilir. Esim de kizdi bana. Bir daha bisey demicen filan. Ben de annene kiz beni sikayet ediyor dedim. O gun eve geldik ses cikarmadim. Ama dun aksam patladim artik. Ya kizim ozur dilerim filan dedi. Tabi koca denen adamla ayri kavgaya tutusduk. Benim aileme demedigi kalmadi. Yine tab8 bosanma laflari filan. Oglum da 7. Sinif bu sene. Seneye sinava girecek. Bosanma sureci de zor ve uzun bir surec olacsk. Ailem baska sehirde. Pat diye ayri eve cikma durumu yok. Bulundugumuz il depremden dolayi cok goc aldi. Yani bu dertten depreme bile uzulemedim. Ayri odada yatiyorum zaten. Bir iki seneye tayin cikma durumu var. Ne yapsam tayin zamani ni bekleyip oyle mi yapsam. Suan duygularim beynim karmakarisik. Sevgi filan da yok bitti tamamiyle. Birtek oglum var benim icin. Saglicakla kalin...
Çerez yüzünden mi boşanacaksiniz saçmalamayın.

Çerez yüzünden mi boşanacaksiniz saçmalamayın.
Tabi ki değil.Eşi konu sahibinin ailesine laf söylüyor.Ama kayınvalide ortalığı kızıştırıyor.6 ay da onlarda kalıyor her sene.Eşi de ana kuzusu.
Siz boşanmayıp aynı evde yaşayınca bunların daha fazlasını yaşacaksınız.Üstelik bir sürü borçla beraber.Geleceğinizi görün.

Tabi ki değil.Eşi konu sahibinin ailesine laf söylüyor.Ama kayınvalide ortalığı kızıştırıyor.6 ay da onlarda kalıyor her sene.Eşi de ana kuzusu.
Siz boşanmayıp aynı evde yaşayınca bunların daha fazlasını yaşacaksınız.Üstelik bir sürü borçla beraber.Geleceğinizi görün.
Benim gözüm kordu.Babama mesajlarını gösterdim.Gosterirken gözüm kor dedim.Seviyorum derken kendimden geçmişim.

Kizlar ise gitmistim bugun cvp yazamadim. Simdi bugun avukata gidemedim haftaya gidicem. Simdi bu kv njn ikamerahi bizim evde. Ben hakim e gelio kaliyor fitne sokuyordu filan evde huzursuzluk cikariyodu desem bir de bizimkinin bi raporu vardi silahi alinmisti zamanjnda geri planda calissjn diye bunlari desem cocugu bana verir mi. Tabi hakjm cocuga soracaktir.

Valla olay sadece bi cerez mi diyen arkadaslar olmus da. Mesele cerez degil mesele kaynananin hadsizligi kocanin da yuz vermesi. Eli ayagi tutan kadin gelip evine 6 ay kalmayi biliyorsa bu isin misafirligi falan kalmaz. Çerezine de karismaya hakkin var, çerez olmus kac para yemeyiver cerez falan demeye bile hakkin var. Asıl mesele hayvan kocanin sana bunun icin kızıp ailene laf soylemesi. Bence 1 gun daha durma derim bunlara hzimetcilik yapma

Valla olay sadece bi cerez mi diyen arkadaslar olmus da. Mesele cerez degil mesele kaynananin hadsizligi kocanin da yuz vermesi. Eli ayagi tutan kadin gelip evine 6 ay kalmayi biliyorsa bu isin misafirligi falan kalmaz. Çerezine de karismaya hakkin var, çerez olmus kac para yemeyiver cerez falan demeye bile hakkin var. Asıl mesele hayvan kocanin sana bunun icin kızıp ailene laf soylemesi. Bence 1 gun daha durma derim bunlara hzimetcilik yapma
Tayin zamaninm ya bu yil ya seneye olacak. Oyle he deyip gidemiyorum. Mersinde yim. Ev bulmak da cok zor. Suan bir suru insan geldi. Suan herkes eski sorumluluklarinda dev am ediyor. Dava icin gorusmeler yapacagim bakalum

Back
X