- 13 Ağustos 2016
- 982
- 1.120
- 113
Bence doğru karar. Boş ver kurtuluyorsun. Çok şükredeceksin kurtulduğunaMalesef aldirdim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence doğru karar. Boş ver kurtuluyorsun. Çok şükredeceksin kurtulduğunaMalesef aldirdim....
Aklimin almadigi da bu ya bu kadin kankanla oluyor bunu biliorsun oncesinde baskalariyla oldugunu da biliorsun suan nasil gorusebilior anlamiorm bana bunca laflari soyleyen adam yuzunden ben psikolojimi bozdum resmn eski ozguvenim yok herseyden tedirgin yasiyorumsenin bekaretine takmis, kankisinin takildigi exine geri donmus..degisik..sofor bahcivan evin hanimi gibi
Insallah tek temennim bu unutmak ostiyorum herseyi herseyini ...dayan kardeşim geçicek iyi ki bırakmıssım diyeceğin o kadar çok günün gelicek ki şuan daha yeni canının acıması normal evliliğimiz çocukluğumuzdan beri kurduğumuz hayaller gerçek olmadı çok normal üzülmen. geçiyor ama emin ol zaman en iyi ilaç gün geçtikçe acın azalacak.
Karisi yapmiycak ya o kadini o yuzden sonuna kadar kullanir merak etme, terbiyesiz herif kendini gormez ne haltlar yerAklimin almadigi da bu ya bu kadin kankanla oluyor bunu biliorsun oncesinde baskalariyla oldugunu da biliorsun suan nasil gorusebilior anlamiorm bana bunca laflari soyleyen adam yuzunden ben psikolojimi bozdum resmn eski ozguvenim yok herseyden tedirgin yasiyorum
Malesef aldirdim....
seni sinir etmek için bile yapıyor olabilir ki başarmış gibiAklimin almadigi da bu ya bu kadin kankanla oluyor bunu biliorsun oncesinde baskalariyla oldugunu da biliorsun suan nasil gorusebilior anlamiorm bana bunca laflari soyleyen adam yuzunden ben psikolojimi bozdum resmn eski ozguvenim yok herseyden tedirgin yasiyorum
CAMAN HERSEYIN ILACI CNMEsimle evliligim surecinde elimden gelen herseyi yaptim tabiri caizse dunyamin odak noktasi oldu suan da kendimi o kadar kullanilmis yapayalniz ve yipranmis hissediorum ki anlatamam ve herseyin farkinda olmama ragmen aci cekiorm buna da katlanamiyorum
6aylik evliligimde her tartismada o hakli oldu hep hakaret duydum eski iliskilerini bana hep ustun tuttu bana delikanli adam ayagi yapan kisi bebek istiorm dien kisi suan o degil sanki.Bosanma evresinde evlerimizi ayirdigimizda babama kiziniz bana bakire gelmedi ki demis (iliskim baslamadan once bunu aciklayip kaldiramam diorsn baslamanin alemi yok dememe ragmen) ben bunu sana basta soledim nie bole bisey yapiorsun ki... suan eski kiz arkadasiyla gorusmeye baslamis bu ovdugu kiz arkadasi da esim benleyken esimin kankasiyla oldu ve bunu ikisi de bilior. Suan 3 kisi eskisi gibi konusorlar bu nasil bisey anlayamiorm hazmedemiorm
Evliligimin 4. Ayinda hamile kaldim sabah bana dunyanin en guzel annesi uyan dien adam neyi dusunerek bu bebegi aksamina aldirmak istedigini soyledi neden bana hep hakaret etti neden ben ona bu kadr deger verirken o busekilde davrandi neyin hirsini ocunu aliyor anlamiorm her gecen gun daha da sok oluyorum Herkes kurtuldun sukret dio ewet dogru ama nie kaldiramiorm nasil atlatacagim