boşanma evresi

selcans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
1
0
36
Ankara
arkadaslar bosanma evresındeyyım mahkemem var yakında 14aralık aldatıldım.destek akıla ıhtıyacım var cunku 2.5yasında oglum var ve mahkeme gunlerı yaklastıkca ufak konusmalar yapıyor af gıbı ama su ana kadar hıc klı kpramıyordu uff yardım

ıyı dusun oyle karar ver ben ıhanetın afffı olacabıclegne ınanmıyorum cunku affedılen bır kısı tekrar yapar aynı seyı zaten cok sevseydı baglılıgı olsaydı ve oglunu esını dusunseydı ıhanet etmezdı zaten sıze yıne de sız bılırsınz

Böyle bir durumda sizi yanlış yönlendirmek istemeyiz. Kimisi kesinlikle ihanet ettiyse ne olursa olsun ayrıl der. Ama işin birde gerçek tarafı vardır bilemeyiz. Oda maddi güze sahipmisiniz? Bir çocuğu tek başına yetiştirebilecek kadar kendinize güveniyormusunuz? Çocuğun pskilokolojisi ne durumda olacak bir pedegog ile görüştünüzmü? Ayrıldığınız zaman eşiniz ve siz dost gibi ayrılıp çocuğun yanında tartışıp işi çıkmaza sokacakmısınız? Çocuk bu durumlardan nasıl etkilenecek? Bence tüm bunları en ince detaylarına kadar düşünüp daha sonra karar verin. Çocuk için bir pedegogla ,kendiniz içinde bir psikiyatr ile görüşüp fikir alabilirsiniz ve bu süreci nasıl, ne şekilde atlatabileceğinizi daha profesyonel ağızlardan yardım alarak atlatabilirsiniz.
Kararınız her ne olursa olsun umarım çocuğunuz en az etkilenir ve anne-baba olarak ilk önce onun mutluluğunu göz ardı etmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…