Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bdv 'deki bütün konulari okuyup birleştirmişsinizBiraz uzun olacak ama, esimle 1aylik tanismadan sonra 6aylik nisanlilik sonrasi evlendik.evlenir evlenmez basladi problemler. Mecburen kv lerle ayni binada oturuyoruz. Kadin oglunu el usagi beni de hizmetci olsun istemis ama ben izin vermedim. Birsuru kavga dövüş. Daha 3haftalik evliyken esim eski kiz arkadasiyla gorustu yalan soyleyerek. Daha 1aylik evliyken kavga esnasinda elimi kestim dikis atildi.2aylik evliyken jandarma olmak.istedi annesi ve ablasi bana etmedigi hakareti birakmadi sen ve ailen aklina girdiniz diye ki oyle bisi yok.3aylik evliyken sanal olarak aldatildim hem de bikac kisiyle. Bu aldatmalar 3ay surdu her seferinde yakaladim. 6aylik evliyken kayinpederim öldü beyninde tümör vardi zaten hastaydi ama benim yuzumden cok uzuldugu icin öldügu basima kakildi.tam.hersey yoluna giriyo derken 9aylik evliyken kazara hamile kaldim. Daha 2aylik hamileyken bi kadinla konustugunu yakaladim ve kavga cikardim diye cok kötü dayak yedim. Ustelik dusuk tehlikem varken. Suan son ayin icindeyim. Bu sure zarfinda kaynanamdan cekmedigim eziyet kalmadi. Dusuk tehlikem olduguna inanmayip doktorumla konustu. Gelip gelip sen soyle yapiyon bole yapiyon diye benimle tartismaya girip hep beni suclu cikardi. Kocami doldurup ustume saldi. Her biraraya gelisimizde illa bi laf soktu. Kocamin duzeldigini dusunuyodum bana yardim ediyodu hersey guzeldi. Ama su son bikac haftadir cok soguk. Iyice agirlasmama cok agrim olmasina ragmen daha bana yap et diyo. Dun gece yine agridan kivrandim aglaya aglaya sabahi ettim. Diydugu halde ne yanima geldi ne doktora gidelim dedi. 3gundur feci bel agrisi cekiyodum ama.doktora gitsek ne olacak dedi ve goturmedi. Ben artik dayanamiyorum. Annemlere de bisi anlatamiyorum. Benim babam ben nisanliyken bizi terketti.annem.birsuru borc dert icinde bi kucuk kardesimle kala kaldi. Agbim simdi esiyle bosaniyor. Bide ben annemi uzmek istemiyorum ama dayanamiyorum artik. Nolur bi akil verin.cok uzun oldu k.bakmayin ama cok doldum bunlar daha yarisi bile degil ustelik.
Sadece soylucegum ihanet cok farkli bir durum sen simdi ojadar boslutasinki anlatamam icin hersey duzelucek diyor ama yasadigin sorunlar varken belki.mucadele edip yapabilirsjn ama ya basaramazsan oda var iyicene dusun sen su an belkide icin kan agliyor ama hersey herkes susmak zorunda kaliyorsun ama inan canina kuymet ver eger sen kendine acimazsan kimse acimaz sana sadece iyicene dusunBiraz uzun olacak ama, esimle 1aylik tanismadan sonra 6aylik nisanlilik sonrasi evlendik.evlenir evlenmez basladi problemler. Mecburen kv lerle ayni binada oturuyoruz. Kadin oglunu el usagi beni de hizmetci olsun istemis ama ben izin vermedim. Birsuru kavga dövüş. Daha 3haftalik evliyken esim eski kiz arkadasiyla gorustu yalan soyleyerek. Daha 1aylik evliyken kavga esnasinda elimi kestim dikis atildi.2aylik evliyken jandarma olmak.istedi annesi ve ablasi bana etmedigi hakareti birakmadi sen ve ailen aklina girdiniz diye ki oyle bisi yok.3aylik evliyken sanal olarak aldatildim hem de bikac kisiyle. Bu aldatmalar 3ay surdu her seferinde yakaladim. 6aylik evliyken kayinpederim öldü beyninde tümör vardi zaten hastaydi ama benim yuzumden cok uzuldugu icin öldügu basima kakildi.tam.hersey yoluna giriyo derken 9aylik evliyken kazara hamile kaldim. Daha 2aylik hamileyken bi kadinla konustugunu yakaladim ve kavga cikardim diye cok kötü dayak yedim. Ustelik dusuk tehlikem varken. Suan son ayin icindeyim. Bu sure zarfinda kaynanamdan cekmedigim eziyet kalmadi. Dusuk tehlikem olduguna inanmayip doktorumla konustu. Gelip gelip sen soyle yapiyon bole yapiyon diye benimle tartismaya girip hep beni suclu cikardi. Kocami doldurup ustume saldi. Her biraraya gelisimizde illa bi laf soktu. Kocamin duzeldigini dusunuyodum bana yardim ediyodu hersey guzeldi. Ama su son bikac haftadir cok soguk. Iyice agirlasmama cok agrim olmasina ragmen daha bana yap et diyo. Dun gece yine agridan kivrandim aglaya aglaya sabahi ettim. Diydugu halde ne yanima geldi ne doktora gidelim dedi. 3gundur feci bel agrisi cekiyodum ama.doktora gitsek ne olacak dedi ve goturmedi. Ben artik dayanamiyorum. Annemlere de bisi anlatamiyorum. Benim babam ben nisanliyken bizi terketti.annem.birsuru borc dert icinde bi kucuk kardesimle kala kaldi. Agbim simdi esiyle bosaniyor. Bide ben annemi uzmek istemiyorum ama dayanamiyorum artik. Nolur bi akil verin.cok uzun oldu k.bakmayin ama cok doldum bunlar daha yarisi bile degil ustelik.
Can çıkar huy çıkmaz demişler bu kadar eziyet yapan aadam değişirmi bi sözle.ben görmedim.Ortada bir bebek var. Akilli davranmak zorundasin. Evinde bir duzenin var, bence ilk aylari bi atlat, o donemde kimselerle ugrasma bulasma ve sadece bebegine odaklan ve ilgilen. Bi yandanda ailesinin ve esinin davranislarina bak analiz et. Bazi erkekler evlat sahibi olduktan sonra degisebiliyormus. Umarim esinde onlardandir. Esinle arani biraz toparlamaya calis. Suclayici laf sokan sekilde konusma. Sicak ol empati kur alttan al sadece bebegini ve esini dusundugunu ve mutlulugunuz icin herseyi yapabilecegini samimiyetle vurgula.
Henuz dogmamis evladin icin bence caba gosterip toparlamak icin ugrasmak zorundasin. Kv yide bi tinlamayin bi umursamayin biraz..
Aynen katiliyorum sana ama boyle kabul etmek cok zor dayan biraz sabirla bekle ama bu surede guclen kendine gel kendinle ilgilen ilerde daha cok yipranma bence sanada yazik olan sana olur ama sabirla bekle biraz dahaCan çıkar huy çıkmaz demişler bu kadar eziyet yapan aadam değişirmi bi sözle.ben görmedim.
Herkese tesekkur ederim. Oncelikle dun evi terkettim. O adamla nasil sevistin diyenlere soyluyorum insallah basiniza bole bisi gelmez. Cunku yasamayan bilemez. Sadece kotu seyleri paylastim diye hergunum zehir mi sandiniz. Tabiki cok mutlu oldugum gercekten sevildigime inandigim ya da buna muhtac oldugum icin oyle sandigim gunler oldu. O zamanlarda degisecegine inandirmak istedim kendimi. Hataydi.ama yaptim. Kimse buyuk konusmasin. Inanin kotu elestirilere kizmiyorum cunku bin kat fazlasini hergun kendime zaten soyluyorum. Sadece kimsenin basina gelmesini istemem Allah korusun buyuk konusmayin. Benim gidemeyisimin bircok nedeni oldu hepside vicdani sebeplerdi. Vicdanim kimseyi uzmemek icin baskalarinin ve kendimin beni uzmesine izin verdi. Dayana bildigim kadar dayanmaya calistim ama buraya kadarmis. Herkese tekrar tesekkurler. Allah kimsenin basina vermesin yasadiklarimi.