• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma hak.

kupkek

Alırım bi dal.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
1.803
1.793
408
Merhaba benim davam görüldü anlaşmalı boşandık mahkemeden sonra imzalar atıldı ama bir ay sonra imza için tekrar geleceksiniz dendi internetten bakıyorum kararın tebliği içinmiş şimdi ben bir ay sonra imza için gideceğim ama eşim sorumluluk sahibi olmadığı için o atmaya gitmez diye korkuyorum sadece ben gitsem imzamı atsam boşanmış sayılıyorum değil mi internette çok fazla hukuki terim var bir türlü anlayamıyorum yardımcı okursanız çok sevinirim :)

Hayır sayılmazsınız eski eşinizin de atması gerek. Güvenmiyorsuniz kendi ellerinize götürün siz imza atmaya giderken.

konu hakkında bilgim yok ancak hayırlı olsun demeye geldim :)

Merhaba benim davam görüldü anlaşmalı boşandık mahkemeden sonra imzalar atıldı ama bir ay sonra imza için tekrar geleceksiniz dendi internetten bakıyorum kararın tebliği içinmiş şimdi ben bir ay sonra imza için gideceğim ama eşim sorumluluk sahibi olmadığı için o atmaya gitmez diye korkuyorum sadece ben gitsem imzamı atsam boşanmış sayılıyorum değil mi internette çok fazla hukuki terim var bir türlü anlayamıyorum yardımcı okursanız çok sevinirim :)
Hayır sayılmıyorsun kararın ona da tebliğ edilmesi şart , o yüzden tut kolundan götür derim ben...

Neden imza atmaya gelmesin ki ayrılmak istiyorsa gelir .
Ayrılmak istiyor sözde ama bir davayı açmaya bile erindi gittim ben açtım davayı sağı solu Belli Olmaz diye korkuyorum asıl ayrılmayı ben istedim o da kabul etti ama üşenir erteler bi sıkıntı çıkar diye korkuyorum

Ayrılmak istiyor sözde ama bir davayı açmaya bile erindi gittim ben açtım davayı sağı solu Belli Olmaz diye korkuyorum asıl ayrılmayı ben istedim o da kabul etti ama üşenir erteler bi sıkıntı çıkar diye korkuyorum
Siz gider en kötü evrakları avukat aracılığıyla götürürsünüz .
Çok gecmiş olsun inş geçer tez zamanda

Hayır maalesef karşı tarafında imzayı atması gerek o zaman tamamen boşanmış oluyorsunuz. Hayırlı olsun:)

Back
X