Dogumdan sonra bosanmalı mıyım?

Doğumdan son ra mi :-( allah yardımcınız olsun

Biraz uzun olacak ama, esimle 1aylik tanismadan sonra 6aylik nisanlilik sonrasi evlendik.evlenir evlenmez basladi problemler. Mecburen kv lerle ayni binada oturuyoruz. Kadin oglunu el usagi beni de hizmetci olsun istemis ama ben izin vermedim. Birsuru kavga dövüş. Daha 3haftalik evliyken esim eski kiz arkadasiyla gorustu yalan soyleyerek. Daha 1aylik evliyken kavga esnasinda elimi kestim dikis atildi.2aylik evliyken jandarma olmak.istedi annesi ve ablasi bana etmedigi hakareti birakmadi sen ve ailen aklina girdiniz diye ki oyle bisi yok.3aylik evliyken sanal olarak aldatildim hem de bikac kisiyle. Bu aldatmalar 3ay surdu her seferinde yakaladim. 6aylik evliyken kayinpederim öldü beyninde tümör vardi zaten hastaydi ama benim yuzumden cok uzuldugu icin öldügu basima kakildi.tam.hersey yoluna giriyo derken 9aylik evliyken kazara hamile kaldim. Daha 2aylik hamileyken bi kadinla konustugunu yakaladim ve kavga cikardim diye cok kötü dayak yedim. Ustelik dusuk tehlikem varken. Suan son ayin icindeyim. Bu sure zarfinda kaynanamdan cekmedigim eziyet kalmadi. Dusuk tehlikem olduguna inanmayip doktorumla konustu. Gelip gelip sen soyle yapiyon bole yapiyon diye benimle tartismaya girip hep beni suclu cikardi. Kocami doldurup ustume saldi. Her biraraya gelisimizde illa bi laf soktu. Kocamin duzeldigini dusunuyodum bana yardim ediyodu hersey guzeldi. Ama su son bikac haftadir cok soguk. Iyice agirlasmama cok agrim olmasina ragmen daha bana yap et diyo. Dun gece yine agridan kivrandim aglaya aglaya sabahi ettim. Diydugu halde ne yanima geldi ne doktora gidelim dedi. 3gundur feci bel agrisi cekiyodum ama.doktora gitsek ne olacak dedi ve goturmedi. Ben artik dayanamiyorum. Annemlere de bisi anlatamiyorum. Benim babam ben nisanliyken bizi terketti.annem.birsuru borc dert icinde bi kucuk kardesimle kala kaldi. Agbim simdi esiyle bosaniyor. Bide ben annemi uzmek istemiyorum ama dayanamiyorum artik. Nolur bi akil verin.cok uzun oldu k.bakmayin ama cok doldum bunlar daha yarisi bile degil ustelik.
Sanki bdv 'deki bütün konulari okuyup birleştirmişsiniz
Edit : umarim gercek degildir, öyle ise Allah yerdimciniz olsun

Kocan seni surekli aldatmis ve sen cocuk yapmissin kaza oldu diyorsun merak ettim nasil bir kaza? Cocugun sucu yok seninde yk neden aceleyle evlendinkk

Gerçekten sorunlarını çözmek istiyorsan beni dinle. Bebeğinin herşeyini hazır et. Doğum için annenin yanına git ve boşanma dilekçeni ver. Hemen nafakanı vs iste. Annen sana lohusalığın boyunca baksın. 40ın çıkar çıkmaz bir işe gir çalış. Hem annene, hem bebeğine, hem kardeşine misler gibi bak.
Bu adamın yanında kaldığın sürece sen KAZARA 2., 3. çocuğu da yaparsın. Ondan sonra annen dahi kabul etmez seni. Hoş seni döven, seni aldatan adamla nasıl sevişebiliyorsun, miden nasıl alıyor bilmiyorum ama o da ayrı bir konu...

hep kayınvalideni suçlamışsın ama eşin de sütten çıkma ak kaşık değil
kaldı ki, en acı şeyleri bence eşin yaşatmış sana....

Biraz uzun olacak ama, esimle 1aylik tanismadan sonra 6aylik nisanlilik sonrasi evlendik.evlenir evlenmez basladi problemler. Mecburen kv lerle ayni binada oturuyoruz. Kadin oglunu el usagi beni de hizmetci olsun istemis ama ben izin vermedim. Birsuru kavga dövüş. Daha 3haftalik evliyken esim eski kiz arkadasiyla gorustu yalan soyleyerek. Daha 1aylik evliyken kavga esnasinda elimi kestim dikis atildi.2aylik evliyken jandarma olmak.istedi annesi ve ablasi bana etmedigi hakareti birakmadi sen ve ailen aklina girdiniz diye ki oyle bisi yok.3aylik evliyken sanal olarak aldatildim hem de bikac kisiyle. Bu aldatmalar 3ay surdu her seferinde yakaladim. 6aylik evliyken kayinpederim öldü beyninde tümör vardi zaten hastaydi ama benim yuzumden cok uzuldugu icin öldügu basima kakildi.tam.hersey yoluna giriyo derken 9aylik evliyken kazara hamile kaldim. Daha 2aylik hamileyken bi kadinla konustugunu yakaladim ve kavga cikardim diye cok kötü dayak yedim. Ustelik dusuk tehlikem varken. Suan son ayin icindeyim. Bu sure zarfinda kaynanamdan cekmedigim eziyet kalmadi. Dusuk tehlikem olduguna inanmayip doktorumla konustu. Gelip gelip sen soyle yapiyon bole yapiyon diye benimle tartismaya girip hep beni suclu cikardi. Kocami doldurup ustume saldi. Her biraraya gelisimizde illa bi laf soktu. Kocamin duzeldigini dusunuyodum bana yardim ediyodu hersey guzeldi. Ama su son bikac haftadir cok soguk. Iyice agirlasmama cok agrim olmasina ragmen daha bana yap et diyo. Dun gece yine agridan kivrandim aglaya aglaya sabahi ettim. Diydugu halde ne yanima geldi ne doktora gidelim dedi. 3gundur feci bel agrisi cekiyodum ama.doktora gitsek ne olacak dedi ve goturmedi. Ben artik dayanamiyorum. Annemlere de bisi anlatamiyorum. Benim babam ben nisanliyken bizi terketti.annem.birsuru borc dert icinde bi kucuk kardesimle kala kaldi. Agbim simdi esiyle bosaniyor. Bide ben annemi uzmek istemiyorum ama dayanamiyorum artik. Nolur bi akil verin.cok uzun oldu k.bakmayin ama cok doldum bunlar daha yarisi bile degil ustelik.
Sadece soylucegum ihanet cok farkli bir durum sen simdi ojadar boslutasinki anlatamam icin hersey duzelucek diyor ama yasadigin sorunlar varken belki.mucadele edip yapabilirsjn ama ya basaramazsan oda var iyicene dusun sen su an belkide icin kan agliyor ama hersey herkes susmak zorunda kaliyorsun ama inan canina kuymet ver eger sen kendine acimazsan kimse acimaz sana sadece iyicene dusun

Defalarca aldatıldıkdan sonra hamile kalmışsınız. Gerisini okumaya gerek duymadım.

Ortada bir bebek var. Akilli davranmak zorundasin. Evinde bir duzenin var, bence ilk aylari bi atlat, o donemde kimselerle ugrasma bulasma ve sadece bebegine odaklan ve ilgilen. Bi yandanda ailesinin ve esinin davranislarina bak analiz et. Bazi erkekler evlat sahibi olduktan sonra degisebiliyormus. Umarim esinde onlardandir. Esinle arani biraz toparlamaya calis. Suclayici laf sokan sekilde konusma. Sicak ol empati kur alttan al sadece bebegini ve esini dusundugunu ve mutlulugunuz icin herseyi yapabilecegini samimiyetle vurgula.

Henuz dogmamis evladin icin bence caba gosterip toparlamak icin ugrasmak zorundasin. Kv yide bi tinlamayin bi umursamayin biraz..
Can çıkar huy çıkmaz demişler bu kadar eziyet yapan aadam değişirmi bi sözle.ben görmedim.

O kadınlarla sevişeceğine benle sevişsin diye diye doğurdu galiba.

70 yaşlarında karı koca bir gün uzaklara bakarken , birisi , diğeri e ( kimin söylediği çokta önemli değil ) ; " Ne zaman değişeceksin ? " diye sormuş.

Maalesef karakter değişmiyor.. Huyda değişmiyor. Sadece erteleniyor ya da ıslah ediliyor.
Evlilik düzelebiliyor elbette. Yeniden devam edilebiliyor ancak çok yara almışsa çok akıllı olması lazım erkeğin ve kadının tek bir tane daha yara almadan devam etmeleri için.
Yoksa yıllar geçsede aynı şey tekrarlanıyor ve o evlilik 5 sene once bitmesi gerekirken 10 yıl sonra bitiyor.

Hayırlısı olsun hakkınızda.. Bilemiyorum..

Can çıkar huy çıkmaz demişler bu kadar eziyet yapan aadam değişirmi bi sözle.ben görmedim.
Aynen katiliyorum sana ama boyle kabul etmek cok zor dayan biraz sabirla bekle ama bu surede guclen kendine gel kendinle ilgilen ilerde daha cok yipranma bence sanada yazik olan sana olur ama sabirla bekle biraz daha

Herkese tesekkur ederim. Oncelikle dun evi terkettim. O adamla nasil sevistin diyenlere soyluyorum insallah basiniza bole bisi gelmez. Cunku yasamayan bilemez. Sadece kotu seyleri paylastim diye hergunum zehir mi sandiniz. Tabiki cok mutlu oldugum gercekten sevildigime inandigim ya da buna muhtac oldugum icin oyle sandigim gunler oldu. O zamanlarda degisecegine inandirmak istedim kendimi. Hataydi.ama yaptim. Kimse buyuk konusmasin. Inanin kotu elestirilere kizmiyorum cunku bin kat fazlasini hergun kendime zaten soyluyorum. Sadece kimsenin basina gelmesini istemem Allah korusun buyuk konusmayin. Benim gidemeyisimin bircok nedeni oldu hepside vicdani sebeplerdi. Vicdanim kimseyi uzmemek icin baskalarinin ve kendimin beni uzmesine izin verdi. Dayana bildigim kadar dayanmaya calistim ama buraya kadarmis. Herkese tekrar tesekkurler. Allah kimsenin basina vermesin yasadiklarimi.

ben doğumu bekledim hata ettim.. doğumu niye bekliyorsunki dön ailenin evine annenle büyütürsünüz sonra bir işe girersin kurarsın hayatını bu böyle olmaz

Herkese tesekkur ederim. Oncelikle dun evi terkettim. O adamla nasil sevistin diyenlere soyluyorum insallah basiniza bole bisi gelmez. Cunku yasamayan bilemez. Sadece kotu seyleri paylastim diye hergunum zehir mi sandiniz. Tabiki cok mutlu oldugum gercekten sevildigime inandigim ya da buna muhtac oldugum icin oyle sandigim gunler oldu. O zamanlarda degisecegine inandirmak istedim kendimi. Hataydi.ama yaptim. Kimse buyuk konusmasin. Inanin kotu elestirilere kizmiyorum cunku bin kat fazlasini hergun kendime zaten soyluyorum. Sadece kimsenin basina gelmesini istemem Allah korusun buyuk konusmayin. Benim gidemeyisimin bircok nedeni oldu hepside vicdani sebeplerdi. Vicdanim kimseyi uzmemek icin baskalarinin ve kendimin beni uzmesine izin verdi. Dayana bildigim kadar dayanmaya calistim ama buraya kadarmis. Herkese tekrar tesekkurler. Allah kimsenin basina vermesin yasadiklarimi.

cevabını şimdi okudum aferim sana..
bende sorunlu bir evliliğe 2 çocuk yaptım .. evet insanın hergünü zehir gibi geçmiyor karşı taraf sözler veriyor yeniden deneyelim diyor düzelir gibi oluyor tam inanacakken masal sona eriyor..

banada herkes aynı şeyi soruyor neden çocuk yaptın diye cahil cesareti diyorum.. verecek bir cevabımda yok aslında..

yiyecek ekmeği olan gelir dünyaya ki korunurken olmuş... geri dönme ve değiştiğine sakın inanma ancak rol yapar.. yeni hayatında dik dur canım benim

Allah sabır versin. gerçekten çok zor durumdasın. belki bi darp raporu filan alsan şu durumda kadın sığınma evine filan gidersin. belki biraz rahat edersin.

Back
X